Jump to content
POLITISTI.ro

Altercaţie în trafic – agresor identificat de poliţişti


NewsBot

Recommended Posts

Astăzi, 22 februarie a.c., Secţia 8 Poliţie a fost sesizată de către Dispeceratul 112 – Sector 2, cu privire la faptul că pe Calea Moşilor a avut loc o altercaţie.

La nivelul Secţiei 8 Poliţie s-a constituit o echipă operativă formată din poliţişti din conducerea secţiei, grupa operativă şi echipaje de siguranţă publică, care s-au deplasat la faţa locului, intersecţia Calea Moşilor cu Strada Făinari.

Acolo a fost găsit un autoturism Dacia inscripţionat “Taxi”, care avea geamul portierei stânga spate spart.

Conducătorul autoturismului a declarat poliţiştilor că în aceeeaşi zi, în jurul orei 09:30, în timp ce conducea autoturismul pe Calea Moşilor, în care se mai aflau fratele acestuia împreună cu soţia şi doi copii minori, pe fondul unor şicane în trafic cu conducătorul unui autoturism BMW, a oprit la intersecţia Calea Moşilor cu Strada Făinari.

În acest loc au avut discuţii contradictorii şi îmbrânceli cu conducătorul autoturismului BMW, în urma cărora cel din urmă a luat din autoturism un pistol cu bile de cauciuc cu ajutorul căruia a spart geamul portierei stânga spate al autoturismului Dacia, trăgând un foc înspre pasagerul care ocupa locul din stânga al banchetei. După acest incident, conducătorul autoturismului BMW a părăsit locul faptei.

Cu ocazia cercetării la faţa locului a fost găsit în interiorul autoturismului Dacia bila de cauciuc provenită din executarea focului de armă.

La faţa locului s-a deplasat şi un echipaj SMURD, dar persoana care a fost împuşcată a refuzat îngrijirile medicale, deoarece la nivelul abdomenului prezenta o mică escoriaţie.

În urma verificărilor şi investigaţiilor a fost identificat şi găsit conducătorul autoturismului BMW, acesta fiind condus la sediul Secţiei 8 Poliţie, pentru cercetări.

În autoturismul acestuia a fost găsit şi ridicat un pistol cu bile. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că acesta este deţinut legal.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii Secţiei 8, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

D.G.P.M.B.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.