Jump to content
POLITISTI.ro

Păreri și sfaturi privind achiziția unui Colt Government

Browning

Recommended Posts

31012012522.jpg31012012523.jpg

31012012524.jpg31012012526.jpg

Colegul nostru @bolund doreste sa-si achizitioneze acest Colt Government , si m-a rugat sa ii postez aceste fotografii. Asteapta parerile voastre despre arma!

• Moderator

Colt-ul 1911 este o adevărată legendă în domeniu. Singurul incovenient și cel mai important după părerea mea este greutatea apreciabilă, lucru ce nu îl recomandă pentru o achiziție în vederea purtării zilnice.

Din fotografii observ că este și un pic ”tunat”.

• Active member

si mie imi place mult, dar sunt cateva lucruri negative: munitie scumpa, care se mai gaseste si greu, incomod de purtat.

Eu te sfatuiesc sa iti iei un 9x19.

Da arata bine, dar e in State...Bozo am un 9x19, un Glock 34 de vreo 3 ani, dar imi place cum arata Coltul 1911.Stima

Apropos Cataline...as vrea sa stiu care este motivul pentru care mi-au fost sterse comentariile si parerile, facute la topicul lui Browning referitor la armele lui...

• Upvote 1
  • Downvote 3
  • Moderator

Care posturi? În topicul lui Browning ai postat o singură dată, iar postul este acolo și în prezent. Îl poți vedea

Despre ce comentarii și păreri care să fi dispărut vorbești?

• Administrator

@bolund

In topicul la care faci referire nu exista niciun post sters care sa-ti apartina. Singurul post sters acolo apartine lui Browning si a fost inlaturat pentru simplul fapt ca incerca sa promoveze un alt forum.

PS: Regulament:

Toate reclamatiile sau criticile in legatura cu activitatea moderatorilor de pe forum se vor face prin intermediul PM (private mesage) catre administrator. Orice incercare de a deschide o discutie pe aceasta tema pe forum va fi considerata abatere si pedepsita.

Nu vom tolera sub nici o forma dezbateri publice privind deciziile echipei de administrare.

ok cum vreti voi...am un PM de la Browning in care-mi zice ca s-au sters unele postari d"ale mele...pa pa

ha ha ha....-3... fetele lui tata...

• Moderator

colt1.jpg

colt2o.jpg

colt3.jpg

colt4.jpg

Sper ca acum se vad si la tine Garcia.

Nu poti vedea pozele din primul post pentru ca Browning alege sa le urce pe o mizerie de site (postimage.org). Daca ar nu ar mai exista astfel de probleme.

@marius - merci, deh, ce sa-i faci, nu toata lumea "le are" cu calculatoristica ;) ideea este ca mi-era sa nu fie "de la mine" de la browser sau o.s. ..

@all - fierul ara merita luat chiar si "d'aia, sa-l am" ;) am avut ocazia sa tin in mana unul fabricat ante '40 si altul post '90. in nemernicia mea, mi-a trecut prin minte sa-i incerc coeficientul de interschimbabilitate ;) , am sucit mansoanele intre ele. A MERS.