Jump to content

Recommended Posts

Buna seara,as dori sa imi spuneti daca am sanse sa iau vizita medicala cu brio (cand eram mai mic am avut un accident si a trebuit sa imi repar dantura, acuma eu nu mai am probleme dar ma gandesc ca poate din cauza acesta pot pica vizita medicala) acum am 17ani (cla.11) si as dori un raspuns sa stiu daca ma pregatesc de invatat pt examen.

Va multumesc pt intelegere!

Link to comment
Share on other sites

am un coleg care ar dori si el sa de-a la acedemie/scoala de politie(nu este decis) dar eu i-am zic ca va pica proba medicala ca poarta ochelari si a zic ca are -2,5 si -1,5.(la dioptri)mai are rost sa opteze pt politie?

Link to comment
Share on other sites

  • Membru

cu privire la aceasta problema puteti intreba medicul in momentul in care va veti deschide fisa medicala sau daca sunt colegi pe acest site care au intampinat acest gen de probleme va vor informa cu siguranta !!!

Edited by gabytzu
Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...

Daca am probleme cu un dinte lipsa in partea din fata..as putea intmpina probleme la contravizita medicala? Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Se pune accent pe dintii din fata , trebuie sa ii ai cam pe toti. Stiu un caz concret in care un baiat a avut dintii din fata pusi si i-au dat inapt.

Eu nu te pot sfatui decat sa mergi la medicul de la spitalul MAI si sa ii ceri parerea. Acum depinde si ce dinte iti lipseste , daca este unul dintre cei doi de sus e cam nasol , daca e de jos si ti-l pui pana la contravizita ar sta altfel treaba.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.