Jump to content
POLITISTI.ro

Recommended Posts

• 4 months later...
  • Member

stie cineva unde pot sa gasesc incarcator de mth800L ?

Am reusit sa ii rup pinii si nu gasesc pe nicaieri sa cumpar altul.

Nu iti pot trimite pm, da-mi un tel daca mai ai nr. meu, poate ai sanse sa te rezolv, ai avea nev doar de mufa sau de tot incarcatorul?

Edited by dcrist
  • 4 weeks later...
  • 1 year later...

Buna ziua,

Mai stie cineva dintre cei care ati postat aici de unde as putea sa fac rost si eu de un incarcator? Care stiti va rog sa ma sunati: 0741238274.

• 10 months later...
  • 1 year later...

Salut colegi . Are cineva de vânzare un încărcător de auto pt stație Motorola Mth800l. Trebuie sa o predat și cred ca mi.ar imputa o valoare mai mare decât ar costa el.

Am facut o cautare pe net si am gasit pe unele site-uri ceea ce te intereseaza pe tine la preturi cuprinse intre 150 si 175 lei.
Vezi cat are valoarea de inventar si, in functie de asta, tu hotarasti cum procedezi!

• 2 years later...

Salut,

Sunt asistent medical independent si in curand voi avea de asigurat as. medicala la un eveniment, se asteapta f multe persoane, m ar interesa daca in cadrul evenimentului as putea folosi 2 motorola tetra (mth800), cautand inainte o frecventa libera.

Intreb pentru a nu face o prostie.

Multumesc mult.

Salut,

Sunt asistent medical independent si in curand voi avea de asigurat as. medicala la un eveniment, se asteapta f multe persoane, m ar interesa daca in cadrul evenimentului as putea folosi 2 motorola tetra (mth800), cautand inainte o frecventa libera.

Intreb pentru a nu face o prostie.

Multumesc mult.

• 3 months later...