Jump to content
POLITISTI.ro

Mândria Poliţiei Constanţa: Agentul care a descoperit o fermă de marijuana

coss

Recommended Posts

Felicitarile de rigoare dl....iubeste ceea ce face si se vede...tot respectul pentru cei care iubesc aceasta meserie si o fac indiferent de salariul pe care il primesc... :emo-yessir:

Sigur că nu sunt bani pentru premieri pentru că mai nou senatorii şi deputaţii trebuie să îşi reînnoiască parcul auto, trebuie să le plătim telefoanele, chiriile, curentul electric pe care îl consumă întreaga clădire unde aceştia ar trebui să se afle la muncă.

• Member

Respectele mele sincere, jos pălăria în faţa unor astfel de oameni ! :emo-yessir: Sper să am şi eu plăcerea să lucrez din ianuarie alături de oameni ca dumnealui !

Daca ministerul se face ca nu are bani pentru MAI, CNP-ul si sindicatul din care face parte nu au nicio piedica sa-l premieze. Exista prevederi in acest sens. Felicitari colegului si cei din zona cereti organizatiei profesionale si sindicale premierea sa.

As vrea sa le fi vazut fata "proprietarilor". ^_^

Tot respectul domnului politist Florin Orneaţă

:emo-yessir:

Edited by Noxy

• Moderator

Să afle despre acest lucru şi retardaţii de pseudo-jurnaliştii lui peşte prăjit de la Antene, pentru că acum câteva zile când IGPR-ul a publicat comunicatul de presă steril şi în limbajul de lemn binecunscut, domnii ziarişti de la Antene s-au dus şi au luat interviuri vecinilor, care evident nu ştiau nimic. Bineînţeles, pentru a presăra în poveste şi o picanterie, au considerat că trebuie să facă nişte cometarii total gratuite şi neverificate, de genul "totul s-a întâmplat sub nasul poliţiştilor din comună, fără ca aceştia să ştie ceva".

Domnilor, aşazişi ziarişti de la Antene, sunteţi penibili şi amatori! După cum puteţi vedea, aţi făcut nişte comentarii ce nu au vreo legătură cu realitatea şi v-aţi dezinformat telespectatorii! Să vă fie ruşine!

PS: Felicitări colegului!

• Upvote 1

Super tare!!! Numai cuvinte de lauda la adresa colegului nostru!!! A demonstrat ca si un politist care nu face parte dintr-o structura specializata, poate sa aiba o astfel de captura(nu cantitatea in sine este importanta ci sera, locatia care este mult mai importanta)!!!!

Frumoase si aprecierile chestorului Florentin Robescu( mi-a fost sef la B.C.C.O. Bucuresti si era f. iubit de noi, subordonatii lui), este sigur ca nu-l va uita pe colegul nostru, se va zbate sa primeasca o prima sau o avansare(personal cred ca va fi recompensat prin bani, care sunt cei mai potriviti in "aste vremuri").

Cel de-al treilea suspect în cazul fermei de marijuana descoperită la sfârşitul săptămânii trecute la Credinţa s-a predat joi. El a venit la DIICOT însoţit de avocatul său. Bărbatul a apărut vineri în faţa instanţei.

Paul Diţescu (33 de ani) era ultimul suspect în acest caz care nu intrase pe mâna poliţiştilor. Alţi doi suspecţi Gabriel Guleai (32 de ani), Roberto Feodor (37 de ani) au fost reţinuţi în urma operaţiunii Poliţiei făcute în urmă cu o săptămână. Diţescu nu se afla însă în Credinţa atunci când au intervenit poliţiştii şi s-a sustras urmăririi penale până joi.

Cei trei sunt învinuiţi că au înfiinţat o fermă de marijuana care se întindea pe o suprafaţă de 800 de mteri pătraţi. Planul a fost bine pus la punct. În luna mai, cei trei au cumpărat casa unei bătrâne din centrul satului. Locuinţa, pentru care au plătit 14.000 de lei, era dărăpănată, însă avea avantajul că este împrejmuită de un teren de 4.000 de metri pătraţi. Prima lor grijă, spun vecinii, a fost să ridice un gard înalt, ce împrejmuieşte întreaga proprietate. Seminţele de marijuana au fost procurate, spun anchetatorii, din Canada.

• 3 weeks later...

Orneaţă Florin, colegul nostru care a descoperit ferma de canabis a fost înaintat la excepţional, de la gradul de agent şef la gradul de agent şef principal. Felicitări!

De Ziua Naţională a României, doar cinci poliţişti din Constanţa au fost avansaţi pentru merite deosebite. Singurul dintre ei care activează în mediul rural este agentul-şef Florin Orneaţă de la Postul de Poliţie Chirnogeni.

Orneaţă a primit gradul de agent-şef principal pentru o descoperire făcută la începutul lui noiembrie: o fermă de marijuana, camuflată într-o seră, în inima satului Credinţa.

Florin Orneaţă (43 de ani) este poliţist din anul 1989, când a absolvit şcoala de subofiţeri de la Slatina. Iniţial a fost repartizat la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Călăraşi, iar din anul 1991 s-a transferat la Poliţia Constanţa. De aproape 15 ani, Chirnogeni reprezintă teritoriul său de activitate. A ajuns să-i cunoască pe localnici ca pe rudele sale, iar apariţia unor „străini“ care susţineau că şi-au făcut seră de roşii în mijlocul satului Credinţa, o localitate cu 300 de suflete, a fost un semnal de alarmă pentru el.

La începutul lunii noiembrie, el a distrus afacerea a trei constănţeni - Gabriel Guleai (32 de ani, cu cetăţenie canadiană), Roberto Feodor (37 de ani) şi Paul Diţescu (33 de ani) - care înfiinţaseră la Credinţa o fermă de marijuana pe 800 de metri pătraţi. Recolta de marijuana fusese culeasă, însă poliţiştii au reuşit să confişte 40 de kilograme de plante.

„Agenţul-şef Orneaţă este un poliţist excepţional şi nu putem decât să îl felicităm! Ne mândrim cu un astfel de poliţist şi ne bucurăm că munca sa şi munca de echipă, care a precedat informaţiile pe care ni le-a dat el, a dat roade“, a declarat comisar-şef Valentin Burlacu, şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa.

Poliţistul Florin Orneaţă este deosebit de onorat de promovarea obţinută. „Mă bucur enorm că munca mea este apreciată şi recunoscută. Este prima mea avansare la Excepţional şi o să mă străduiesc mereu să fiu la înălţime!“, a declarat el vizibil emoţionat.

Edited by coss

Oare ala de a ajuns chestor in 11 ani cate plantatii de marijuana o fi descoperit?

Cati infractori periculosi o fi prins?

• Upvote 1

infractorii nu prind alti infractori....lucreaza in aceeasi echipa. :o

nu mai exista de mult 'avansare la exceptional'.se numeste 'avansare inainte de termen'.