Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Am nevoie de mai multe informatii despre un accident cu victima care s-a produs in data de 03.octombrie 2008 , undeva in sectorul 6. Victima a fost transportata la Spitalul Universitar de Urgenta , unde a decedat .

Stiu doar ca cel vinovat are initialele P. A. C.

Daca aveti informatii despre respectivul accident va rog sa ma informatii.

M-ar interesa locul unde s-a produs , masina implicatain accident.

Mai stiu ca asiguratorul autovehicului condus de voinovat este, Astra Asigurari.

Multumesc

• Displace 3
  • Membru
Publicat (modificat)

1.Da cine esti tu ?

2.In ce calitate soliciti tu aceste informatii?

3.Te prezinti la Politia Rutiera pe raza careia s-a intamplat accidentul...acolo poti pune aceste intrebari iar daca dosarul nu este inaintat la parchet poate iti explica lucratorul de politie care se ocupa de caz...doar daca esti parte in dosar!Daca dosarul este inaintat deja la parchet te poti adresa acolo daca cunosti numarul de dosar si deasemenea doar daca esti parte in dosar.

4.Pe forum nu poti primi asemena informatii si detalii.Inteles! :emo-yessir:

Modificat de cipri83
  • Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

cipri, nu te ambala tata, ca nu am dat cu parul.

Nu sunt parte in dosar , dar am interes sa aflu cate ceva despre acest accident .

Nu cred ca este interzis pe acest forum , sa aflu in ce loc s-a produs acest accident cu victima .

incerc si eu sa traiesc , din asta imi castig existenta .

ma intereseaza doar locul in care s-a produs accidentul .

• Displace 6
Publicat

Ai putine sanse sa afli. Cu o ciocolata pe la fetele de la camera de garda a spitalului afli sigur, au evidenta pe calculator.

• Apreciez 1
  • Displace 6
  • Membru
Publicat (modificat)

praporgescu1969, esti cumva Luis Lazarus? Cauti subiecte de can-can si nu gasesti? Vrei sa desfasori o investigatie pe cont propriu care sa scoata adevarul adevarat eliberat de minciuni senzational la suprafata?! Toate subiectele sa apeleze la tine... :ner:

Modificat de Cristi
Publicat

sunt avocat si ma ocup in special de obtinerea despagubirilor de la asiguratorul RCA , pentru rudele celui decedat.

Doream sa aflu unde a avut loc accidentul pentru ca acolo, de obicei se pune o cruce cu numele celui decedat si asa ajung la familia celui decedat.

• Moderator
Publicat

Acum mai vii de acasă. Puteai spune de la început acest lucru, fără să te învălui în mister și nu mai primeai astfel de replici.

Mulți ziariști își culeg și fabrică articole de pe acest forum, de aceea și această reticență a colegilor mei.

• Membru
Publicat

Domnul avocat, spune-mi ca faci misto, ca altfel crap de ras aici...Adicatelea, ca sa intelegem si noi mai bine, matale, avocat de profesie(unde ai terminat scoala, la Spiru Haret? Sau la Bioterra?), cauti o cruce montata intr-o intersectie, pe care scrie numele unei persoane decedate. Pai de ce nu te duci prin cimitire, ca sunt nume cate vrei? Dai 5 lei la gropari si iti spun aia care au murit in accidente de circulatie.. :doh: :ner:

• Apreciez 1
Publicat

pentru asta exista internet , se ne informam .

poti sa razi cat vrei , eu asa am semnat cateva zeci de contracte.

Eu nu stau la birou ca altii , marg prin tata la rudele victimilor si semnez contracte .

Altii mi-au luat-o inainte si ofera sute de milioane rudelor victimei ( pt cheltuieli de inmormantare)chiar de la producerea accidentului pt a semna cu ei .

La final isi opresc banii din sumele obtinute de la asigurari sume care nu sunt de neglijat.

• Membru
Publicat

Iti pierzi timpul pe acest forum, nu o sa iti divulgam astfel de informatii.

Publicat

daca dai cautare dupa numele victimei , sunt sanse sa fi postat cineva inregistrari de la inmormantare , pe You Tube si astfel vei gasi comentarii cu privire la comuna in care a avut loc inmormantarea .

Dar nu mai dau detalii pt ca s-ar putea sa mai ciiteasca si alti avocati si creste concurenta .

Despagunirile pot fi de sute de mii de euro si onorariul nu mai mic de 20 % asa ca puteti rade .

Am gasit contracte cu onorarii de 40 % dar consider ca deja vorbim de calicie la 40 %.

Accidentul de care tot intreb, a ajuns in instanta si pe 7 luna asta rudele victimilor vor pierde posibilitatea de a cere despaguniri daca nu dau de ei , pt asta am apelat la acest forum .

Cu motociclistii imi este mai usor . Cand moare unul , toti intra pe forumul motociclistilor si dau detalii :nume , domiciliu tot.

Am aflat de un accident cu victima , tot in 03. 04.2008 in sectorul 6 , cu un motociclist , dar nu de acel accident ma interesez ci de unul in care vinovat este un sofer cu initialele P. A. C.

Publicat

nu-mi trebuie sa aflu decat locul unde s-a produs accidentul, dar se pare ca cineva cunoaste si mi-a vandut un pont.... valea cascadelor masina o skoda octavia.

O sa merg maine sa verific , timpul este scurt.

daca cunoasteti si alte cazuri , puteti sa-mi spuneti , nu faceti decat sa ajutati rudele care altfel ar pierde despagunirea asa cum s-a intamplat saptamana trecuta la jud. 2 cand s-a judecat la primul termen si judecatoarea a constatat ca rudele nu s-au constituit parti civile pt despagubiri . Astazi am aflat ca decedatul era un elev care a fost lovit pe o treecere de pietoni din zona Tei.

Probabil parintii au primit cateva sute de milioane de la inculpat si cu asta basta . Pe cand de la asigurator , la un asemenea caz puteau primi cateva sute de mii de euro .

• Membru
Publicat (modificat)

sadic... macabru...

Si sincer te intereseaza sa te ajuti pe tine, nu pe rudele decedatului....

Modificat de bozo
  • Moderator
Publicat

Mie nu mi se pare deloc sadic, sinistru sau macabru. Omul e realist, iar dacă interesele lui coincind cu cele ale rudelor victimei, asta e ... nu e nimic de blamat.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

cunoasteti accidentul de pe Magheru- 2010 , un Logan cu un Citoroien rosu, cand au decedat trei persoane?

Crucile sunt pe spatiul verde in fata la fostul magazin EVA , am vazut accidentul pe net , am mers la fata locului si am aflat cum se numesc decedatii si astfel am ajuns la 300 Km de Bucuresti sa semnez cu una dintre rudele decedatilor (Cosimin ).

Daca nu ma duceam eu pe drumurile alea neasfaltate , parintii nici nu s-ar fi deranjat sa ceara despaguniri.

Baiatul , Cosmin era student in Bucuresti.

Asa ca nu inteleg de ce atata revolta pt ceea ce fac.

Asta stiu , asta fac , trebuie sa traiesc si eu din ceva.

Publicat (modificat)

Toata stima...

O singura problema, totusi. Nu uita, ca atunci cand ceri ceva sa o faci intr-un mod politicos si sa-ti exprimi in ce scop ceri respectivele informatii, si sa nu dai cu bata in balta la fel cum ai facut-o in primul tau post, mai ales ca te aflii intr-o comunitate unde manierele si bunul simt sunt apreciate. Te respecti pe tine in primul rand...

Cu un asemenea comportament de vendeta nu ajungi nicaieri de cele mai multe ori. Fii calm, docil, calculeaza situatia, ca doar esti avocat.

Succes!

Modificat de VladM
  • Displace 1
Publicat

doamne, ce a ajuns si avocatura asta!! nu credeam ca o sa traiesc sa vad avocati alergind dupa ambulante cu i carte de vizita in mina si cersind clientela!!

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

Inseamna ca nu i-ai vazut pe aia de stau prin holul judecatoriilor asteptand cate un divort de 1 milion de lei...

Na, poate ca asta e forma ultimativa de "liber profesionism".

Adevarul e ca, dincolo de tragi-comedia situatiei, e o metoda...interesanta. Si atata timp cat el nu are probleme de constiinta, morala si alte asemenea adevarate pietre de moara in meseria de avocat, nu vad de ce ar trebui sa il blamam noi...

Fac altii, inclusiv avocati, lucruri cu mult mai mizerabile. Prin comparatie, ce face el mi se pare aproape misto. :)

Modificat de DarkSide

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.