Jump to content
POLITISTI.ro

Elevii de la campina!

Bratyyyms13

Recommended Posts

• Membru

Elvis, în ritmul ăsta ajungem la zicale " tovărăşeşti "precum " Azi la cec un leu depui, mâine el va scoate pui." sau " Minte multă nu se cere, prost să fii da` s-ai putere." :ner: :ner:

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Bratyyyms13

11

• Elvis

5

• bendar

5

• Paul90

5

Istoria se repeta, atata tot.

Chiar este un proverb tovarasesc, numai ca tu fiind mai tinerel nu ai apucat sa il auzi. Fara suparare.

Suntem unii pe aici care am apucat mai mult din regimul trecut.

Cu stima. :emo-yessir:

Cred ca e vorba de analizele alea pe care le faceam la tactica, stii tu.. ce faci in speta respectiva: interceptare, legitimare, ce masuri iei etc... vezi prin carti/caiete dupa modele

Cred ca e vorba de analizele alea pe care le faceam la tactica, stii tu.. ce faci in speta respectiva: interceptare, legitimare, ce masuri iei etc... vezi prin carti/caiete dupa modele

Sper sa fie vorba despre asa ceva ! :) Ca cei de la cadre ne`au bagat in ceata totala :):huh::doh:

• Membru

Când am fost să întreb la IPJ legat de portofiul de practică personalizat, la partea cu "analiza de caz / analiza de situaţie " mi-a precizat să procedez astfel : să explic o speţă pe care am avut-o în practică, iar după aceea să fac o paralelă între ceea ce am făcut practic ( patrula - eu cu tutorele ) şi între prevederile legale specifice pentru acea speţă.

Da, cam vag. Dar ce mi se pare şi mai aiurea e că situaţia din teren a fost liniştită în astea 2 luni. Nu prea am o speţă care să fie analizată. Eventual analizez cum am făcut o legitimare. :ner:

Aştept şi eu idei de la ceilalţi colegi.

@ Elvis

"Istoria se repeta, atata tot.

Chiar este un proverb tovarasesc, numai ca tu fiind mai tinerel nu ai apucat sa il auzi. Fara suparare.

Suntem unii pe aici care am apucat mai mult din regimul trecut.

Cu stima. :emo-yessir: "

Nicio problemă, nu văd de ce să mă supăr. Sănătate:emo-yessir:

Edited by blue1guardian

• Membru

Când am fost să întreb la IPJ legat de portofiul de practică personalizat, la partea cu "analiza de caz / analiza de situaţie " mi-a precizat să procedez astfel : să explic o speţă pe care am avut-o în practică, iar după aceea să fac o paralelă între ceea ce am făcut practic ( patrula - eu cu tutorele ) şi între prevederile legale specifice pentru acea speţă.

Da, cam vag. Dar ce mi se pare şi mai aiurea e că situaţia din teren a fost liniştită în astea 2 luni. Nu prea am o speţă care să fie analizată. Eventual analizez cum am făcut o legitimare. :ner:

Aştept şi eu idei de la ceilalţi colegi.

despre ce vorbesti acolo colegu? ca eu nu stiu nimic.. :naughty:

Edited by bogdanel

• Membru

Este o metodologie de practică pentru modul III.

Scoate-o de pe Intrapol la imprimantă şi citeşte acolo la partea cu sarcinile elevilor. :naughty:

• Membru

Este o metodologie de practică pentru modul III.

Scoate-o de pe Intrapol la imprimantă şi citeşte acolo la partea cu sarcinile elevilor. :naughty:

:emo-yessir: :emo-yessir:

Nu indemn la fofilat, dar portofoliul asta este egal cu zero pentru ca unde ne noteaza? :naughty:

Macar se dau calificative sau note ? :hmmmt: Sa stiu pentru ce muncesc :(

• Administrator

EneaGabriel citatul unui post se foloseste si ajuta numai atunci cand se doreste citarea unui anumit pasaj dintr-un post anterior. Acest lucru are sens doar daca postul la care se raspunde sau la care se face referire nu este chiar ultimul, in caz contrar este inutil si interzis de regulamentul forumului.

In plus, citarea excesiva a posturilor duce la o imagine neingrijita a forumului si face imposibila lecturarea unui intreg topic intr-un mod rapid si usor de catre cititor.

Te rog nu mai cita inutil postul anterior.

Multumesc pentru intelegere.