Membru Octavian Posted July 10, 2010 Membru Share Posted July 10, 2010 Intrebarea era la inceput, dupa care ai mai facut doua afirmatii. Si nu exista niciun semn de intrebare la ultimele doua fraze. Daca esti la academie banuiesc ca ai ceva idee despre cum sta treaba cu exprimarea scrisa in limba asta romana si nu trebuie sa facem analiza pe fraza aici. Acum doar incerci sa "o intorci ca la Ploiesti". Tehnicile acestea de manipulare nu prind chiar asa peste tot, chiar daca in academie asa vi s-a spus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rookie Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 Băi ... ia gura mă !!! Păi de unde până unde vă permiteți voi mucoșilor să întoarceți vorba DOMNULUI VIITOR OFIȚER ??? Nu ne mai vedem lungu' nasului ... sau ce !? Domnu' viitor ditamai ofițeru' a vobit cu o fată ... băă, deci e informație sigură, nu din auzite, iar voi îi întoarceți vorba aci !!! Păi se poate ?! PS: prezentul post este un pamflet și trebuie tratat ca atare Link to comment Share on other sites More sharing options...
bendar Posted July 10, 2010 Share Posted July 10, 2010 In legatura cu subiectul, duduia era ELEVA acolo, deci acolo invata, deci ma gandesc ca stie ce vb, deci de-asta am intrebat intr-adevar mai mult ironic pt ca aud pe altcineva zicand altceva. In rest, unele persoane sunt frustrate rau de tot si cu complexe. Nu va trateaza nimeni de sus si nu va mai victimizati atata. Acum eu ce ar trebui sa fac, cum ar trebui sa raspund la ironia ta? Sa-ti zic tovarasul plt Capsuna? Vezi, pot sa intep si eu ca doar e usor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted July 11, 2010 Moderator Share Posted July 11, 2010 bendar cand nu esti sigur de ceva, e mult mai bine daca formulezi o intrebare. Cred ca duduia nu stie pe ce lume traieste. Poti sta linistit, nu e vorba de nicio frustrare, nu ai de unde sa stii ce studii au cei care posteaza aici. Am remarcat doar aroganta cu care postezi si vreau sa-ti spun ca respectul nu se impune, se castiga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rookie Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 "Deci" domnule nu e vorba de nicio frustrare aici, "deci" aici doar ai reușit să scoți în evidență că suferi de un complex de superioritate. "Deci", cred că faci o confuzie sau nu stăpânești proprietatea termenilor. "Deci" poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva decât ... ceea ce ești. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bendar Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 (edited) Complex de superioritate nu inseamna sa te dai mare. Mai studiaza. Pa, te las sa te desfasori. Edited July 11, 2010 by bendar Link to comment Share on other sites More sharing options...
avam Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 (edited) Măi, măi să fie, "al dracului de drac"!. :ner: Ietete că cineva încearcă să se umfle în pene şi să arate care este locul fiecăruria în jungla M.A.I., ofiţeri inferiori şi agenţi. Păi... ca ofiţer superior arbitrez şi spun: ajunge!, aici pe forum suntem o echipă, iar părţile sunt pe picior de agalitate juridică ca la civil :ner: Sugestii: domnule viitor ofiţer ţine aproape de agenţii cu experienţă, nu supravieţuieşti în sistem fără ei; domnule viitor agent sau agent debutant ţine aproape de ofiţerii superiori operativi, ai ce învăţa şi aşa te căleşti ca un bun poliţist. Argument: un poliţist adevărat se formează cam după 12 ani de meserie pe lângă meseriaşi, concluzia este simplu de dedus, ofiţerii inferiori sunt şi ei în formare continuă, că de aia se dă, "la naiba", examen de trecere în corpul ofiţerilor superiori!. :ner:. "În pui mei" PACE!. Să ne arătaţi pe forum fapte de vitejie după absolvire. Vă salută neica şi vă aşteaptă în teritoriu! P.S. vedeţi voi ce fac femeile?, învrăjbesc falnicii bărbaţi.. cu tunul pe ele! :ner: Edited July 11, 2010 by avam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rookie Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Ești sigur domnule student ? Superiority complex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avam Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 (edited) Tinere dacă mi te adresezi mie eşti în eroare! Cred că nu înţelegi nimic. Nene mai am puţin până la pensie iar student am fost odată când era lupul căţel, acum a năpârlit şi trage să moară. Dacă nu mi te adresezi mie e în regulă, am înţeles:"Ca la Ploieşti" P.S. pentru a evita orice confuzie scrie şi tu: @ avam sau @......, hai că te aduce tata încet pe potecă, vrei o poză cu mine în uniformă pe privat?, sau o să transpiri când ai să vezi ce stele am pe epoleţi?. Discuţiile contradictorii sunt constructive atunci când sunt respectate principiile bunei cuviinţe; discuţiile contradictorii sunt demolative atunci cand acelaşi principii sunt inexistente. Edited July 11, 2010 by avam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bendar Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 (edited) Atunci, ma-nclin in fata ta si-ti dau dreptate. M-am inselat. Asta e ce imi aduceam eu aminte din psihologia de a X-a, ca .. complexul de superioritate intr-adevar ascunde un sentiment de inferioritate, dar care se manifesta prin munca, dorinta de afirmare, etc care sa compenseze lipsurile, si nu prin faptul ca ai avea o parere prea buna despre tine. Dar se pare ca wikipedia are castig de cauza si n-am decat sa recunosc ca am gresit. Dar te asigur ca nu e cazul de un asemenea complex la mine , pur si simplu academia e superioara unei scoli de agenti, din toate pdv (repet, ma refer la scoli), de ce sa nu recunoastem . Asta nu inseamna ca am o parere prea buna despre mine, daca eu constat un fapt evident. Asta ca tot am transformat discutia intr-una "raportul agent-ofiter". PS Nu m-am adresat tie Avam, ci altuia care ma ironiza. Inteleg ca sunt oameni cu experienta aici, cu o anumita varsta si merita respect, dar nici nu poti sa taci cand unii (nu tu) te iau peste picior, student sau nu. Edited July 11, 2010 by bendar Link to comment Share on other sites More sharing options...
avam Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 (edited) @ bendar: de data asta m-ai uimit! Sincer, eu îmi scot cascheta în faţa ta. Un om care recunoaşte când greşeşte este un Om adevărat. Te felicit!. Cât despre "vitezomani" lasă-i frate să circule şi ei pe o autopistă nu numai pe macadam, că o să vadă ei câtă ciudă o să capete că nu găsesc un stâlp în care să intre :ner: I-am mai spus eu unei colege de pe forum că filosofic ne naştem cu toţii egali în faţa lui Dumnezeu şi că ce ne diferenţiază pe parcursul vieţii este tocmai inteligenţa. Să auzim de bine... şi ai făcut bine că ai replicat d.p.m.d.v., dar făo şi tu pe un ton mai de învăţător, nu de poliţist. Edited July 11, 2010 by avam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miadry Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Of, iar ati deviat de la topic, certaretilor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 In legatura cu subiectul, duduia era ELEVA acolo, deci acolo invata, deci ma gandesc ca stie ce vb, deci de-asta am intrebat intr-adevar mai mult ironic pt ca aud pe altcineva zicand altceva. In rest, unele persoane sunt frustrate rau de tot si cu complexe. Nu va trateaza nimeni de sus si nu va mai victimizati atata. Acum eu ce ar trebui sa fac, cum ar trebui sa raspund la ironia ta? Sa-ti zic tovarasul plt Capsuna? Vezi, pot sa intep si eu ca doar e usor. Complex de superioritate nu inseamna sa te dai mare. Mai studiaza. Pa, te las sa te desfasori. Inca unul care si-a prins munci-n tastatura. Bendar ,puisor. vezi ca tu inca nu ai trecut de carambul cizmei tovarasului plutonier Capsuna. Sa inteleg ca ai avut activisti in familie????? Eu imi permit sa iti dau un sfat : ai mare grija atunci cand te uiti de la etajul 10, s-ar putea sa iti vina ameteala, iar daca nu ai parasuta cu tine o sa ai mari probleme. Inca nu sti sa mergi pe strada si iti permiti sa mistocaresti politisti care au mai multi ani de munca decat ai tu de scoala. Apropos armata ai facut-o????? Daca nu ai nimic sa ne spui depre elevii de la Campina ...............Multa sanatate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rookie Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 „Deci”, domnule student bendar, te rog să citești cu atenție tot ce s-a postat în acest topic, ai să observi că nimeni și nicăieri nu a comparat academia de poliție cu școala de la Câmpina. Toți cei ce au postat aici sunt conștienți de diferența dintre cele două instituții. Tu ești cel care a intrat și a postat așa ironic ceva ce nici măcar nu e adevărat, doar pentru a te da mai rotund decât ești. După cum vezi, te-ai remercat. Așa că ține mai apropae de taicu' colonelu', să nu o mai iei așa pe arătură, observ că domnia să e responsabil cu păstrarea membrilor pe cărare. Domnule ofițer superior avam te rog să te concentrezi puțin înainte de a posta ceva, pentru că din câte văd, mătăluță ești cel care cam pierzi rândul și o iei prin bălării rău de tot, eu am fost destul de clar în acel post, nu trebuie să fii prea perspicace ca să realizezi cui mă adresez acolo. De asemenea nu văd ce legătură au vitezomanii, macadamul sau stâlpii cu ce se discută aici, în fine ... ești puțin cam incoerent, de aceea te rog să te concentrezi puțin înainte de a posta. Cât despre fotografiile în uniformă, te asigur că nu mă impresionează absolut deloc, iar dacă dvs. aveți ceva reacții ale organismului când priviți acele stele de pe epoleți, nu înseamnă că așa se întâmplă și în cazul celorlalți. Apropo, nu confundați inteligența cu bagajul de cunoștințe acumulat în academie, nu e același lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunelu Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Stau si ma intreb ce legatura au elevii de la Cimpina cu replicile voastre acide ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
officerdelta Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Se pare ca spiritele se incing super repede pe aici lol, cel putin intre subofiteri si ofiteri sau viitori ofiteri ... nu uitati ca am fost si vom ramane in aceeasi oala a MAI in care se fierbe un fel de caca maca (scuzati) ... chiar daca diferenta dintre noi se presupune a fi o scoala superioara ( multi subofiteri o au terminata de mult) sau salariul ... in fine , ca nu deviez prea mult de la topic parerea mea e ca n-o sa ii tina prea mult pe tusa pe boboci pentru ca din cate stiu eu transferurile intre servicii sunt inca blocate pana vor veni cei noi ( in august, dupa ultimele zvonistici) si pe de alta parte e nevoie de cadre fiind deficit mare asa cum stim cu totii , chiar daca toti (inclusiv cei noi) vor ingrosa randurile celor care iau o caciula de bani (-25%) si nu prind hotii domne'. ... Oricum sa le uram bun venit indiferent cand vor sosi si sa ii invatam realitatea de cacao din teren ... Cu respect, Delta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Officerdelta ,daca o sa fi atent ,bendar, este boboc la academie si crede ca elevii din scolile de subofiteri fac alte materii decat el sau invata in slavona veche. Mentalitatea de cacao este cultivata inca din academie de catre profesorii care nu au vazut un hot in viata lor. Si daca tot vorbeai si foloseai cuvantul dezbinare pe alt topic ,te intreb asa din curiozitate : cine are interesul sa fim dezbinati? Sau, scuze ,nu stiam ca poti sa fi ofiter si sa ai functie de sofer. Am aflat saptamana trecuta ca se poate in Politia Romana. Cu respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator Administrator Posted July 12, 2010 Administrator Share Posted July 12, 2010 Haideti sa nu transformam acest topic intr-un versus dintre Academie si Scolile pt agenti de politie. Daca doriti sa discutati pe marginea unor astfel de comparatii, va invit sa deschideti un topic nou, iar aici sa ramana topicul dedicat viitorilor politisti si a problemelor cu care se confrunta ei. Va multumesc pentru intelegere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Paul90 Posted November 1, 2010 Membru Share Posted November 1, 2010 eu o stiam pe aceea cu "Dormi elevule in pace, scoala politist te face", dar de prin 2005 cand am intrat eu in scoala am vazut schimbari. Şi în 2010 a rămas în sălile mari inscripţionat mesajul ăsta :ner: :ner: Link to comment Share on other sites More sharing options...
EneaGabriel Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 Pai chestia e ca nu te mai face elev asa usor trebuie sa faci anumite sacrificii ...sa stai sa inveti pana la ora 02 ...03 ca sa poti sa inveti tot ce iti dau ei Multa prostie ...materie multa ...timp putin dar asta este incerci sa iti faci un viitor ..ca depinde in primul rand viitorul tau de nota finala Citez " cu cat mai mare ai media cu atat mai putini km ai fata de judetul tau " imi explica un domn agent...care mai apoi s-a transformat in zicala .... Cand a fost cupa la fotbal ....Le`am luat fata celor de la Academie care strigau de pe margina : " Maimute cu liniute " ...deci asa ii indoctrineaza din scoala si unii care sunt mai vulnerabili se cred " mari sefi " dupa ce termina ...cunosc cazuri ! Sper ca noi care terminam acum...sa nu ne amane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateuta Posted November 28, 2010 Share Posted November 28, 2010 (edited) Faci parte din echipa de fotbal? Cred ca toata scoala stie ce s-a intamplat la cupa de fotbal si cat de mult suntem infratiti inca de pe bancile MAI-ului Edited November 28, 2010 by jeffo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Bogdanel Posted November 28, 2010 Membru Share Posted November 28, 2010 (edited) Pai chestia e ca nu te mai face elev asa usor trebuie sa faci anumite sacrificii ...sa stai sa inveti pana la ora 02 ...03 ca sa poti sa inveti tot ce iti dau ei Multa prostie ...materie multa ...timp putin dar asta este incerci sa iti faci un viitor ..ca depinde in primul rand viitorul tau de nota finala Citez " cu cat mai mare ai media cu atat mai putini km ai fata de judetul tau " imi explica un domn agent...care mai apoi s-a transformat in zicala .... Cand a fost cupa la fotbal ....Le`am luat fata celor de la Academie care strigau de pe margina : " Maimute cu liniute " ...deci asa ii indoctrineaza din scoala si unii care sunt mai vulnerabili se cred " mari sefi " dupa ce termina ...cunosc cazuri ! Sper ca noi care terminam acum...sa nu ne amane intr-adevar asa strigau retardatii.. si eu sper sa terminam la termenul stabilit si sa nu stam pe tusa.. va saluta un coleg de la clasa 140 Edited November 28, 2010 by bogdanel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Paul90 Posted November 28, 2010 Membru Share Posted November 28, 2010 Legat de ceea ce zicea EneaGabriel, îi adevărat. Multă materie, timp puţin şi, pe deasupra, mulţi profesori care vor să le zici lecţia ad literam - cum erau temele cu securitatea şi sănătatea în muncă. TOCEALĂ PURĂ! Altă problemă ar fi mâncarea pentru cei care prind perioada şcolarizării acolo la sfârşitul anului, când bugetul e pe final şi mâncarea e raţionalizată cel mai mult ( cazul promoţiei 2010-2012 ). Să auzim numai de bine şi succes la studiu ! Vă salut dragi colegi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mateuta Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Mancarea ca mancarea, dar cu caldura? Cu 2h dimineata si 2h seara, iar in clase frig, afara frig... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 continuarea jeffo: Deschid fereastra larg si strig, Iti multumesc partid iubit ca m-ai calit!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts