Jump to content
POLITISTI.ro

Poliţist doljean arestat pentru luare de mită


NewsBot

Recommended Posts

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţul Dolj a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită, faptă prev. şi ped. de art. 254 C.P. şi Legea 78/2000, după ce a fost prins în flagrant de ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie şi procurorul desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Acţiunea s-a desfăşurat cu sprijinul conducerii I.P.J. Dolj.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • Member

Din pacate pt aia cu miile de euro nu exista DGA sau DNA!Pt ca aia o fac cu voia celor de "sus"!

Edited by cipri83
Link to comment

avand in vedere ca se apropie campania electorala....au baietii nevoie de finantare....daca nu i-ar lasa pe aia mari ... de unde bani?

Link to comment

nu va face puscarie ptr suma asta. insa ma gindesc cit s-a cheltuit ptr prinderea sa. nu exista altii care incaseaza mult mai mult, retele, etc care sa justifice o operatiune? sau asta era ultimul politist corupt si de aceea a meritat efortul financiar?

Link to comment
  • Moderator

Ce puscarie, m-as mira sa il tina in arest doar pe baza marturiilor alora, fara flagrant...ma mir ca si-a luat arest preventiv.

Edited by Cristi
Link to comment
  • Moderator

Fiecare doarme, aşa cum îşi aşterne. A fost alegerea lui, aşa că nu trebuie să-i plângem niciunul de milă. Şi nu-mi pare absolut deloc rău pentru el.

Că sunt alţii care fură miliarde, milioane sau mult mai mult, este cu totul altă problemă. Întradevăr este o anomalie faptul că ditamai instituţii, populate cu angajaţi ce sunt plătiţi cu nişte salarii babane, în loc să îşi concentreze activitatea pentru a prinde "peştii mari", se mulţumesc să agaţe câte un astfel de ciubucar penibil. Dar asta nu este nicidecum o scuză.

Haideţi să-i lăsăm fără obiectul activităţii lor! Haideţi să nu mai găsească astfel de penibili, fără pic de mândrie sau respect pentru munca ce o fac, dându-le posibilitatea de a-i da exemplu şi a-şi justifica activitatea şi automat vor fi nevoiţi să-şi îndrepte activitatea către peştii mari.

Oricum, ciubucăreala asta penibiliă a început să nu mai fie atât de prezentă printre poliţişti, chiar dacă unii nu vor să vadă şi să recunoască acest lucru. Şi e bine că se întâmplă astfel de lucruri, pentru că ne mai curăţăm şi noi de cei ce au devenit poliţişti pentru alte motive decât cele fireşti.

Link to comment
  • Member

Dupa cum stiti institutiile care sunt in slujba deputatilor si senatorilor au salarii frumoase si isi primesc drepturile la timp,iar noi cei care suntem in slujba cetatenilor (de care guvernantii nu sunt curiosi) suntem bataia lor de joc.Oare nu asta isi doreste chioru cu ai lui,sa ne intoarcem la ciubucareala?Asa cum zice Catalin ...haideti sa-i lasam fara obiectul muncii!

Link to comment

Cătăline în schimb mi-a lăsat un gust amar faptul că încă un fost poliţist, disponibilizat, cu datorii la cămătarii legali, nu a mai rezistat şi şi-a luat viaţa. Dacă ar fi luat pe timpul cât a fost poliţist nu ar fi mai avut datorii la bănci, nu ar mai fi fost disponibilizat că ar fi cotizat şi poate acum ar fi fost în viaţă. Paradoxul ăsta nu îl mai înţeleg. Nu seamănă nici cu burghezia de altă dată, nici cu bolşevismul nici cu socialismul şi nici cu comunismul, seamănă cu ceva ceea ce suntem obligaţi să trăim astăzi. Rămân la principiile mele, cine se mânjeşte şi este prins să o tragă. Niciodată nu vom avea între noi doar pe cei cu: nobleţe,onestitate, devotament, virtute şi mândria de a fi poliţist. Încă se ia la greu la rutieră, am mai vorbit despre asta. Ştiu că adevărul doare, dar unul dintre factorii ce conduc la a nu fi prinşi este toleranţa, deci un tolerant şi un tolerat cel puţin. Cine vrea să vadă poate să vadă!

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.