Jump to content
POLITISTI.ro

Marfuri susceptibile de contrafacere, depistate de politisti


NewsBot

Recommended Posts

Poliţiştii au depistat într-o piaţă din Timişoara mai multe obiecte de vestimentaţie şi încălţăminte, susceptibile a fi contrafăcute. Produsele au fost confiscate, iar pe numele unor administratori de societăţi comerciale au fost întocmite dosare penale.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • 8 months later...

Mărfuri contrafăcute, depistate în portul Constanţa sud Agigea

În urma unui control asupra unui container din portul Constanţa Sud Agigea au fost depistate aproape 3.500 de perechi de încălţăminte sport ce purtau însemnul distinctiv al unei mărci înregistrate. Valoarea de piaţă estimată a mărfurilor este de 170.000 euro.

La data de 18 iulie a.c., poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, în colaborare cu inspectori din cadrul Biroului Vamal Constanţa Sud Agigea, au efectuat un control fizic al mărfurilor existente într-un container încărcat cu aproape 1.500 de colete şi care era depozitat portul Constanţa Sud Agigea.

În urma controlului s-a constatat că în interior se aflau 287 de colete ce conţineau 3.444 de perechi de încălţăminte sport ce purtau însemnul distinctiv al unei mărci înregistrate, având o valoare estimată de piaţă de 170.000 euro.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Cercetările continuă pentru stabilirea exactă a prejudiciului creat, identificării şi tragerii la răspundere a tuturor persoanelor participante la săvârşirea faptei.

I.G.P.R. - Centrul de Informare şi Relaţii Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.