Jump to content
POLITISTI.ro

Privatizarea pachetului majoritar la CFR Marfă va fi finalizată până in 2013


hydro314

Recommended Posts

Nazare: Privatizarea pachetului majoritar la CFR Marfă va fi finalizată până la sfârşitul acestui an.

http://www.rtv.net/n...itul_16544.html

'Ne-am asumat ca până la sfârşitul lui aprilie 2012 să finalizăm procedurile de atribuire a contractului de consultanţă pentru privatizare iar până la sfârşitul acestui an vom avea finalizată şi privatizarea efectivă a pachetului majoritar', a declarat Alexandru Nazare, potrivit unui comunicat al Ministerului Transporturilor, remis Agerpres.

Ministrul Transporturilor a menţionat că pentru CFR Marfă este vitală aprobarea unei scheme de compensare a datoriilor întrucât deja pe exerciţiul financiar de anul trecut compania a devenit viabilă şi ar fi avut profit dacă nu ar fi fost grevată de arierate istorice.

'Privatizarea CFR Marfă este necesară pentru a oferi acestei companii o şansă de salvare, având în vedere nivelul arieratelor din 2007 încoace. În 2010 şi 2011, datorită planului de restructurare şi eficientizare a companiei am reuşit să reducem semnificativ pierderile şi să asigurăm CFR Marfă o şansă la supravieţuire. Dar numai printr-o injecţie de capital substanţială rezultată în urma privatizării pachetului majoritar de 51% din acţiuni vom putea face din CFR Marfă o companie rentabilă, care să nu mai greveze asupra bugetului public şi a banilor din buzunarul fiecărui român', a arătat oficialul citat.

Edited by hydro314
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment

As ruga admin-ul sa-ti faca un topic in care sa pui ce vrei pt ca ai umplut forumul de topicuri noi....ori sa-ti restranga dreptul de a mai face asta

Edited by Pathfinder
Link to comment

ce topicuri am asa de multe: unul cu arafat, cu deszapezirea, cu privatizarea Transelectrica.

un topic despre o companie strategica si cum vor politicienii sa o vanda.

daca s-a ajuns sa vinzi si CFR marfa e de rau augur.

Edited by hydro314
Link to comment
  • Member

Daca prin postarea mea iti spun ca nu ne intereseaza aceste lucruri nu insemna ca e discutata tema!Lasa-ne te rog cu d-astea!

Edited by cipri83
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.