Browning Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Colegul nostru @bolund doreste sa-si achizitioneze acest Colt Government , si m-a rugat sa ii postez aceste fotografii. Asteapta parerile voastre despre arma! Link to comment
Moderator Catalin Posted February 2, 2012 Moderator Share Posted February 2, 2012 Colt-ul 1911 este o adevărată legendă în domeniu. Singurul incovenient și cel mai important după părerea mea este greutatea apreciabilă, lucru ce nu îl recomandă pentru o achiziție în vederea purtării zilnice. Din fotografii observ că este și un pic ”tunat”. Link to comment
bolund Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Da asa este, este "tunat", dar imi place la nebunie. O sa il "adoptez"cat mai repede. Toata stima pentru acest model. Link to comment
Active member bozo Posted February 2, 2012 Active member Share Posted February 2, 2012 si mie imi place mult, dar sunt cateva lucruri negative: munitie scumpa, care se mai gaseste si greu, incomod de purtat. Eu te sfatuiesc sa iti iei un 9x19. Link to comment
Moderator Catalin Posted February 2, 2012 Moderator Share Posted February 2, 2012 Are deja un 9x19 Link to comment
Browning Posted February 2, 2012 Author Share Posted February 2, 2012 @bolund, ca sa te sicanez un pic, a aparut si varianta 1911 cu frema de polimer Ma mir ca nu aparut si un P08 din plastic, dar nu e timpul trecut! http://www.shootingillustrated.com/index.php/19777/rock-river-arms-1911-poly/ 1 Link to comment
bolund Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 Da arata bine, dar e in State...Bozo am un 9x19, un Glock 34 de vreo 3 ani, dar imi place cum arata Coltul 1911.Stima Apropos Cataline...as vrea sa stiu care este motivul pentru care mi-au fost sterse comentariile si parerile, facute la topicul lui Browning referitor la armele lui... 1 3 Link to comment
Moderator Catalin Posted February 2, 2012 Moderator Share Posted February 2, 2012 Care posturi? În topicul lui Browning ai postat o singură dată, iar postul este acolo și în prezent. Îl poți vedea Despre ce comentarii și păreri care să fi dispărut vorbești? Link to comment
Administrator Administrator Posted February 2, 2012 Administrator Share Posted February 2, 2012 @bolund In topicul la care faci referire nu exista niciun post sters care sa-ti apartina. Singurul post sters acolo apartine lui Browning si a fost inlaturat pentru simplul fapt ca incerca sa promoveze un alt forum. PS: Regulament: Toate reclamatiile sau criticile in legatura cu activitatea moderatorilor de pe forum se vor face prin intermediul PM (private mesage) catre administrator. Orice incercare de a deschide o discutie pe aceasta tema pe forum va fi considerata abatere si pedepsita. Nu vom tolera sub nici o forma dezbateri publice privind deciziile echipei de administrare. Link to comment
bolund Posted February 2, 2012 Share Posted February 2, 2012 ok cum vreti voi...am un PM de la Browning in care-mi zice ca s-au sters unele postari d"ale mele...pa pa ha ha ha....-3... fetele lui tata... Link to comment
serhente Garcia Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 se poate o repostare a celor 4 imagini initiale sau macar linkuri (daca exista) catre ele? la mine nu se incarca. Link to comment
Moderator Marius Posted February 3, 2012 Moderator Share Posted February 3, 2012 Sper ca acum se vad si la tine Garcia. Nu poti vedea pozele din primul post pentru ca Browning alege sa le urce pe o mizerie de site (postimage.org). Daca ar nu ar mai exista astfel de probleme. Link to comment
vid313 Posted February 3, 2012 Share Posted February 3, 2012 Este comercializat si la noi in tara? Link to comment
serhente Garcia Posted February 4, 2012 Share Posted February 4, 2012 @marius - merci, deh, ce sa-i faci, nu toata lumea "le are" cu calculatoristica ideea este ca mi-era sa nu fie "de la mine" de la browser sau o.s. .. @all - fierul ara merita luat chiar si "d'aia, sa-l am" am avut ocazia sa tin in mana unul fabricat ante '40 si altul post '90. in nemernicia mea, mi-a trecut prin minte sa-i incerc coeficientul de interschimbabilitate , am sucit mansoanele intre ele. A MERS. Link to comment
Recommended Posts