Jump to content
POLITISTI.ro

Gestul lui Alexandru Gheorghe

Sacalul

Recommended Posts

era normal sa il gaseasca vinovat, fiindca este vinovat. desi daca te iei dupa el presidente de astazi.. "caci si presedintele Romaniei isi poate exprima parerile personale, nu-i asa?" .. citat aproximativ din memorie..

eronat. orice joc are regulile lui, orice organism legile lui. fara ele ar fi haos, bune rele, asa cum sunt ele. daca eu trec pe rosu si il calc pe el comandante pe trecerea de pietoni, ar trebui sa fiu exonerat de fapta penala pe care am facut-o pt ca se considera ca am scapat tara de un nedorit?

Ce "tari" sunteti toti!!! In istorie stim multi militari care au murit degeaba din ordinele idioate a multi conducatori "ilustri",gen Hitler,Stalin etc....iar cand un om din cadrul armatei ia pozitie ca suntem cu toti in "derapaj" il dam afara ca poate se tranforma inr-un "Scaraoschi" si dara-ma falnica armata romana.Un gram de minte ptr. toti.......

• Upvote 1

Ce "tari" sunteti toti!!! In istorie stim multi militari care au murit degeaba din ordinele idioate a multi conducatori "ilustri",gen Hitler,Stalin etc....

Ai uitat cateva exemple neaose: dezastrul de la Turtucaia si pe maresalul Antonescu cu asaltul asupra Odessei....

Edited by SandoKhan

Oare, stau si ma gandesc eu, oare noi cand am iesit la ,,cucuvea" si nu numai, prin sloganurile noastre emise pe acolo nu am facut politica ! Da, sunt constient ca noi cei din tagma aceasta a functionarilor publici avem unele drepturi castigate prin lege ... dar tot prin aceasta lege avem si acele restrictii care stipuleaza clar : SECTIUNEA a 3-a

Restrangerea exercitiului unor drepturi si libertati

Art. 45.

(1) Politistului ii este interzis:

a) sa faca parte din partide, formatiuni sau organizatii politice ori sa desfasoare propaganda in favoarea acestora;

B) sa exprime opinii sau preferinte politice la locul de munca sau in public;

c) sa candideze pentru autoritatile administratiei publice locale, Parlamentul Romaniei si pentru functia de Presedinte al Romaniei;

d) sa exprime in public opinii contrare intereselor Romaniei;

e) sa declare sau sa participe la greve, precum si la mitinguri, demonstratii, procesiuni sau orice alte intruniri cu caracter politic;

Ma gandesc ca si noi prin sloganurile noastre am cam incalcat legea dar... am fost 5 000, iar acest baiat a fost singur, adevarat ca intreg la minte nu poti sa fi sa faci asemenea lucru dar trebuie sa-i respectam curajul ! Pariu ca acest baiat dupa caderea regimului va aprea din nou in structura... ca erou !

Nu știm încă dacă Mihai Răzvan Ungureanu va fi premier, dar știm deja că a încălcat o lege majoră a statului, la pachet cu însuși președintele României, cel care l-a desemnat aseară candidat la fotoliul de premier. Mai precis exact una dintre legile pe care amîndoi aveau sarcina să o respecte mai abitir ca pe multe altele: legea siguranței naționale.

Hai sa vedem care fapta savarsita de catre cei doi este mai grava !

http://www.inpolitic...-art65895.aspx#

Edited by Leonidas67

Pai nu cred ca a incalcat-o inca..o incalca doar daca le face pe amandoua in acelasi timp si nu este inca prim-ministru..Din cate am inteles in momentul in care va fi pus in functie,va demisiona din SIE...

Anamaria ,Leonidas intreaba pe buna dreptate daca regulamentele militare si legea se aplica pentru amandoi.

Domnul sinistru de la SIE pastoreste niste oameni care au un regim militar.

Adica domnul care este seful spionilor nu pateste nimic daca ,,cocheteaza cu portocala mecanica" insa amaratul ala ,,idealist" care a trecut prin Bucuresti imbracat in uniforma de serviciu va fi dat afara.

Nu spun ca este sau nu vinovat, ca a gresit sau nu ........insa parca masurile sunt diferite, si nu sunt croitor.

Stiu ca nu are voie si legea trebuie sa se aplice pentru amandoi..Vroiam sa spun doar ca Ungureanu,din cate am auzit,isi va da demisia din SIE daca va fi pus in functie..Bineinteles ca toata situatia e putin trasa de par,asta e clar.

Anamaria, 007-ul asta , a incalcat legea in momentul in care a luat cuvantul la acea asa zisa propunere de investire de catre lunetist ! Prin lege îi este interzis inclusiv de a tine discursuri cu tenta politica ce sa mai spun cu privire la participarea lui la formarea echipei si audierea posibililor viitori ministri împreună cu comisiile parlamentare, care daca nu ma insel sunt formate din politicieni !

Fapta ramane fapta...dar numai unii au voie ca deh..."Nimeni nu-i mai presus de lege" e valabila numai pentru muritori, nu pentru semizeii din politica autohtona......

el a fost personaj politic din totdeauna. nu cred / nu stiu sa fi fost incadrat militar la preluarea sefiei SIE. si din cate imi amintesc, problema s-a pus de a avea control CIVIL asupra anumitor institutii militarizate...

Gresit. Ungureanu nu este om politic ci angajat al statului. Functia de sef al SIE nu este asemenea cu cea a sefului MAI/MApN...

Potrivit art. 26 din Legea 51/1991 a sigurantei nationale, se interzice sefilor serviciilor secrete sa fie implicati in proiecte politice...Aici a gresit Ungureanu. Formarea cabinetului este o problema politica, ceea ce inseamna ca s-a implicat politic, el fiind INCA sef al SIE. Faptul ca a intrat pe la grupurile parlamentare, faptul ca a facut lobby pentru viitorii ministri ai cabinetului sau, el fiind inca sef al SIE, atunci...in ce calitate a intrat in discutii cu formatiunile politice de la tribuna acestora?

Edited by videosuzy
  • Upvote 2

• Moderator

Chiar cu puțin timp înainte de a intra pe ușa Parlamentului, își dăduse demisia de la SIE. Dacă nu mă crezi întreab-o pe Roberta ... a făcut ea calculele bine de tot. :D

foarte bine punctat aici...

l.e. @videosuzy ca a postat si Cata intre timp... la fel de corect de altfel.. :naughty:

Edited by Kayne

Se zvoneste ca seful spionilor este general cu patru stele.

Ultimele trei grade cica i le-a dat basitul.

La exceptional, cum credeati.........

Scuzati ca intervin. Sunt eu cam prea mic sa inteleg toate aceste lucruri, dar ce face acest locotenent mi se pare o jignire adusa Flotilei Aeriene 71 Campia Turzii. Aceasta unitate a avut unii dintre cei mai buni piloti militari pe avioane supersonice din Romania, unul dintre ei fiind chiar cel mai bun( capitan comandor Laurentiu "Kiru" Chirita). Am fost de acord cu acest individ pana la un anumit punct, dar mi se pare strigator la cer ceea ce face el si modul in care strica renumele colegilor sai!

Fapta ramane fapta...dar numai unii au voie ca deh..."Nimeni nu-i mai presus de lege" e valabila numai pentru muritori, nu pentru semizeii din politica autohtona......

spune-mi si mie ce fapta a comis(infractiune...contraventie..abatere disciplinara?)...unde este prevazuta pedeapsa pentru fapta comisa...?.cum se sanctioneaza incalcarea acelui articol?

Edited by Pathfinder

A incalcat Regulamentul de Ordine Interioara in unitate; participarea in data de 23 ianuarie 2012 la mitingul/demonstratia din Piata Universitatii – municipiul Bucuresti; purtarea uniformei militare pe timpul participarii in data de 23 ianuarie 2012 la mitingul/demonstratia din Piata Universitatii – municipiul Bucuresti si acordarea de interviuri si declaratii reprezentantilor mass-mediei civile fara a pastra echidistanta politica a Armatei si totodata furnizand informatii exceptate de la liberul acces, respectiv denumirea functiei si a structurii unde se gaseste aceasta.

In plus, a incalcat art 29 coroborat cu art 85 din lg 80/1995.

nu iti face probleme, a calcat in strachini rau de tot, a uitat unde era angajat si s-a infierbintat prea tare. Probabil ca avea impresia ca de acolo poporul il va duce direct la MApN sau chiar la Cotroceni sa devina urmatorul Antonescu :)

maxu.....imi pare rau sa te anunt dar videosuzy facea referire la noul prim.ministru mihai razvan ungureanu , nu la alexandru gheorghe....