Jump to content
POLITISTI.ro

Recuperarile sau maririle salariale, cand unde si cum?


hougy

Recommended Posts

Ia uite se maresc salariile in luna aprilie-------a zis azi la tv---------a inceput campania electorala!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ph34r:

Wrong!!!

Nu te-mbata cu apa chioara si nu-i momi si p-altii :blink: : " Coaliţia de guvernare l-a mandatat pe premierul Emil Boc să negocieze cu delegaţia FMI o mărire de pensii şi salarii începând cu luna aprilie.Anunțul a fost făcut de prim-vicepreședintele PDL, Sorin Frunzăverde, înainte de începerea ședinței săptămânale a conducerii partidului......

"Un răspuns clar am putea avea în luna aprilie.Nu pot să spun în acest moment dacă avem resursele necesare, în aprilie vom vedea exact care este situația. Nu vom ști mai devreme de luna aprilie (...) dacă nu sunt bani nu putem face majorări", a declarat ministrul Muncii, Sulfina Barbu, la Realiatea Tv.Ministrul muncii a mai spus că, fiind aici BM, FMI și CE, trebuie dat un mesaj către populație.(...) " Dacă vor fi resurse financiare vor putea fi făcute mici majorări de pensii și salarii, dacă nu vor fi bani, nu se vor putea face indexări", a mai spus Sulfina Barbu. " sursa : http://www.evz.ro

Pielea ursului din padure....blah ,blah ,blah!

:emo-yessir:

Link to comment

Ia uite se maresc salariile in luna aprilie-------a zis azi la tv---------a inceput campania electorala!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ph34r:

Trebuie sa-ti amintesc ca doar ce au inghetat pensiile si salariile pe tot parcursul anului 2012! Ce ai auzit tu la tv este praful in ochi, aruncat manifestantilor din pietele marilor orase!

Link to comment

Şi chiar dacă ne măresc salariile din aprilie‚ câştigul nostru este doar pentru câteva luni. Să nu aveţi cumva impresia‚ că după alegeri‚ dacă vor câştiga tot ei ne vor lăsa salariile aşa mărite. Acum încearcă să ne amăgească cu nişte vorbe şi bani aruncaţi aşa‚ cu târâita doar doar ...... că la gradul de înfometare şi sărăcie la care ne-au adus sunt şanse reale ca uni dintre noi sa creadă ceea ce spun ei. A început campania electorală aşa că trebuie să ne aşteptăm la o grămadă ce chesti de astea.

  • Upvote 1
Link to comment

Foarte tare....nu este vorba de nicio marire este vorba sa revenim la salariile pe care le luam inainte de taierile de 25% pardon 40%.

Dar pentru asta domnul poc-boc-piticul porno trebuie sa dea o alta lege care sa o modifice pe cea actuala prin care ne-a inghetat salariile la nivelul lunii decembrie 2011.

Link to comment

Am mai avut noi un ministru.

Cei mai vechi il cunosc.

De cate ori aparea la televizor marea salariile politistilor cu 10-15%

Am avut mare val pe tema asta, atât în trafic cu șoferii cât și acasă cu nevestele că nu ieșeau banii promiși de Dejeu.

După 21 ani de poliție sunt sigur de cât pentru ce am pe card și nici atunci nu sunt prea convins. Vezi cazul celor de străini care au trebuit să pună banii înapoi în contul MAI prin nov-dec 2011pt. ca s-a greșit la financiar ori unii colegi care au dat bani înapoi pentru ca lui madam de la contabilitate îi era gândul la șarpele boooa și la cardul goooolden ori fat frumos calare pe un cal alb.

  • Upvote 1
Link to comment

Mai fratilor...intai ca nu-i vorba de marire (asta DACA vom primi ceva...), ci de o recuperare...dar sa nu uitam cat am pierdut...prima de vacanta (PA concediu,de atunci...), prima anuala...sporuri...-25%...mai sunt si restantele...asa ca...doar un INTERESAT direct,mai voteaza cu ei...dar, sunt doar petarde sa adoarma lumea...

Link to comment

Polițiștii grosso-modo trebuie să primească minim 1000 lei la salariu/lună pentru a ajunge doar cu salariul la cât am avut înainte de tăierea de 25% care a fost de fapt de peste 30% . Aici nu intră recuperarea pierderii doar ajustarea salariului la ce a fost înainte de tăiere. Ce am pierdut nu se mai pune. Oricum prima de vacanță și o serie de sporuri tăiate ori diminuate, nici ei nu mai știu bine, dară noi, nu le mai vedem le-a păpat ....... lupu. Poate dacă vine cineva „cu sânge în instalație “ ca să parafrazez un contemporan în viață și la comandă, vor fi reintroduse aceste drepturi ceea ce nu cred. Nici măcar legea salarizării unice nu se aplică că dacă s-ar aplica ar fi mult mai bine și peste așteptări, cu condiția de a nu fi modificată, că altfel îi bai. Ce se aude - e de rău. Se pare ca vor să introducă totul în salariu, după care să ia ce i se cuvine statului. Aici intra și banii de haine și norma de hrană precum și celelalte drepturi ce cu mari eforturi și greutăți au fost menținute.

Link to comment

Nu mai visati cu ochii deschisi. Nu veti primi nimic. Credeti ca pe ei ii doare gura sa spuna ca vor da si apoi sa se faca ca ploua?

Cat despre impozitarea banilor de echipament.... Eu unul nu vreau banii. Eu vreau tinuta de serviciu pe care trebuie sa mi-o asigure conform normei de echipare. NU imi asigura tinuta, vin in civil la munca. E simplu....

  • Upvote 1
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.