Jump to content
POLITISTI.ro

Reţinut pentru contrabandă cu ţigarete


NewsBot

Recommended Posts

Un bărbat din Gura Humorului a fost depistat de poliţiştii suceveni în timp ce transporta cu o autoutilitară 15.000 de pachete de ţigarete, fără documente legale de provenienţă. Autovehiculul a fost indisponibilizat, iar ţigaretele au fost ridicate în vederea confiscării.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • 2 years later...

REȚINUT PENTRU CONTRABANDĂ

 

Polițiștii de la transporturi din Bistrița-Năsăud au indisponibilizat 23.000 de țigarete de contrabandă de la un bărbat din Republica Moldova. Cel în cauză a fost reținut și urmează să fie prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

 

La data de 11 noiembrie a.c., poliţiştii Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud au depistat, în staţia C.F.R. Beclean pe Someş, la coborârea dintr-un tren care circula pe relaţia Sighetu Marmaţiei – Beclean pe Someş, un bărbat, de 24 de ani, din Republica Moldova.

 

Asupra acestuia au fost descoperite 23.000 de ţigarete, fără însemne de fiscalizare româneşti.

 

Țigaretele au fost indisponibilizate în vederea confiscării.

 

Faţă de bărbat a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean, cu propunere de arestare preventivă.

 

Sursa: IPJ BISTRITA-NASAUD

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.