Jump to content
POLITISTI.ro

Un alt coleg s-a sinucis cu pistolul din dotare


Dan

Recommended Posts

sursa pressalert.ro

Un poliţist s-a împuşcat în cap, în această seară, cu pistolul Carpaţi din dotare. Agentul principal Ofman Mario, de 27 ani, a fost găsit în casa unor cunoştinţe din loc. Cenei într-o baltă de sânge cu pistolul lângă el. Dn primele informaţii, agentul principal era în afara orelor de serviciu şi era la un chef. :(

Dumnezeu să îl ierte pe colegul nostru. Acesta este într-adevăr un an greu care a început deja foarte prost.

Link to comment

Se pare că deşi colegul nostru de la Cenei, din jud. Timişoara a supravieţuit iniţial îmuşcăturii, în această seară în jurul orelor 2000 acesta a decedat la Spitalul Judeţean din Timişoara

. Încă odată Dumnezeu să îl ierte şi condolenaţe familiei. A mai plecat unul dintre noi......

:(

Edited by Dan
Link to comment

Condoleante familiei indurerate.

Sinuciderea este un mare pacat.

Viata,oricat ar fi de grea este un experiment unic si merita traita.

Nu stiu ce motive a avut acest om sa-si puna capat zilelor dar asta nu e o solutie.

Dumnezeu sa-l ierte!

Link to comment

Fostul şef al Poliţiei Timiş: "Hoffman era un poliţist mediocru. S-a împuşcat pe fond de labilitate psihică"

Săndel Palade, fostul şef al Poliţiei Timiş, acum ieşit la pensie, a fost consătean cu Mario Hoffman, poliţistul care şi-a tras un glonţ în cap în Ajunul Crăciunului sârbesc. Palade crede că Hoffman a fost labil psihic.

În timp ce anchetatorii audiează încă persoane pentru a afla motivul pentru care colegul lor a decis să încheie socotelile cu viaţa, Săndel Palade, fostul şef al IPJ Timiş, a găsit mai multe răspunsuri: “Viaţa nu este a ta, nu ai dreptul să ţi-o iei. Părerea mea este că s-a împuşcat pe fond de labilitate psihică. Dar nu există niciun motiv pentru care să te sinucizi, există n căi să ieşi. Lui i s-a şters afişajul, nu a mai gândit şi şi-a pus pistolul la tâmplă. Îmi pare rău să-l ponegresc după moarte, dar a fost un poliţist mediocru. Nu i-a plăcut acestă meserie. Din câte ştiu vroia să se lase şi să se facă şofer de TIR”, a declarat Săndel Palade. Fostul comisar îl cunoştea pe Mario Hoffman de opt ani, de când sinucigaşul s-a mutat de la Lugoj la Cenei.

Inima lui Mario Hoffman a încetat să mai bată duminică seara, medicii nemaiputând face nimic pentru a-l salva, după ce s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare. Poliţistul a stat două zile în comă de grad IV şi a fost ţinut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor. Hoffman lucra la Secția 2 Poliție Rurală Cărpiniș şi s-a împușcat în seara Ajunului Crăciunului sârbesc, în casa logodnicei din comuna Cenei, cu puțin timp înainte să intre în tură.

Sursa : articol preluat din adevarul.ro din 09 ian.2012.

Comentariu propriu : Nu pot sa imi stapanesc indignarea, fapt pentru care rog sa imi scuzati limbajul . Ptiu ! A dracului lighioana, iti da mana, dupa ce omul este mort sa il ponegresti. Daca nu ai minimul respect si decenta ar trebui sa gandesti crestineste : ,, Despre morti numai de bine " . Aceasta este mentalitatea de sef chiar daca a iesit la pensie, tot cretin ramane , a ajuns el la concluzia ca acel coleg era politist mediocru pentru ca vroia sa plece sofer pe TIR , nerusinatul isi permite sa faca etichetari dupa ce , ca fost sef de inspectorat trebuia sa aiba o pensie de 50-60 milioane vechi , dar ala saracul cu un salariu de vreo 17-18 milioane vechi, cum se descurca . Nu il cunosc pe acest sef de inspectorat, dar din elucubratiile sale realizezi ce a facut cand era in activitate . Daca esti la pensie, nu ai ce face , plimba cainele sau nepotii prin parc sau daca nu da-te cu capul de stalpi poate iti resuscitezi neuronul solitar . Rusine sa iti fie daca citesti, aceasta postare !

Edited by LORD
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.