Jump to content
POLITISTI.ro

Bates C3 - bocanci cu noua tehnologie Cross Channel Circulation


Catalin

Recommended Posts

  • Moderator

Bates - C3 este denumirea pentru ultimul medel de bocanci de la celebrul brand de încălțăminte tactică, conceput special pentru polițiștii americani.

Cross Channel Circulation” este o tehnologie patentata care dă posibilitatea aerului să circule și să răcească încălțămintea sporind astfel confortul. Odată cu fiecare pas, aerul este împins prin canalele transversale realizând o „răcorire” a picorului în încălțăminte.

Link to comment

Daaaaaaaaaa asa mai merge . Am vazut ca i-au probat prin nisip , pe ploaie si la urcus . :clip: Cit o costa o pereche ? Sigur costa destul de mult avind in vedere ca sunt ultima aparitie .Dar totusi nu au aratat ceva . O proba prin namol . Sa vedem si noi ce se intimpla cu acele canale . Oare se umplu cu acel ceva ? Sigur asa se intimpla si trebuie curatat rapid . In rest aerajul este de viitor , un lucru bun pentru piciorul care sta incaltat destul de mult timp in asa ceva . :emo-yessir:

Edited by Daniel
Link to comment

Pe viitor cind stam mai bine cu fondurile , poate ne orientam asa ca un cadou personal sa ne luam o pereche . Mai spre toamna cind se termina concediile . B) Dar sa nu mai spunem la altii sa fim noi BEST ". :ner: Era o gluma . :emo-yessir:

Edited by Daniel
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.