Jump to content
POLITISTI.ro

Grand Power K100 Mk7 X-Trim

bozo

Recommended Posts

• Member

Calibru 9mm Luger

Mod de functionare SA/DA – actiune simpla/actiune dubla

Forta de actiune tragaci 25/38N

Capacitate incarcator 17

Magazine material otel

Lungime totala 202.5

Inaltime 133,5mm

Latime 40 mm

Lungime teava 108 mm

Greutate cu incarcator gol 720 g

Elemente de siguranta Siguranta laterala ambidextra

Control sided

Sisteme de ochire Catare TRUGLO,Inaltator Dynamic

28-91-thickbox.jpg

Edited by bozo
  • Upvote 2

• Member

Mai multe detalii te rog, eu sunt stangaci :naughty: si orientativ un pret daca se poate :good:

• Member

toate comenzile sunt ambidextre, adica si pe stanga si pe dreapta : siguranta, eliberere incarcator, eliberare manson. Varianta asta costa 3150 lei, iar varianta simpla parca 2700.

• Upvote 1

Este 3000 lei, fara cele 3 gripuri(manson pt diferite dimensiuni ale maini), GP K100 este 2700 lei cu 3 gripuri si 2550 lei fara ele.

Edited by dcrist

• Member

Am studiat tot ce s-a putut inainte sa il cumpar, si numai Beretta lui Dcrist mi-a placut mai mult decat pistolul meu. Din pacate diferenta de pret intre ele era cam mare. Si a mai contat si garantia de 5 ani, care e cea mai lunga dupa legendarul Glock (10 ani).

• Member

eu stiam ca e 10 ani sau 40.000 de focuri pentru manson, teava si corpul pistolului. Probabil ca tu stii mai bine, din moment ce ai glock. Sau e oferta Lifetime pentru politisti, ca stiu ca noi nu traim prea mult? :D

Frumos pistol si mie imi place, sa ai parte de el numa in poligon :good: mie personal mi-a placut foarte mult Beretta p 4 storm dar a fost prea scump si pana la urma m-am ales cu un Glock 19 :emo-yessir: :emo-yessir: Apropo are Grand Power un model cu gloante de cauciuc foarte puternic si periculos rau pentru o arma clasificata neletala.

Edited by cristm

• Member

E 10x28. Confirm ca este foarte puternic, rupe oasele lejer. E mare diferenta fata de armele pe cauciuc comercializate acum cativa ani, pe care abia le simteai cand trageai prin haine mai groase.

Exista totusi diferente de constructie fata de varianta pe glont, cea pe cauciuc avand teava fixa.

Corect. E 10X28.Am ramas uimit spre socat cand am tras cu el.Fara vesta antiglont, are efect similar cu glontul la impact...

Am tras intr-un box palet in piciorul acestuia de la aprox 7 m...din 4 lovituri, 3 l-au penetrat total iar a patra aproximativ 90%....

Piciorul este din lemn de fag sau stejar, adica esenta tare, si are cam 7 cm grosime....

Imi pare rau ca nu am pozat efectele....

Edited by arcan

• 1 year later...

Calibru 9mm Luger

Mod de functionare SA/DA – actiune simpla/actiune dubla

Forta de actiune tragaci 25/38N

Capacitate incarcator 17

Magazine material otel

Lungime totala 202.5

Inaltime 133,5mm

Latime 40 mm

Lungime teava 108 mm

Greutate cu incarcator gol 720 g

Control sided

Sisteme de ochire Catare TRUGLO,Inaltator Dynamic

28-91-thickbox.jpg

Ti-a dat vre-un blocaj pana acum?

• Member

Da, eu sunt multumit de el si la precizie dar diferenta cea mai mare mi se pare la tragere rapida, datorita reculului.

Asta e marea diferenta, datorita sistemului de rotatie al tevii. La GP se roteste si se deplaseaza spre inapoi, astfel o parte din recul e absorbita iar unghiul in care impinge pistolul e diferit.

Beretta PX4 Storm mai are un astfel de sistem, dar parca la GP se invarte mai mult, si se simte mai bine diferenta.

Bozo, reculul nu e diminuat si de fantele din manson? Am vazut ca se practica aceste fante in manson in special pentru pistoalele folosite la tir.

• Member

Ba da, chiar se numeste compensator de recul.

Recul mai mic, dar galagie mai mare.

Uitasem denumirea(deh, batranetea) si de asta îi dadeam inainte cu "fantele"...

Fantele sunt mai mult pentru a asigura racirea mai rapida a tevii si a diminua greutatea, nu cred ca au vre-o influenta asupra reculului.

• Member

Ba da, compensarea reculului e principalul scop. Intr-adevar are influente pozitive si asupra racirii si greutatii mansonului.

Mai multe pistoale au compensatoare de recul, nu e ceva nou, cauta de exemplu Glock C (17, 19, 21, 31, etc).

Fantele alea carora eu le-am uitat numele, dar Bozo mi-a adus aminte cum se numesc, au scopul de a reduce reculul, sunt folosite la mai toate marcile de pistol preferate de practicantii de tir, daca pe langa scopul principal de compensare a reculului mai indeplinesc si alte functii, ma indoiesc, cat poate sa se incalzeasca teava incat sa aiba nevoie de racire suplimentara, ori cu cat se reduce greutatea pistolului prin practicarea acelor fante in manson?