Jump to content
POLITISTI.ro

Politist Dinamo

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua!am si eu o problema pe care as vrea sa ma ajutati daca aveti cunostintele in acest domeniu!sunt politist la Dinamo sunt sportiv si as vrea sa nu mai fac sport!cei de la club nu vor sa ma lase sa plec si as vrea sa stiu daca legal pot pleca sau nu pot sa merg sa profesez?conteaza daca sunt angajat doar de 4 ani?acum cum sunt posturile blocate nu stiu ce sa fac...ei pot s ma dea afara si eu sa raman fara grad?va multumesc!

Publicat

Daca faceai scoala de politie nu depindeai de cei de la Dinamo chiar daca esti sportiv.

Asa tu lucrezi la politie, nu esti politist, si cred , nu stiu sigur, ca depinzi in mare masura de ei.

Publicat (modificat)

sunt politist la Dinamo sunt sportiv si as vrea sa nu mai fac sport!

Nu ştiu în ce măsură poţi face asta. În primul rând eşti sportiv legitimat la clubul Dinamo, în niciun caz nu eşti poliţist, fără nicio supărare. Din câte ştiu eu după ultimele modificări ale legislaţiei referitoare la poliţişti nu mai pot fi încadraţi decât absolvenţii şcolilor şi academiei de poliţie.

Modificat de Dan
Publicat

asta ma intereseaza daca depind de ei pentru ca normal cei care pleaca fac ceva cursuri si pleaca in profesie nu stiu ce prevede legea in acest caz si nu stiu unde sa ma uit oricum multumesc!

Publicat

. Din câte ştiu eu după ultimele modificări ale legislaţiei referitoare la poliţişti nu mai pot fi încadraţi decât absolvenţii şcolilor şi academiei de poliţie.

iti spun eu din experienta ca nici macar cei cu scoala de politie nu mai sunt incadrati :naughty::emo-yessir:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Pathfinder o sa te dezamagesc.

Pentru Dinamo sigur se gaseste un loc.

Nu fa pariu ca-l pierzi.

• Apreciez 1
Publicat

Fac misto degeaba..treaba lor.Oricum cei de la Dinamo sunt subofiteri ofiteri si pot pleca prin transfer acum asta vreau sa stiu pot pleca prin transfer sau hai va rog spuneti unde sa intreb daca nu stiti ca doar nu am stat culcat in pat si mi-a venit salariu!

• Membru
Publicat (modificat)

Domeniul de aplicare a Statutului Politistului:

Art. 140. – (1) Prevederile prezentei legi se aplică personalului încadrat pe funcţii publice cu statut

special de poliţist din Poliţia română, Poliţia de frontieră română, Direcţia generală de informaţii şi

protecţie internă, Direcţia generală anticorupţie, Agenţia naţională antidrog, Agenţia naţională

împotriva traficului de persoane, Centrul naţional SIS, Oficiul român pentru imigrări, Academia de

poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, Institutul de studii pentru ordine publică, Oficiul responsabilului cuprotecţia datelor personale, unităţile din aparatul central al MAI şi subordonate acestora.

(2) Prevederile prezentei legi nu se aplică:

a) personalului care desfăşoară activităţi de secretariat, administrative, gospodărire, întreţinerereparaţii

şi deservire;

B) personalului încadrat în unităţile de cultură, artă, sport;

(3) Posturile prevăzute a fi ocupate de poliţişti se stabilesc în statele de organizare ale unităţilor

prevăzute la alin.(1), în urma activităţii de analiză a posturilor, pe baza unei metodologii aprobată prin

ordin al ministrului administraţiei şi internelor.

Modificat de cipri83
  • Apreciez 2
Publicat

Fac misto degeaba..treaba lor.Oricum cei de la Dinamo sunt subofiteri ofiteri si pot pleca prin transfer acum asta vreau sa stiu pot pleca prin transfer sau hai va rog spuneti unde sa intreb daca nu stiti ca doar nu am stat culcat in pat si mi-a venit salariu!

Cum adică sunt subofiţeri, ofiţeri cei de la Dinamo ? :blink: Lămureşte-ne şi pe noi. Şi aş vrea să ştiu şi eu ce sport faci sau ai făcut. Mulţumesc.

Publicat

poi Doamna Lipa nu e chestor? sau Ilie Nastase nu e general? in fine e poveste lunga...o seara placuta!multumesc de raspunsuri!

Publicat

Este problema ta dacă nu vrei să ne povesteşti mai multe. Tu ne-ai cerut ajutorul nu noi ţie. Tratându-ne în acest fel nu faci decât să întăreşti unele preconcepţii despre sportivii de la Dinamo care cred că este normal să fie încadraţi în Poliţie după ce au terminat-o su sportul. Aceste anomalii gen Lipă şi ceilalţi ca ea vor dispărea cu timpul, dovadă că statutul poliţistului a fost modificat aşa cum a postat colegul nostru mai sus.

Publicat

@gnr15: ca sa ajungi politist trebuie sa intri la academie sau o scoala de agenti.

• Membru
Publicat (modificat)

Hai sa-ti spun ceva draga gnr15 mi se rupe de gradele lui Lipa si a lui Nastase...ei sunt niste impostori in aceasta institutie in frunte cu cei de la Ciocarlia,si se pare ca si tu vrei sa fi!Gata s-a terminat cu voi daca ai inteles mesajul din postarea mea anterioara! :angry:

Modificat de cipri83
  • Displace 1
Publicat

@gnr15: ca sa ajungi politist trebuie sa intri la academie sau o scoala de agenti.

Teza este gresita. Stiu eu pe unii care au scoala de agenti terminata si care inca nu au ajuns politisti.

• Apreciez 1
Publicat

Asa-i, teoria nu bate cu practica :unsure: ... mai degraba practica o bate pe teorie.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.