Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebare pentru politia din aria Circulatie!


JosPOlitia
Go to solution Solved by Administrator,

Recommended Posts

Buna ziua!Chiar daca intrebarea urmatoare nu intra in aria dumneavoastra de informare va adresez urmatoarea intrebare in speranta ca voi primi un raspuns cat mai elocvent!

Este interzis prin lege transportul de persoane cu masina personala?Asa numitele "curse"???

Adica e interzis sa transporti cu masina personala clienti(persoane necunoscute) interurban,interjudetean? Va multumesc!

Link to comment
  • Administrator
  • Solution

Avand in vedere username-ul pe care l-ai ales, nici nu meriti ca vreunul din membrii acestui forum sa se oboseasca sa-ti raspunda.

Nu ai avut nici macar bunul simt sa citesti regulamentul acestui forum.

Pe acest forum sunt acceptati numai oameni de onoare, care au ceva de spus, precum si cei cu bun simt care doresc sa intrebe sau sa invete ceva intr-un mod civilizat. Nu avem nevoie de infantili, complexati ori frustrati!

Plateste un avocat sau poti citi singur legile in vigoare . Sunt informatii publice. Persoanele de speta ta nu sunt binevenite aici.

La revedere si drum bun!

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.