Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Trebuie purtata cartea masinii la tine tot timpul?


gaby
 Share

Question

Va salut pe toti !Nu am mai intrat pe forum de ceva vreme,am fost putin ocupat cu sesiunea......Sincer imi este putin lene sa caut prin OUG195/2002 si de aceea va intreb pe voi,poate ma puteti lamuri mai bine?

De curand un prieten de-al meu a fost oprit intr-o comuna de un politist care executa misiunea in calitate de post control,Acesta i-a prezentat toate actele,talonul,asigurarea masinii,permis,buletin etc...la care politistul i-a cerut cartea masinii,acesta raspunzand ca nu o are la el,drept cu care s-a ales cu o amenda !(culmea culmilor e ca politistul resp e din zona,si in urma cu 2 zile,i-a cerut actele masinii si acesta le-a prezentat pe toate)dar nu mai cont asta.

Asadar intrebarea mea e urmatoarea: Trebuie purtata cartea masinii la tine tot timpul?(eu stiam doar de talon,asigurare,permis etc),si daca da nepurtarea cartii de identificare a autovehicului la tine atrage contraventia?

Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Documentele obligatorii care trebuiesc purtate -- vezi art. 35 al. 2 din OUG sau art. 147 al. 1 RAOUG

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Facand o comparatie plastica privind cartea de identitate,aceasta este ca uncertificat de nastere cu insemnarile de stare civila ( instrainari !) ulterioare !

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.