Jump to content
POLITISTI.ro

Ţigări de contrabanda descoperite de politisti


NewsBot
 Share

Recommended Posts

Poliţiştii băcăuani au găsit într-o autoutilitară condusă de un bărbat din Călăraşi, 128.600 de ţigarete disimulate în platforma maşinii. Atât conducătorul auto cât şi cei doi pasageri au fost reţinuţi.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

La data de 13.01.2012, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor - Sector 6, s-au sesizat cu privire la faptul că D. Marian de 45 de ani şi D. Petrică de 47 de ani, ambii din Bucureşti, distribuitori de ţigarete de contrabandă din zona unei pieţe din sectorul 6, comercializează şi depozitează la adresa de domiciliu cantităţi semnificative de ţigarete ce nu au aplicate banderole de marcaj eliberate de autorităţile fiscale române.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Țigarete de contrabandă, descoperite de polițiști

80.000 de țigarete de contrabandă, în valoare de peste 40.000 de lei, au fost descoperite de polițiștii din Mehedinți. Doi bărbați au fost reținuți, iar țigările și autoturismul în care erau încărcate au fost indisponibilizate.

În noaptea de 28 spre 29 iunie a.c., polițiștii din Strehaia au depistat, în parcarea unei pensiuni din comuna Butoieşti, judeţul Mehedinţi, doi bărbați, de 30 și 31 de ani, din oraşul Filiaşi, judeţul Dolj, în timp ce încărcau ţigări netimbrate într-un autoturism.

Asupra lor au fost descoperite 80.000 de ţigarete, de provenienţă străină, netimbrate, în valoare de peste 40.000 de lei.

Țigaretele au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, iar autoturismul a fost indisponibilizat.

Polițiștii i-au reținut pe cei doi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, urmând să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
Peste 435.000 de ţigarete descoperite de poliţişti în cadrul aceleiaşi acţiuni
 
În cursul zilei de ieri, 13 august a.c., poliţiştii Capitalei specializaţi în investigarea fraudelor, împreună cu specialişti din cadrul Comisariatului pentru Protecţia Consumatorului Bucureşti, Inspectoratului Teritorial de Muncă Bucureşti şi ai Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Bucureşti, au verificat şase societăți comerciale cu obiect de activitate în comercializarea produselor de morărit şi panificaţie.
 
Acţiunea poliţiştilor Capitalei a avut drept scop prevenirea şi combaterea infracţiunilor de evaziune fiscală în acest domeniu de activitate economică, urmărindu-se în principal legalitatea înregistrărilor operaţiunilor comerciale în evidenţele financiar contabile.
 
În urma controalelor efectuate, poliţiştii Serviciul de Investigare a Fraudelor – Poliţia Sectorului 3 au indisponibilizat cantitatea de peste 1.300 kg de făină şi materii prime, în valoare totală de peste 4.000 de lei şi au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 1.000 de lei.
 
De asemenea, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor – Poliţia Sectorului 6 în urma controalelor efectuate, au ridicat suma de 700 de lei, în vederea confiscării, fiind aplicate şi patru sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10.000 de lei.
 
Totodată, în baza planului de acţiune al Poliţiei Capitalei, s-a instituit un filtru auto pe o stradă din sectorul 6 din Bucureşti, fiind verificate un număr de 15 autovehicule.
 
Astfel, în urma constituirii filtrului, polițiștii au oprit în trafic un autoturism în care au identificat cantitatea de peste 435.000 de ţigarete de provenienţă străină, ce nu aveau aplicate timbre fiscale emise de autorităţile române.
 
Cantitatea totală de ţigarete, provenite din contrabandă, a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul în cauză a fost indisponibilizat.
 
Poliţiştii Capitalei continuă cercetările faţă de reprezentanţii a două dintre societăţile comerciale controlate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, precum şi pentru comiterea infracţiunii de contrabandă, faţă de conducătorul autoturismului.
 
Acţiunea Poliţiei Capitalei s-a desfăşurat în cadrul Planului Naţional de Acţiune al I.G.P.R. pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale în domeniul panificaţiei. 
 
I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Țigări de contrabandă, descoperite de polițiști

 

Polițiștii din Botoșani au descoperit aproape 60.000 de țigarete de contrabandă, într-un autoturism condus de o femeie. Țigaretele au fost ridicate, în vederea confiscării.

La data de 27 august a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor din cadrul I.P.J. Botoşani au oprit în trafic, pe raza comunei Coţuşca, judeţul Botoşani, un autoturism, condus de o femeie, de 37 de ani, din localitate.

Polițiștii au controlat autoturismului și au descoperit 59.800 de țigarete, de proveniență Republica Moldova, fără documente de provenienţă.

Țigaretele de contrabandă au fost ridicate în vederea confiscării.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

ŢIGARETE DE CONTRABANDĂ, DESCOPERITE DE POLIŢIŞTI

240.000 de ţigarete de contrabandă au fost descoperite de poliţiştii de investigare a fraudelor din Lugoj, într-o autoutilitară condusă de un bărbat. Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.

La data de 5 noiembrie a.c., poliţiştii Biroului de Investigare a Fraudelor Lugoj, cu sprijinul celor de la rutieră, au oprit în trafic o autoutilitară, care se deplasa pe Autostrada A6, între localităţile Balinţ şi Lugoj.

Poliţiştii au controlat autovehiculului și au constat că şoferul, un bărbat, de 31 de ani, din municipiul Lugoj, transporta 240.000 de ţigarete de contrabandă, ce erau depozitate într-un compartiment special amenajat.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării.

Pe numele şoferului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul I.P.J. Timiş, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Lugoj, cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Sursa: IPJ Timiș

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.