Jump to content
POLITISTI.ro

Indemnizatia pentru plata chiriei sau banii de chirie

Postare recomandată

Publicat

si se vor mai acorda sau nu. intelesesem ca se vor da pana la sfarsitul lunii in procent de 62 %. acum D-zeu cu mila!!!

• 1 an mai târziu...
Publicat

Ca tot vorbim de criza. Cu toate ca magistratii CSM au salarii de zeci de mii de lei acestia primesc suma de 500 de euro lunar pentru chirie cat timp activeaza in aceasta institutie. Acestia se pare ca sunt scutiti de OUG 27/2006 privind privind salarizarea si alte drepturi ale judecatorilor, procurorilor si altor categorii de personal din sistemul justitiei. CSM a alocat anul acesta 1.301.000 lei pentru plata chiriilor, din care, pana in luna mai, au fost decontati 524.539 lei. Sunt curios in ce locuinte stau magistratii de platesc 500 de euro lunar si in ce locuinte ar trebui sa stea politistii cu 500 de lei lunar ?!

Publicat

Cred ca in viitorul apropiat acesti bani vor disparea definitiv.Oricum foarte multi ii primesc in mod nejustificat si nemeritat.Eu platesc 30 de ani pentru o locuinta si nu iau bani de chirie, iar altii care au locuinte proprii dar nu au trecut-o pe numele lor primesc acesti bani. Oricine intra in acest sistem stie ca poate fi repartizat oriunde, in functie de medii si ca va locui cu chirie.Isi asuma acest risc.Sunt niste bani de care ar putea beneficia toti politistii, sub alta forma. Ori criteriile de acordare sa fie mult mai stricte.

• Apreciez 1
  • Displace 2
  • Membru
Publicat

Cand vor disparea acesti bani la parlamentari, judecatori si procurori, atunci vor disparea si la noi.

Publicat

Faci pariu ca la noi vor dispare dar la ceilalti, si in special lajudecatori, nu?

• Apreciez 1
  • 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

daca si eu si sotia am luat bani de chirie, dupa casatorie mi-a fost taiata chiria, precizez ca fac naveta 58 km, iar de bani de naveta nu pot beneficia fiind ca masina cu care fac naveta nu e proprietate personala , e pe numele sotiei, desi avem acelasi nume, Ce alternativa am

• 1 an mai târziu...
Publicat

Pentru cei cu chirii, voi cati bani luati, v-au fost marite cu 15 % cand s-au dat maririle, va intreb acest lucru deaorece eu cand am fost la inspectorat am inteles ca s-ar fi marit. dar noua nu ne-a dat nimic pana acum, exemplul meu, dupa taierile salariale cele de 25% chiria mi-a scazut la 361 lei iar ieri pe hartiile de la inspectorat am vazut ca ar fi trebuit sa primim vreo 420 de lei. Deci dupa mintea mea ma gandesc, ca diferenta e deja restanta de cand s-au marit salariile cu 15% nu, sau ma insel. Intrebati si voi pe la inspectorate sau poate stiti ceva.

Publicat

La mine pe fluturas sunt trecuti 489 lei...atat am luat ( ii iau dupa revenirea de 15 %)...referitor la sume restante nu cred ca sunt.La prima revenire - cea de 8% din vara trecuta - chiriile nu au crescut motivand ca in ordonanta care prevedea cresterea cu 8% nu au fost incluse si chiriile( adica nu au fost prevazute in mod expres), desi AU PROMIS ca vor drege busuiocul chiar retroactiv. K!Bun!Dar cea din decembrie?!iarasi au omis?!!!!!!!!

Publicat (modificat)

Stie cineva daca se poate inchiria doar o camera la bloc sau la casa pentru a beneficia de indemnizatia de chirie?sau trebuie tot apartamentul?

Modificat de ctapolice
Publicat

Poti inchiria si o camera daca ai un contract de inchiriere inregistrat .

Multumesc

• Membru
Publicat

La DGPMB au intrat banii pe chirie.

Sa-i cheltuiti cu folos si cumpatare! Enjoy!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.