Jump to content

Controale la Punctele de Trecere a Frontierei Giurgiu şi Borş


NewsBot
 Share

Recommended Posts

icon_8.jpg

Din ordinul ministrului Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, inspectorul general al Poliţiei de Frontieră Române, chestor şef de poliţie Ioan Buda a dispus Serviciului Control din cadrul I.G.P.F. efectuarea, în regim de urgenţă, a unor controale la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră Giurgiu din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu şi Sectorului Poliţiei de Frontieră Borş, din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Oradea.

Măsura a fost dispusă pentru a se verifica modalitatea de gestionare a acţiunilor de verificare a transporturilor de mărfuri prin P.T.F. Giurgiu şi P.T.F. Borş, declanşate pentru combaterea contrabandei şi a evaziunii fiscale.

De asemenea, se va analiza modul in care conducerea celor două Sectoare ale Poliţiei de Frontieră a coordonat resursele umane şi logistice, în vederea aplicării măsurilor necesare pentru evitarea aglomerărilor şi pentru fluidizarea traficului, precum şi modalitatea de îndeplinire a atribuţiilor specifice de către toţi lucrătorii din cadrul Sectoarelor P.F.

Sursa: MAI

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.