Jump to content
POLITISTI.ro

Repartizarea absolvenţilor Academiei de Poliţie

NewsBot

Recommended Posts

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a analizat astăzi, 30.12.2011, împreună cu şefii de arme şi cu locţiitori ai acestora, modul de repartizare în unităţile Ministerului a celor 583 de ofiţeri – absolvenţi, în anul 2011, ai Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” şi ai instituţiilor militare de învăţământ superior din cadrul Ministerului Apărării Naţionale pregătiţi pentru nevoile MAI.

Detalii: Flux de stiri MAI

• Moderator

Repartizarea pe judeţe a ofiţerilor:

1. Bucureşti 104

2. Alba 8

3. Arad 9

4. Argeş 5

5. Bacău 19

6. Bihor 10

7. Bistriţa-Năsăud 6

8. Botoşani 12

9. Brăila 7

10. Braşov 11

11. Buzău 8

12. Călăraşi 11

13. Caraş-Severin 9

14. Cluj 8

15. Constanţa 28

16. Covasna 6

17. Dâmboviţa 9

18. Dolj 11

19. Galaţi 13

20. Giurgiu 12

21. Gorj 8

22. Harghita 8

23. Hunedoara 11

24. Ialomiţa 9

25. Iaşi 36

26. Ilfov 23

27. Maramureş 21

28. Mehedinţi 6

29. Mureş 11

30. Neamţ 10

31. Olt 7

32. Prahova 13

33. Sălaj 5

34. Satu-Mare 7

35. Sibiu 13

36. Suceava 14

37. Teleorman 14

38. Timiş 31

39. Tulcea 8

40. Vaslui 8

41. Vâlcea 9

42. Vrancea 5

TOTAL 583

• Member

Va salut! :emo-yessir:

"Surprize" mari pt judiciar si OP, multe emotii, multe sperante, multe planuri si un nou drum in viata, acum la rascruce de drumuri.

Multa bafta tuturor!

• Member

Fix in Targu Jiu am prins. :) avand de ales intre asta si Banat, Moldova si Constanta. Mai multe, din pacate, nu pot sa va spun pt ca sunt mai mult pe fuga si nu am acces la net, mai ales acum cu sarbatorile in care trebuie sa-mi gasesc si chirie rapid.

Pe langa absolventii de la Academia de Politie, au venit si absolventi de la Academia de la Sibiu, scolarizati pt nevoile MAI, arma IGSU, absolventi de la Academia Navala pt Pol de Frontiera, de la Academia Fortelor Aeriene pt Insp. Gen. al Aviatiei si de la Academia Tehnica Militara care au fost incadrati in Politie, mi se pare, ca ingineri.

La multi ani!

Salutare. Repartitia, cel; putin la o.p. si i.c. a fost destul de nasoala. Au fost cumulate locurile(care au fost scoase ca locuri de o.p.) si s-au ocupat in functie de medie. De precizat ca au fost scoase si cateva locuri separat...la i.c. in Bucuresti si Ilfov(25 in total) si la o.p. 8 locuri(6 in Bucuresti si 2 in Serviciul Delta Dunarii sau ceva de genul asta). Deci, nu a fost tocmai ok repartitia. Si apropo de alegere...am ales Bucuresti.

• Marius changed the title to Repartizarea absolvenţilor Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza