Jump to content
POLITISTI.ro

Romania - In tara tuturor posibilitatilor


Marius

Recommended Posts

 • Moderator

Circ la Jilava - Nutu Camataru a fost pus in libertate

Plimbarea pe cal dupa eliberare i-a atras lui Nutu Camataru o amenda de 120 de lei din partea Politiei Rutiere, intrucat mersul pe cal este interzis in mediul urban.

Link to comment
 • Replies 27
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • Miadry

  9

 • Catalin

  7

 • Marius

  3

 • Elvis

  3

Top Posters In This Topic

Vai de mama noastra.

A, stai ca este ultimul haiduc in viata.

As dorii ca cei care l-au pus in libertate sa ii cunoasca si sa aiba o proximitate cat mai grabnica cu leii ,,domnului" Nutu.

Link to comment

De iesit a iesit....sa vedem ce va face in continuare.

Acum o sa inceapa sa se plateasca politele ......ca la parnaie s-au adunat destule, trebuie sa isi recastige statutul sa nu il ia lumea de fraier, trebuie sa mai faca si el un ban "cinstit" sa nu ii moara copilasii de foame...etc

Link to comment

Doamne, cat de penibili sunt. Penibili! :mellow:

Si Camataru cu ai lui si reporterii. Sa se duca naibii cu calul lui cu tot.

Nu m-as fi tinut dupa ala cu microfonul, pentru nimic in lume. :mellow:

Link to comment

@Cata: Iar ma faci sa zic :WTF! Eu nu stiu de regula asta. Eu sunt platita cu aceiasi putini bani indiferent de cat de bune sunt stirle pe care le fac. Si chiar daca mi-ar da mai multi bani, tot nu m-as tine cu microfonul dupa agariciul ala. :rolleyes:

Link to comment
 • 2 weeks later...

As fi bucuros sa constat ca intregul aparat politienesc a ajuns la maturitatea de a pune inaintea intereselor personale ( si aici ma refer la si la cele pecuniare ) interesele de servici. Sigur, ca salariul nu ajunge niciodata la nimeni, dar parca e prea vadit ca unii interlopi ajung sa sfideze constitutia (

<< ma refer la faptul ca, dupa spusele jurnalistei, in loc sa le fie interlopilor de politisti, este invers :hmmmt: >> ) cu ajutorul, asa zisilor, magistrati. Orice om face ceea ce ii place in viata... Devine ce vrea, ce ii place si dupa posibilitatiile sale! Ceea ce vreau sa spun cu asta este ca, odata deveniiti politisti, stiind ca este o responsabilitate foarte mare, trebuie respectata ordinea ca atare, mai bine zis sa ii facem si pe cei care nu o respecta, sa o respecte! Oricum, asta stie orice politist! Insa, ceea ce vreau sa spun este ca ar trebui sa se ia atitudine, impotriva celor ce fac rau! Sa nu intelegeti ca vreau sa spun ca politistii nu isi fac treaba! Ba din contra...! Ei isi fac treaba ca atare, insa se inmultesc infractorii... criminalii... interlopii... etc... De aceea am spus sa se ia atitudine! :emo-yessir:
Link to comment

@ Cata: Si iar ajungem la Craiova, cel mai periculos oras din tara.

Nu vreau sa te contrazic si sa spun ca asa este cum se spune in acea stire, dar cand auzi peste tot chestia asta cu Craiova, deja nu mai stii ce sa crezi.:(

Si daca jurnalistii se cunosc cu interlopii, de ce se spune ca acestia au fost agresati de catre interlopi?

Link to comment
 • Member

dar ce aveti cu Craiova, de unde treaba asta de cel mai ...oras din tara, nu mai ascultati la toti si mai ales nu comentati aiurea, daca nu cunoasteti, abtineti-va! e spre binele vostru sa nu prindeti batai la inima, Bucuresti, Constanta, Brasov, etc vi se par mai altfel?emo-yessir.gif

Link to comment
 • Moderator

Repet, cercurile în care se învârt corespondenții mass-media din Craiova sunt cele ale interlopilor și ale țiganilor. Iar dacă ei se învârt printre scursurile ălea, automat și știrile lor transmise către ziarele și televiziunile naționale sunt în majoritatea cazurilor cu privire la aceștia.

Dacă un ziarist se învârte prin niște cercuri de pictori, scriitori, profesori, etc automat știrile lui vor fi cu precădere despre cultură, artă, etc. De aceea în Craiova, majoritatea știrilor sunt despre lumea interlopă, pentru că pe acolo printre ei se învârt și ziariștii locali.

Corespondenta Antenelor în Craiova este Loredana Chimoiu, ea este cea care a fost „agresată” (mai exact, a fost tunsă). Știi cine este nașul ei de cununie?

Nimeni altul decât celebrul Samir Sprânceană, cel care a fost arestat pentru restituiri ilegale de TVA, iar în prezent este iarăși arestat pentru fraude cu carduri bancare. Ca să-ți dai seama despre cine este nașul Loredanei Chimoiu, e suficient să dai un sărci pe google după numele lui.

PS: De altfel, toți cei ce apar în acea știre postată mai sus, cu excepția a doi dintre ei, sunt prin pușcărie, iar vreo doi sunt cazați în cimitir. ;)

Link to comment

Am retinut ce mi-ai zis despre ziaristii din Craiova. :) Ma intrebam daca le sunt prieteni, de ce ii agreseaza.

A fost tunsa? :o Ciudat.

Daca sunt cazati in cimitir, e bine. Acolo e cel mai sigur loc de cazare. :lol:

Link to comment
 • Moderator

Ma intrebam daca le sunt prieteni, de ce ii agreseaza.

În grupul tău de prieteni nu apar niciodată divergențe? Eu cred că apar. Așa este și la ei.

Mai ales când există mai multe tabere adverse, întotdeauna vor apărea discuții și tensiuni.

Oamenii serioși nu au de-a face cu astfel de scursuri. De obicei scandalurile, agresiunile apar numai între ei, sunt rare cazurile în care sunt implicați oameni normali. Iar cei ce aleg să aibă de-a face cu ei, nu se pot numi oameni serioși.

Link to comment

@Cata: Grupul meu de prieteni este destul de restrans si nu prea apar divergente, iar daca ar aparea, cu siguranta nu s-ar ajunge la agresiuni. Aici este de fapt diferenta dintre un grup de prieteni "normali" si interlopi. Noi nu ne rezolvam disensiunile prin violenta.

Multumesc pentru lamuriri.:)

Link to comment

dar ce aveti cu Craiova, de unde treaba asta de cel mai ...oras din tara, nu mai ascultati la toti si mai ales nu comentati aiurea, daca nu cunoasteti, abtineti-va! e spre binele vostru sa nu prindeti batai la inima, Bucuresti, Constanta, Brasov, etc vi se par mai altfel?emo-yessir.gif

Vezi tu, eu nu am auzit de nicio arestare mai spectaculoasă la Craiova, pe când la Constanţa... citeşte ziarele. dacă Cristel (interlop) a plănuit un jaf de un milion de euro şi a fost prins în flagrant iar acum este la colivie cum ţi se pare?, şi asta nu e tot... am dat un exemplu din ultima săptămână. La Craiova nimic, zero. Concluzie: acolo pute ceva! :hmmmt: Păi îi filez şi 10 ani dacă este nevoie, adum probe le materializez şi la cuşcă cu ei!. Nu cumva asocierile de acolo au o întindere destul de mare şi au devenit de tip sindical?. Am fost de curând în Craiova... stupoare, toată lumea vorbeşte, nimeni nu face nimic. Bine că nu locuiesc acolo că nu ştiu cum ar fi ieşt.

P.S. Dacă te-ai întreba: de cu nu se trimite o echipă de specialişti, conspirată, care să facă o muncă poliţienească de înaltă calificare?; ce răspuns ţi-ai da?, mi-l împărtăşeşti şi mie?. Mulţumesc.

Link to comment
 • Moderator

avam daca tu nu ai auzit, nu inseamna ca nici nu sunt. Daca te informezi mai mult, cu siguranta vei afla.

Link to comment
 • Moderator

Dacă interlopii din Constanța sunt cei care sparg apartamente sau societăți comerciale, înseamnă că sunt înapoiați rău, sau le este atribuită această titulatură destul de ușor, pentru că de exemplu astăzi în Craiova, un interlop local stătea la o terasă servind un cico și o cafeluță împreună cu doi judecători „locali” și cu Predescu, judecătorul de la Curtea Constituțională.

Link to comment

@avam: You must be joking, right?

Tu nu vezi cati craioveni sunt pe forumul asta? Ce te-a apucat? :lol:

Mulţi Craioveni... da nu mi-a dat niciunul un răspuns, din păcate, am întrebat şi eu aşa, nu e voie?. Mi-a plăcut Craiova de altădată, Romanescu şi altele dar când am spus că bine că nu locuiesc acolo că nu ştiu cum ar fi ar ieşit, m-am gândit la faptul că dacă eram poliţist acolo şi nu aş fi putut să-mi fac meseria, aş fi emigrat sigur chiar şi în Congo!. Tu ai afirmat că nu ai fi făcut presă acolo, ai spus adevărul? :hmmmt: Pot da şi eu mii de citate, chiar multilingve, dar sunt român şi vorbesc româneşte. Nu sunt mai deştept dacă vorbesc spre exemplu fluent spaniola în mai multe dialecte. Nu cred că s-a interzis încă dreptul la liberă exprimare.. sau da?

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.