Jump to content

Grupare specializată în comiterea de furturi din autoturisme destrămată de poliţişti


NewsBot
 Share

Recommended Posts

Şapte membri ai unei grupări, ce sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi din autoturisme au ajuns în penitenciar, după ce poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte le-au documentat activitatea infracţională.

În cursul lunii aprilie 2011, în baza datelor şi informaţiilor deţinute, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au documentat activitatea infracţională a unei grupări compuse din şapte persoane, care sunt suspectaţi de comiterea mai multor furturi de acumulatori din autoturisme.

Aceştia sunt suspectaţi că au comis furturile în perioada 12 - 30 aprilie 2011, în diferite cartiere din municipiul Târgovişte.

În urma probatoriului administrat, Judecătoria Târgovişte a emis pe numele celor şapte persoane mandate de executare a pedepsei închisorii, aceştia fiind condamnaţi la executarea de pedepse privative de libertate cuprinse între 1,6 şi 4 ani închisoare.

Ieri, 28 februarie 2012, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au acţionat, pentru punerea în executare a mandatelor respective, iar în urma acţiunii au fost depistaţi, reţinuţi şi conduşi în penitenciar D.V., de 19 ani, D.M., de 17 ani, C.R., de 25 de ani, D.R., de 23 de ani, C.B., de 22 de ani şi S.A., de 18 ani, toţi din municipiul Târgovişte şi M.I., de 23 de ani, din comuna Comişani.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.