Jump to content
POLITISTI.ro

Parcare langa parterul blocurilor

Postare recomandată

Publicat

Stau la bloc la parter. Parterul este normal, nu inalt. Problema este ca vecinii parcheaza masinilile la 5 cm de peretele meu. Ma deranjeaza ca vin prea aproape de geamurile mele de la bucatarie si dormitor. Nu exista nicio solutie sa ii determin sa parcheze ceva mai incolo. Macar 2 - 3 m de geamul meu. Nu am dreptul la intimitate?

• Membru
Publicat

Problema asta trebuie sa o discutati la Primaria de pe raza localitatii unde domiciliati. Politia nu va poate ajuta cu nimic. Ar fi bine sa formulati o petitie in care sa va expuneti problema, pe care sa o depuneti la Primarie.

Publicat

Exista vreo lege de care sa ma leg? Astora de la primnarie trebuie sa le argumentez si legal.

• Membru
Publicat

Totul depinde de hotararile consiliului local, care difera de la caz la caz. Dumneavoastra ar trebui sa faceti o petitie in care sa va expuneti problemele si sa asteptati raspunsul in termenul legal.

• Moderator
Publicat

Dar cum ajung cu maşinile atât de aproape de peretele blocului? Este amenajată o parcare acolo, sau e maidan, trotuar, spaţiu verde?

• Membru
Publicat

O.U.G. 195/2002

art. 72, alin. 7

(7) Este interzisa ocuparea trotuarelor cu vehicule imobilizate, iar cand aceasta este permisa, conform indicatoarelor sau marcajelor, latimea minima a trotuarului lasat la dispozitia pietonilor trebuie sa fie de cel putin un metru.

• Apreciez 1
Publicat

Daca nu este trotuar, doar bunul simt ar trebui sa-i impiedice sa se apropie atat de mult de bloc. E vorba atat de zgomot cat si de gazele de esapament... Daca sunt vecini spune-le toate astea, poate vor intelege

• Moderator
Publicat

Daca nu este trotuar, doar bunul simt ar trebui sa-i impiedice sa se apropie atat de mult de bloc.

Sau in lipsa bunului simt, vreo oala cu mancare lasata pe pervaz si cazuta in exterior din cauza curentului...

• Membru
Publicat

Crazymann, i-a legatura cu politistul de proximitate (sectoristul) din zona ta si explica-i problema.

Poti sa faci o foto a locului cu pricina? Nu prea am vazut parcare amenajata chiar langa bloc, trebuie sa mai existe ceva spatiu verde sau ceva de genul asta, fie amenajat ori nu.

Sunt sigur ca problema ta poate fi rezolvata pe cale amiabila, comunicare intre parti trebuie sa existe. :clip:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Crazymann o sa-ti spun ce am facut eu cand m-am mutat prin 2001 intr-un bloc unde multi nu s-ar fi mutat din cauza locatarilor, unii de alte nationalitati.

Cu precizarea ca eu stau la etajul 1 si nu prea sunt dus la biserica.

Am inceput prin a sapa gradina si a pune flori, gard viu etc .

Cand au inceput sa-mi rupa florile am batut in pamant tevi de fier pentru a nu mai putea parca masinile pe spatiul ,,verde".

Nu s-au potolit, am tras sarma ghimpata intre tevi, dupa care l-am rugat pe un vecin care lucreaza la sonde si mi-a sudat un gard de toata frumusetea.

Surpriza!!!!

Acum de gradina se ocupa tocmai cei care parcau masinile si rupeau florile.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.