Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

31012012522.jpg31012012523.jpg

31012012524.jpg31012012526.jpg

Colegul nostru @bolund doreste sa-si achizitioneze acest Colt Government , si m-a rugat sa ii postez aceste fotografii. Asteapta parerile voastre despre arma!

• Moderator
Publicat

Colt-ul 1911 este o adevărată legendă în domeniu. Singurul incovenient și cel mai important după părerea mea este greutatea apreciabilă, lucru ce nu îl recomandă pentru o achiziție în vederea purtării zilnice.

Din fotografii observ că este și un pic ”tunat”.

Publicat

Da asa este, este "tunat", dar imi place la nebunie. O sa il "adoptez"cat mai repede. Toata stima pentru acest model.

• Membru
Publicat

si mie imi place mult, dar sunt cateva lucruri negative: munitie scumpa, care se mai gaseste si greu, incomod de purtat.

Eu te sfatuiesc sa iti iei un 9x19.

Publicat

Da arata bine, dar e in State...Bozo am un 9x19, un Glock 34 de vreo 3 ani, dar imi place cum arata Coltul 1911.Stima

Apropos Cataline...as vrea sa stiu care este motivul pentru care mi-au fost sterse comentariile si parerile, facute la topicul lui Browning referitor la armele lui...

• Apreciez 1
  • Displace 3
  • Moderator
Publicat

Care posturi? În topicul lui Browning ai postat o singură dată, iar postul este acolo și în prezent. Îl poți vedea

Despre ce comentarii și păreri care să fi dispărut vorbești?

• Administrator
Publicat

@bolund

In topicul la care faci referire nu exista niciun post sters care sa-ti apartina. Singurul post sters acolo apartine lui Browning si a fost inlaturat pentru simplul fapt ca incerca sa promoveze un alt forum.

PS: Regulament:

Toate reclamatiile sau criticile in legatura cu activitatea moderatorilor de pe forum se vor face prin intermediul PM (private mesage) catre administrator. Orice incercare de a deschide o discutie pe aceasta tema pe forum va fi considerata abatere si pedepsita.

Nu vom tolera sub nici o forma dezbateri publice privind deciziile echipei de administrare.

Publicat

ok cum vreti voi...am un PM de la Browning in care-mi zice ca s-au sters unele postari d"ale mele...pa pa

ha ha ha....-3... fetele lui tata...

Publicat

se poate o repostare a celor 4 imagini initiale sau macar linkuri (daca exista) catre ele? la mine nu se incarca.

• Moderator
Publicat

colt1.jpg

colt2o.jpg

colt3.jpg

colt4.jpg

Sper ca acum se vad si la tine Garcia.

Nu poti vedea pozele din primul post pentru ca Browning alege sa le urce pe o mizerie de site (postimage.org). Daca ar nu ar mai exista astfel de probleme.

Publicat

@marius - merci, deh, ce sa-i faci, nu toata lumea "le are" cu calculatoristica ;) ideea este ca mi-era sa nu fie "de la mine" de la browser sau o.s. ..

@all - fierul ara merita luat chiar si "d'aia, sa-l am" ;) am avut ocazia sa tin in mana unul fabricat ante '40 si altul post '90. in nemernicia mea, mi-a trecut prin minte sa-i incerc coeficientul de interschimbabilitate ;) , am sucit mansoanele intre ele. A MERS.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.