Jump to content
POLITISTI.ro

Mii de oameni in strada pentru a-l sustine pe Raed Arafat


Marius

Recommended Posts

 • Moderator

Mii de oameni au iesit, asta seara, in strada la Targu Mures pentru a-l sustine pe fondatorul SMURD, Raed Arafat.

Actiunea a fost initiata pe Facebook.

5170472mediafaxfotoboda.jpg

Persoanele care s-au strans, in centrul municipiului Targu Mures au pornit in mars spre sediul SMURD, blocand circulatia pe timpul deplasarii.

Oamenii au scandat "Vrem sa traim, nu vrem sa murim", "Haideti cu noi", "Jos Basescu", "Arafat nu uita, noi suntem de partea ta", "Afara din tara cu javra ordinara" placey.png si "Romania, trezeste-te".

Evenimentul vine dupa ce un miting similar a fost organizat, ieri, la Cluj, unde in jur de 50 de persoane, iar in prezent pe Facebook se initiaza adunari pentru maine orele 19, in mai multe orase pentru Flash Mob.

Link to comment

upgrade-ul la "iesi afara javra ordinara"......."Afara din tara cu javra ordinara" ... felicitari tuturor...mai ales pentru slogan....iar prefectul de Mures intentioneaza sa-i sanctioneze pe cei care au manifestat in aceasta seara la Targu Mures ....via grupul de facebook "Respect pentru Raed Arafat"

Edited by Pathfinder
Link to comment

Spuneti-le sa nu se grabeasca cu sustinerea ca vor fi operati la urma ca nu sunt cuminti.

VOR FI OPERATI LA RAND.

Daca au platit asigurarea suplimentara vor avea prioritate.

Cine plateste este operat/ridicat primul! Cei care protesteaza vor fi operati mai tarziu cand se ajunge la nr. 132.

Edited by hydro314
 • Downvote 1
Link to comment

Vor face praf SMURD-ul si Urgenta daca sunt lasati.

Vor baga tot fel de privatizati cu ambulante sh si cu asistenti facuti la facultati particulare neacreditate.

Link to comment
 • Moderator

JO (javra ordinara) a cerut retragerea proiectului de reforma a sanatatii: "Nimeni nu vrea schimbarea sistemului"

Declaratia avea loc in momentul in care in Piata Universitatii din Bucuresti se adunau zeci de oameni pentru un miting de sustinere a medicului Raed Arafat. Protestatarii au pornit spre Palatul Cotroceni. Oamenii scandeaza lozinci impotriva lui Baselu.

Link to comment

Se vede treaba ca sindicatele astea ale noastre sunt niste caricaturi. Daca ar fi avut de dovedit contrariul ACUM ar fi fost momentul organizării unor mitinguri de proportii ale politisitlor alături de cele aflate în derulare.

...în 89 nu a fost revoluție, însă românii abia au invățat cum să facă una. Să ii ferească Domnul pe nenorocitii astia de o Revolutie adevărată...

Edited by lionn
Link to comment
 • Moderator

Părerea mea este că aşa-zisa revoluţie din dec.89 nu ar fi avut loc, dacă Ceauşescu nu făcea "greşeala" să organizeze acel miting măreţ pentru a anunţa că măreşte pensiile. Nu cred că ar mai fi existat vreo revoluţie, aşa că asociaţiile de revoluţionari ar trebui să-i confere lui Ceauşescu post-mortem titlu de revoluţionar ... :ner:

 • Upvote 4
Link to comment

Peste 1.500 de persoane din Capitală au plecat în marş spre Cotroceni. Ei sunt însoţiţi de forţele de ordine. Oamenii continuă să scandeze sloganuri pro-Raed Arafat şi împotriva preşedintelui Traian Băsescu, solicitând alegeri anticipate......Antena 3

Link to comment

În Capitală şi în principalele oraşe din ţară au loc, vineri seară, manifestaţii antiBăsescu.

Pornite iniţial ca manifestări de susţinere a medicului Raed Arafat, ele s-au transformat în mitinguri antiprezidenţiale. Niciun miting nu este autorizat. La Bucureşti, mulţimea strânsă în Piaţa Universităţii a pornit în marş, pe Bulevardul Regina Elisabeta, spre Cotroceni, cerându-le cetăţenilor să i se alăture.

http://www.gandul.in...ivetext-9146134

Link to comment

INCREDIBIL......"Iesi afara javra ordinara"....se striga ACUM in fata Cotroceniului. Sunt oameni simpli ce striga asa cum simt....noua ne-a inchis gura prin diferitele masuri luate dupa aceea..... oare cei ce striga acum ce vor pati?

Link to comment

NU VA BUCURATI - POLITRUCUL BASESCU PRIVATIZEAZA TOT:

Tezaurul de la Rosia Montana - sute de tone aur, argint, metale rare, Energia - complexul energetic Craiova, Hidroelectric, Romgaz.

Privatii/Baietii destepti vor pune mana pe energie asa cum Austria/OMV a pus mana pe compania strategica PETROM - nu pe spitale si SMURD.

 • Downvote 1
Link to comment
 • Moderator

Usor, Maxule, ca treci pe un teren minat. Usor... Vezi ca eu am fost in aia 6000 care au initiat "Javra ordinara" si daca te uiti la locatia mea, sunt in Ramnicu Valcea. Daca eram in Bucuresti, fii convins ca eram in strada.

Link to comment

Vise taică vise...doar bilete de papagal...am văzut odată un plin de el care se fălea cu un balon roşu plin de aere şi care îl agita pe sus, pe jos pe faleza Casinoului,... a venit unul mai sărăntoc şi a băgat încet şi fin un ac de cusut în el fără să scoată un cuvînt, şi....şi balonul a făcut fâssssssssssssss şi ...şi s-a desumflat!. Lăsând pamfletul la o parte, oameni simpli ziceţi?, fals, mii?, şi mai fals, iubitori şi protectori de Arafat? necontestat de fals, uşor manipulaţi?,da adevărat, doritori de vedetism şi de opţinerea unor avantaje? da şi mult mai adevărat,(am fost acolo ca revoluţionar, vreau, am dreptul, să mi se dea,...asta în cazul în care ieşea ceva făâssss!), inculţi, un fel de neica nimeni, mare parte dintre ei, o cât de adevărat!(reporterul irealitatea întreabă:- ce srie pe pancarda d-voastră/ ăăă... nu ştiu stai să văd/-păi scie ceva de paramedici,/-a da, văd şi eu ceva cu paramedici sus cu paramedici jos, da aşa scrie..). Puţini naivi, puţini care ştiau cu adevărat de ce se află acolo. Nu mai zic nimic că şi aşa nu prea mulţi or să înţeleagă ceva. Un mare titrat român, om de cultură, recunoscut aproape unanim, profesor şi pentru mine cândva, Dumnezeu să-l odihnească!,(nu-i dau numele pentru că s-ar găsi câţiva agramaţi care să-l ponegrească), spunea în urmă cu vreo 30 ani la o prelegere:" studentule, tu şti mă de ce Dracu am ajuns noi în halul ăsta?, pentru că avem prea mulţi deştepti cu ochi şi cu vedere bună, dar care fac pe orbii, nevăzând nimic din ce se întâmplă în jurul lor". O fi avut dreptate?, n-o fi avut?, o fi?, n-o fi?...

Cel înţelept va înţelege!

Edited by avam
 • Upvote 2
 • Downvote 4
Link to comment

Usor, Maxule, ca treci pe un teren minat. Usor... Vezi ca eu am fost in aia 6000 care au initiat "Javra ordinara" si daca te uiti la locatia mea, sunt in Ramnicu Valcea. Daca eram in Bucuresti, fii convins ca eram in strada.

la Valcea nu se poate protesta? ce vreau eu sa spun este ca aceste demonstratii sunt un mare fas :) un Presedinte nu asa se da jos, el nu este Guvern iar chestia asta este valabila in orice tara democrata. Obiectivul de a da jos Presedintele este utopic si consumator de energii.

faptul ca legea a fost retrasa este un lucru bun -desi eu am o opinie favorabila privatizarii, insa in alte conditii- dar continuarea lor cu scopul "demiterii" Presedintelui este inutila. Ar fi mai bine ca obiectivul lor sa fie ceva mai realist- cum ar fi lipsa reformelor in economie.

 • Upvote 2
 • Downvote 2
Link to comment

Oamenii trebuie sa forteze clasa politica sa se lepede de coruptie, de jaf.

Politrucii trebuie pusi la punct. Asta nu e reforma - e jaf ca la PETROM.

CATI MAI MULTI IN STRADA- jandarmeria, daca mai da amenzi, sa fie desfiintata.

Edited by hydro314
 • Upvote 1
 • Downvote 1
Link to comment

un Presedinte nu asa se da jos, el nu este Guvern iar chestia asta este valabila in orice tara democrata. Obiectivul de a da jos Presedintele este utopic si consumator de energii.

maxu poate ai uitat de revoluţia din 1989. Exact cu o manifestaţie a început. Şi ce crezi ? Tot din cauza nedreptăţii făcute unui om a început. Nu a fost o utopie şi nici consumatoare de energie. Dovada ? Faptul că noi azi discutăm aici pe acest forum.

 • Upvote 3
Link to comment

Baselu a facut greseala lui Ceausescu si a dat un nume pentru demonstranti! Ca s-a nimerit a fi Arafat, este cu atat mai nasol pentru baselu, pentru ca acest ROMAN chiar a facut ceva pentru tara asta , iar lumea stie!

 • Upvote 1
Link to comment

cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit. nici un sistem nu este bun daca nu poate functiona in lipsa unei anumite persoane.

Smurd poate functiona cu si fara Arafat, daca nu o poate face atunci trebuie desfiintat.

problema nu este Arafat ci faptul ca moentan nu vad pe nimeni la fel de competent ca el sa preia Urgenta. si asta este rau.

maxu poate ai uitat de revoluţia din 1989. Exact cu o manifestaţie a început. Şi ce crezi ? Tot din cauza nedreptăţii făcute unui om a început. Nu a fost o utopie şi nici consumatoare de energie. Dovada ? Faptul că noi azi discutăm aici pe acest forum.

nu exista comparatie- eu discut despre democratie. la fel de bine putem compara Romania de astazi cu Statele Papale din sec 17: atunci se otraveau conducatorii. crezi ca azi se poate aplica aceeasi metoda? :)

Link to comment
cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit..... momentan nu vad pe nimeni la fel de competent ca el sa preia Urgenta

cimitirele sunt pline de oameni de neinlocuit, doar ca neinlocuibilii sunt din ce in ce mai putini....

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.