Jump to content
POLITISTI.ro

Ce serviciu de mail folositi?


Marius

Servicu de mail preferat  

42 members have voted

  1. 1. Ce serviciu de mail folositi?Recommended Posts

  • Moderator

Ce serviciu de mail folositi?

Eu folosesc Gmail pentru ca are spatiu de stocare de 2,8 GB si o interfata simpla si foarte intuitiva in utilizare. Folosesc si Yahoo, dar mai rar si in special pentru Messenger.

Link to comment

Folosesc Yahoo dar nu pot spune neaparat ca acest serviciu este mai bun decat cel oferit de Gmail.

Il folosesc deoarece cu aceasta adresa sunt inregistrat pe site-urile unde am cont.

Oricum,am adresa si pe Gmail de mult timp si o am redirectionata pe adresa de Yahoo.

Link to comment
  • 1 month later...

Un nou serviciu pentru utilizatorii Gmail

Google a anunţat că de acum înainte va explica utilizatorilor săi motivul pentru care un anumit mail este marcat ca Spam, scrie Hurffington Post. Astfel, serviciul Gmail va ataşa mesajelor nedorite un text explicativ cu informaţiile care au determinat încadrarea în această categorie.„De ce este acesta un Spam?” este textul care va apărea deasupra fiecărui mail de acest fel pe care utilizatorii Google îl vor primi de astăzi înainte. De acum înainte Gmail va filtra toate toate mesajele care vin de la vânzătorii, membrii regalităţii nigeriene sau de la persoanele care propun destinatarilor partide de amor sau câştiguri fabuloase. Reprezentanţii Google au precizat că măsura a fost implementată cu scopul de a proteja utilizatorii de mesaje dăunătoare, dar şi de a le explica acestora unde se ascunde pericolul şi cât este el de mare. Informaţia nu va fi ştearsă, ci va rămâne în continuare la dispoziţia userilor, care o vor putea accesa în folderul Spam. Explicaţiile „De ce este acesta un Spam?” au fost deja lansate şi trebuie să se afle deja în folderul tău cu mesaje nedorite.

Link to comment
  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.