Jump to content
POLITISTI.ro

Evaziune fiscală "la comandă"?


Sacalul

Recommended Posts

Am văzut cu toţii prin mass-media inceputul unei noi lupte împotriva evaziunii fiscale.Cum, când, şi în ce mod? atunci când se schimbă lanţul la câine sau când apare un nou guvern cu idei de a aduce bani la buget,zic ei.....deoarece evaziunea fiscală ne-a adus în halul ăsta de sărăcie,nu?şi de fapt nu corupţia celor care ne conduc care au făcut o caracatiţă în jurul lor şi ne sug din toate puterile,dar vai nu este aşa,este evaziunea fiscală închipuită prin vămile României unde stau tirurile în cozi km şi sunt puricate la rând că poate din greşeală pică unul,nu? şi toate astea cum îs făcute de cei care ne conduc? în aşa fel să îşi menţină scaunele calduţe şi sigure că doar proşti stau în stradă şi năvodează tot,nu?Tot ce am zis valabil ptr.cei ce ne conduc şi în sistem.....

Link to comment

adevarl este ca evaziunea fiscala din vama nu este deloc inchipuita. Nu este singura cauza a saraciei si nici macar principala insa in mod sigur este una importanta. cine lucreaza in domeniu stie despre ce vorbesc.

Link to comment

Aici nu e vorba ca in vamă nu este evaziune fiscală şi corupţie, este modul în care se face această combatere cu stilul hei-rup,atunci când apar noi conducători şi cu presiuni asupra lucratorilor din sistemul vamal şi poliţienesc să vină cu rezultate ptr. ca şefii lor să poată lua banii de salarii liniştiţi,despre asta discutăm.....

Link to comment
  • Moderator

Șacalul te referi la acest nou scandal al camioanelor ce așteaptă acum în vamă datorită controalelor mai amănunțite? Despre asta dorești să discutăm în acest topic?

Link to comment

Sub coordonarea secretarului de stat, şef al Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, chestor de poliţie Ioan Dascălu, şefii structurilor subordonate Ministerului, cu atribuţii în combaterea evaziunii fiscale, au evaluat, astăzi, 24 februarie a.c., rezultatelor obţinute pe această linie de la începutul anului şi până în prezent.

În cadrul şedinţei a fost stabilit un plan de măsuri cu direcţii de acţiune pentru eficientizarea activităţilor de combatere a evaziunii fiscale, cu accent pe controalele iniţiate în punctele de trecere a frontierei.

Secretarul de stat M.A.I. a solicitat structurilor specializate să identifice zonele vulnerabile şi să intensifice acţiunile de combatere cu eficienţă a evaziunii fiscale, în colaborare cu celelalte structuri specializate ale statului.

Ioan Dascălu a precizat că acţiunile întreprinse în punctele de trecere a frontierei vor continua în perioada următoare. Autorităţile române ţin legătura în permanenţă cu cele din Bulgaria şi Ungaria, atât direct cât şi prin intermediul ataşaţilor de afaceri interne.

În vederea fluidizării traficului din punctele de trecere a frontierei au fost dispuse măsuri de suplimentare a personalului din cadrul Poliţiei de Frontieră.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.