Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

 • 4 months later...
cristiand20

Salut!

Este o optiune in meniu la MTH 800 L, sa iti arate pozitia prin GPS. O stie cineva va rog?

Link to post
Share on other sites
 • Membru

stie cineva unde pot sa gasesc incarcator de mth800L ?

Am reusit sa ii rup pinii si nu gasesc pe nicaieri sa cumpar altul.

Link to post
Share on other sites

bozo ia legatura cu videosuzy, s-ar putea ca el sa te poata ajuta.

 • Upvote 1
Link to post
Share on other sites

din pacate la prima strigare, cei pe care ii stiam nu mai presteaza motorola... mai incercam...

Link to post
Share on other sites

Nu iti pot trimite pm, da-mi un tel daca mai ai nr. meu, poate ai sanse sa te rezolv, ai avea nev doar de mufa sau de tot incarcatorul?

Edited by dcrist
Link to post
Share on other sites

Bozo.. cred ca ai casuta plina.. :) nici eu nu am reusit sa iti dau msg. Ti-am gasit incarcator, da un semn cumva...

Link to post
Share on other sites
 • 4 weeks later...
 • 1 year later...

Buna ziua,

 

Mai stie cineva dintre cei care ati postat aici de unde as putea sa fac rost si eu de un incarcator? Care stiti va rog sa ma sunati: 0741238274.

Link to post
Share on other sites
 • 10 months later...
 • 1 year later...
paxstadt

Salut colegi . Are cineva de vânzare un încărcător de auto pt stație Motorola Mth800l. Trebuie sa o predat și cred ca mi.ar imputa o valoare mai mare decât ar costa el.

 

Link to post
Share on other sites
Sache

Am facut o cautare pe net si am gasit pe unele site-uri ceea ce te intereseaza pe tine la preturi cuprinse intre 150 si 175 lei.
Vezi cat are valoarea de inventar si, in functie de asta, tu hotarasti cum procedezi!

Link to post
Share on other sites
 • 2 years later...

Salut,

Sunt asistent medical independent si in curand voi avea de asigurat as. medicala la un eveniment, se asteapta f multe persoane, m ar interesa daca in cadrul evenimentului as putea folosi 2 motorola tetra (mth800), cautand inainte o frecventa libera.

 

Intreb pentru a nu face o prostie.

 

Multumesc mult.

Link to post
Share on other sites

Salut,

Sunt asistent medical independent si in curand voi avea de asigurat as. medicala la un eveniment, se asteapta f multe persoane, m ar interesa daca in cadrul evenimentului as putea folosi 2 motorola tetra (mth800), cautand inainte o frecventa libera.

 

Intreb pentru a nu face o prostie.

 

Multumesc mult.

Link to post
Share on other sites
 • 3 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Similar Content

  • Andrei
   By Andrei
   De curând, a început înlocuirea stațiilor portabile, ale polițiștilor din cadrul Direcției de Poliție a Municipiului București, unde îmi desfășor activitatea. Se pare că vom folosi în continuare terminale portabile Motorola pe sistem Tetra, vechile stații MTH 800 si MTH 800L, fiind înlocuite de Motorola MTP3550.
   Parerea personală, după o scurtă utilizare este că noile stații sunt mai putin aerodinamice. Cele vechi, se simțeau mai bine în mână. Antena este de dimensiuni mai mari, lucru nu foarte confortabil, din punctul meu de vedere. Sper ca acest "minus", să compenseze cu o receptie/transmisie mai bună. Pe partea de interfață software, aceasta este putin mai complexă, decat în cazul MTH800, însă te poți obișnui repede. La vizualizarea fotografiilor din bazele de date, pe noua stație, MTP3550, se simte lipsa unui display mai generos. De exemplu, fotografiile din DEPABD, nu sunt încarcate complet pe ecran. De pe noile statii, se pot apela telefoanele "de interior" ale subunitatii(verificat in DGPMB, nu am incercat pe interioarele STS).
   Astept păreri din partea celor care utilizeaza noul MTP3550, eventuale ponturi privind utilizarea. 
    
   Terminalul portabil Motorola TETRA MTP3550 cu afișaj colorși tastatură completă oferă utilizatorilor performante tehnice ridicate si o constructie robusta. Terminalul portabil MotorolaMTP3550 asigura secretizarea suplimentara a comunicatiilor, prin criptarea end-to-end suplimentara cu nivele de secretizare AES 128 si 256. Asigura facilitati Man Down, Bluetooth, alerta prin vibratie, servicii de localizare, etc. existand o gama mare de licente disponibile dintre care amintim High Power, AIM, WAP, MSPD. Terminalul portabil MotorolaMTP3550 este optimizat pentru performanțe audio excelente și durabilitate crescuta, putand fi utilizat in cele mai exigente medii. Terminalul portabil MotorolaMTP3550 respecta standardele de protectie IP 65 / 66 / 67 si standardele militare indeplinind toate standardele categoriilor MIL STD 810. Terminalul portabil MotorolaMTP3550 a trecut testul de viață accelerată, in care s-a simulat o utilizare de peste 5 ani in cele mai dificile conditii de utilizare. Terminalul portabil MotorolaMTP3550 este omologat de catre STS atat in varianta cu criptare TEA2 cat si in varianta cu criptare TEA2 si end-to-end Encryption AES128.  Sursa microworld.ro
    
    

  • grosumihaiadrian
   By grosumihaiadrian
   Ofer spre vânzare 3 suporturi pentru stație mobilă Motorola, din care două sunt din piele, al treilea este din plastic.
   Preț - 50 lei/bucată.
  • valicori
   By valicori
   Vand incarcator de perete pentru statia emisie receptie motorola gp.  Este nou  nefolosit . l-am primit din greseala in urma unei achizitii de pe ebay. Atunci am comandat un incarcator auto pentru statie motorola gp (ca cel din dotare a <<disparut>>  ) si ei mi-au trimis un home charger...
 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.