Jump to content
POLITISTI.ro

Disponibilizare politisti

nypd69

Recommended Posts

Din pacate, dupa aproape 21 de ani de munca in Politia Romana (si toti in "operativ"), in luna octombrie 2011 am fost disponibilizat.

Desi am facut toate demersurile prevazute de actele normative in vigoare pentru obtinerea acelui ajutor social pe care tot il pronunta ministrul igas, pana in prezent nu am primit nici un ban.

Cand m-am interesat de ce nu se plateste, mie mi-a spuns un director de la AJOFM (n.r din fondurile agentiei se vireaza cuantumul ajutorului), ca sunt acte normative contrare celor care reglementeaza acordarea acestui ajutor, si care ii interzice lui "sa achite" (parca e agentia lui maica-sa) acest ajutor....si cum suntem cetateni ai Romaniei bineinteles a preferat sa aplice prevederile legii (nu stiu care e aia) care nu favorizeaza un angajat al tarii..si asa nu am primit nici un ban...bineinteles ca pe nimeni nu mai intereseaza soarta noastra...a politistilor disponibilizati...ma refer la sindicate, IPJ (celor de la IPJ le-a trebuit o luna de zile sa faca trei hartii catre AJOFM, ca de e greu. habar nu aveau ce trebuie sa faca desi era foarte clar) IGPR, MAI...asa ca nu-mi ramane decat sa va rog sa ma ajutati, pe voi, fosti mei colegi, raspunzandu-mi la 3 intrebari:

1. Daca exista un coleg care a fost disponibilizat si a primit acest ajutor: - daca a intampinat aceste greutati in obtinerea ajutorului, si daca da cum a procedat in continuare?

2. Daca stie cineva ce fel de actiune in justitie trebuie sa fac (eventual un model) pentru obtinerea unei hotarari jud care sa-i oblige pe nemernici sa plateasca drepturile mele banesti restante ? nu de alta dar nu am bani de avocat.

3. Daca in situatia in care raportul meu de munca cu politia a incetat datorita reorganizarii institutiei, trebuia sa beneficiez de salarii compensatorii?

Va multumesc mult, acum in prag de an nou urez tuturor politistilor:

LA MULTI ANI!!!!....