Jump to content
POLITISTI.ro

Pot sa schimb o declaratie data unui politist in cazul unui proces verbal

Postare recomandată

Publicat

pot sa schimb declaratia care am dat-o la politie in cazul unui accident fara victime . precizez ca am dat declaratia influentzat de partea cealalta implicatra in accident ...crezand ca o sa cadem la o cale amiabita, dar mi-afost suspendat permisul. multumesc anticipat

• Moderator
Publicat

Poti oricand sa iti schimbi declaratia, dar va ramane si prima, pentru ca instanta sa isi poata forma o imagine cat mai corecta.

Declaratiile nu se distrug si nici nu dispar, iar daca doresti sa iti schimbi depozitia, aceasta din urma se consemneaza in continuarea cele initiale.

Publicat

si am intrun final castig de cauza in instantza probabil facandu-se o expertiza a masiniilor sa se vada defapt cine este vinovatul. si probabil sa spun ca imediatdupa accident am fost stresat de acea imprejurare si nam consemnat bine declaratia prima..?

• Moderator
Publicat

Sincer, eu nu cred ca ai sanse.

Te vei alege doar cu o cheltuiala inutila si timp pierdut prin instantele de judecata, intrucat e greu de crezut ca celalalt conducator auto implicat in evenimentul rutier o sa sustina si el declaratia ta.

• Moderator
Publicat

Totuși trebuie menționat faptul că această schimbare a declarației mai este posibilă numai dacă contești procesul verbal, respectiv la judecătorie. Polițistul nu mai poate să întocmească un alt proces verbal de contravenție pentru aceeași tamponare.

Publicat

as incerca sa contest procesul verbal. dar nu am de ce sa ma leg nu am gasit nici o gresala in el. ca sa pot sa zic ca e nul. sa se anuleze. pot doar sa il contest dar ma contrazic singur...aceasta cale nu este.,..trebuie alta solutie...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.