Jump to content
POLITISTI.ro

Un alt coleg s-a sinucis cu pistolul din dotare

Postare recomandată

Publicat

sursa pressalert.ro

Un poliţist s-a împuşcat în cap, în această seară, cu pistolul Carpaţi din dotare. Agentul principal Ofman Mario, de 27 ani, a fost găsit în casa unor cunoştinţe din loc. Cenei într-o baltă de sânge cu pistolul lângă el. Dn primele informaţii, agentul principal era în afara orelor de serviciu şi era la un chef. :(

Dumnezeu să îl ierte pe colegul nostru. Acesta este într-adevăr un an greu care a început deja foarte prost.

Publicat

Dumnezeu sa-l odihneasca si sa-i ierte pacatele!!!!

Greu pentru familia lui....

Publicat (modificat)

Se pare că deşi colegul nostru de la Cenei, din jud. Timişoara a supravieţuit iniţial îmuşcăturii, în această seară în jurul orelor 2000 acesta a decedat la Spitalul Judeţean din Timişoara

. Încă odată Dumnezeu să îl ierte şi condolenaţe familiei. A mai plecat unul dintre noi......

:(

Modificat de Dan
Publicat

Condoleante familiei indurerate.

Sinuciderea este un mare pacat.

Viata,oricat ar fi de grea este un experiment unic si merita traita.

Nu stiu ce motive a avut acest om sa-si puna capat zilelor dar asta nu e o solutie.

Dumnezeu sa-l ierte!

Publicat (modificat)

Fostul şef al Poliţiei Timiş: "Hoffman era un poliţist mediocru. S-a împuşcat pe fond de labilitate psihică"

Săndel Palade, fostul şef al Poliţiei Timiş, acum ieşit la pensie, a fost consătean cu Mario Hoffman, poliţistul care şi-a tras un glonţ în cap în Ajunul Crăciunului sârbesc. Palade crede că Hoffman a fost labil psihic.

În timp ce anchetatorii audiează încă persoane pentru a afla motivul pentru care colegul lor a decis să încheie socotelile cu viaţa, Săndel Palade, fostul şef al IPJ Timiş, a găsit mai multe răspunsuri: “Viaţa nu este a ta, nu ai dreptul să ţi-o iei. Părerea mea este că s-a împuşcat pe fond de labilitate psihică. Dar nu există niciun motiv pentru care să te sinucizi, există n căi să ieşi. Lui i s-a şters afişajul, nu a mai gândit şi şi-a pus pistolul la tâmplă. Îmi pare rău să-l ponegresc după moarte, dar a fost un poliţist mediocru. Nu i-a plăcut acestă meserie. Din câte ştiu vroia să se lase şi să se facă şofer de TIR”, a declarat Săndel Palade. Fostul comisar îl cunoştea pe Mario Hoffman de opt ani, de când sinucigaşul s-a mutat de la Lugoj la Cenei.

Inima lui Mario Hoffman a încetat să mai bată duminică seara, medicii nemaiputând face nimic pentru a-l salva, după ce s-a împuşcat în cap cu pistolul din dotare. Poliţistul a stat două zile în comă de grad IV şi a fost ţinut în viaţă doar cu ajutorul aparatelor. Hoffman lucra la Secția 2 Poliție Rurală Cărpiniș şi s-a împușcat în seara Ajunului Crăciunului sârbesc, în casa logodnicei din comuna Cenei, cu puțin timp înainte să intre în tură.

Sursa : articol preluat din adevarul.ro din 09 ian.2012.

Comentariu propriu : Nu pot sa imi stapanesc indignarea, fapt pentru care rog sa imi scuzati limbajul . Ptiu ! A dracului lighioana, iti da mana, dupa ce omul este mort sa il ponegresti. Daca nu ai minimul respect si decenta ar trebui sa gandesti crestineste : ,, Despre morti numai de bine " . Aceasta este mentalitatea de sef chiar daca a iesit la pensie, tot cretin ramane , a ajuns el la concluzia ca acel coleg era politist mediocru pentru ca vroia sa plece sofer pe TIR , nerusinatul isi permite sa faca etichetari dupa ce , ca fost sef de inspectorat trebuia sa aiba o pensie de 50-60 milioane vechi , dar ala saracul cu un salariu de vreo 17-18 milioane vechi, cum se descurca . Nu il cunosc pe acest sef de inspectorat, dar din elucubratiile sale realizezi ce a facut cand era in activitate . Daca esti la pensie, nu ai ce face , plimba cainele sau nepotii prin parc sau daca nu da-te cu capul de stalpi poate iti resuscitezi neuronul solitar . Rusine sa iti fie daca citesti, aceasta postare !

Modificat de LORD

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.