Jump to content
POLITISTI.ro

Bolnav Psihic cu Permis


MirceaAioanei

Recommended Posts

Buna Ziua,

Va rog sa-mi spuneti care este adresa de email a politiei rutiere Iasi unde pot sesiza faptul ca o persoana bolnava psihic de schizofrenie poseda permis auto categoria B valabil si conduce pe drumurile publice in mod iresponsabil o dacie veche de 25 de ani cu grave defectiuni tehnice.

Link to comment
  • Moderator

Salut. Bine ai venit pe acest forum.

De unde cunoști că respectivul are aceea boală?

Există documente medicale ce atestă acest fapt sau doar îl bănuiești?

Link to comment

Exista documnete medicale eliberate de spitalul de neuropsihiatrie Socola Iasi unde respectivul a fost internat de mai multe ori, iar acesta posedind si certificat de handicapat gradul 1.

Link to comment
  • Moderator

Dacă ești în posesia unei fotocopii după acel certificat sau alte documente (bilet de externare, etc), nu ar fi rău dacă le-ai atașa în mail-ul respectiv.

Și foarte important, în conținutul mail-ului să lași date de contact, nume, prenume, adresă și nr de telefon, unde să poți fi contactat. Dacă îl vei trimite ca anonim doar pierzi vremea.

Baftă!

Link to comment

Nea doctorul sau tanti doctora , trebuie sa fi convins ca au in evidenta generala a spitalului un personaj ca acesta . :hmmmt: Dar te asigur ca nici un medic care are un asa vechi pacient nebun , nu se gindeste ca trebuie sa aibe si permis de conducere . Cu toate ca este destul de discutabila chestiunea . Depinde de la ce virsta a evoluat boala si ce instructiuni au cei din spitalele de profil privitor la bolnavii maturi . Unul ca el nu are ce sa caute pe drumul public . Este un pericol evident . Nu stiu precis dar, cred ca spitalele cu acest profil au obligatia de a comunica catre terte institutii , gravitatea diagnosticului pacientului tratat pentru a se proceda la restringerea unor drepturi . Asa ar fii corect si legal .

Edited by Daniel
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.