Jump to content
POLITISTI.ro

Mediatizarea in exces...

Postare recomandată

Publicat

Va supun atentiei un caz deja celebru, atat prin numele si statutul victimei, cat si prin inversunarea rudelor de a se balacari in public...

Tatal Madalinei, hotarat sa-și faca dreptate „NU MI-E FRICA DE CATUȘE!“

tatal-madalinei-hotarat-sa-i-faca-dreptate-nu-mi-e-frica-de-catue-434x326.jpg

Întâlnirea de gradul trei dintre părinţii Mădalinei Manole şi procurorul Moldovan, amânată în mod ciudat, vinerea trecută, va avea loc, în sfârşit, luni, 31 octombrie! Ion Manole, tatăl „Fetei cu părul de foc”, a declarat pentru „ring” că oricare va fi rezultatul întâlnirii prealabile dintre avocatul lui ales şi procurorul de caz, el şi soţia lui vor merge la procuratură chiar cu riscul de a ieşi... CU CĂTUŞE!

Tatăl Mădălinei Manole e sigur că luni va avea loc „întâlnirea de gradul trei”. Ion Manole spune: „Bineînţeles că mergem la procuratură. Eu şi soţia am primit noile citaţii care ne invită pentru luni, 31 octombrie 2011, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, la camera 312, în calitate de martori. (...) Vom merge acolo indiferent de ce va discuta avocatul nostru mâine (azi – n.r.) cu procurorul de caz”.

„Îi acord domnului procuror Moldovan dreptul de a pune întrebări”

„Am înţeles că tot domnul Moldovan este procurorul care trebuie să completeze ancheta, aşa cum a hotărât, printr-o sentinţă a Tribunalului Bucureşti, doamna judecător Manuela Mladin. Nu pot să garantez că audierea se va sfârşi tot cu domnul procuror Moldovan. Totul va fi... văzând şi făcând. La faţa locului! Eu mi-am pregătit memoriul şi toate întrebările pe care le voi prezenta domnului procuror, iar dacă nu le primeşte, nicio problemă, le voi da presei! Eu mi-am schiţat tot ce am de spus. Îi acord domnului procuror Moldovan dreptul de a pune întrebări, dar să nu-şi facă cineva impresia că va conduce dânsul «ostilităţile», pentru că a avut posibilitatea să o facă şi n-a făcut-o. Noi am intervenit de câteva ori, prin avocatul nostru, rugându-l să ne reaudieze, dar, deşi aveam noi dovezi, ne-a respins de fiecare dată”, spune îndurerat tatăl artistei.

Intrebări, deocamdată... fără răspuns

Ion Manole ne-a dezvăluit, în exclusivitate, câteva din întrebările pe care vrea să i le pună luni procurorului Moldovan. ”Să vedem ce spune domnul procuror de acel aşa-zis testament sentimental? De ce nu l-a găsit în casă în ziua morţii fetei mele, atunci când a fost la Otopeni să facă ancheta la faţa locului? Ce va spune domnul procuror când îl voi întreba de ce nu a găsit pistolul şi a trebui să spunem noi presei despre el? Ce va spune de acel aşa-zis film de adio al Mădălinei, că noi l-am rugat pe domnul procuror să ne primească şi să-i spunem când a fost făcută filmarea, dar nu ne-a primit? Aşa cum îl voi întreba cum a descoperit sau mai bine zis nu a descoperit telefoanele pe care nu le-a anchetat?! Să vedem ce va spune că nu a sigilat calculatoarele Mădălinei, care erau pe numele ei de fată?! Ori faptul că nu l-a găsit pe vraci să-l aducă şi să-l audieze? Ori toate aberaţiile acelea de 2-3 tentative de sinucidere ale fetei mele, care nu se susţin cu probe? Şi vreau să-l aducă la audieri şi pe domnul doctor de pe salvare, să spună de unde ştia dânsul că Mădălina Manole a mai avut tentative de sinucidere?! Cum poţi să dai un verdict că a mai avut tentative Mădălina fără să o fi consultat? Îi voi spune domnului procuror şi de faptul că ginerele meu vorbea despre o otravă, pentru iarba din curtea casei, puternică încă din luna ianurie 2010? Să vedem atunci ce curs va lua ancheta, pentru că eu vreua o confruntare să vedem cine minte! Toate aceste întrebări şi multe altele le voi pune domnului procuror, pentru că noi nu dăm înapoi, aşa cum a început să se vehiculeze, noi nu ne înfricoşăm de acestă maladie a poporului român care este justiţia!”. Bineînţeles că acestea sunt doar câteva din zecile de întrebări, tot atâtea dezvăluri, pe care Ion Manole susţine că le-a pregătit pentru confruntarea cu procurorul Moldovan.

Reconstituirile, „detectorul de minciuni” şi, de ce nu...exhumarea!

Totodată, Ion Manole vrea să-i ceară procurorului Moldovan să facă cel puţin două reconstituiri (eventual experimente judiciare). Prima ar vrea să fie făcută la casa Mădălinei Manole din Otopeni, pentru a vedea în ce poziţie a căzut Mădălina, de la ce înălţime, cum şi eventual cu ce obiect s-a lovit la cap sau a fost lovită, cât şi o adoua reconstituire. Cea de a doua reconstituire o doreşte Ion manole la Trezoreria Ilfov, acolo unde Berta Slav ar fi pus otrava în maşina Mădălinei. Evident că Ion Manole mai vrea şi un test poligraf (”detectorul de minciuni”) atât pentru el cât şi pentru cei care s-au aflat în casă în noapte morţii mădălinei Manole. Nu în ultimul rând, aşa cum ne-a declarat în exclusivitate, dacă va fi cazu, deşi este foarte dureros, nu se va opune nici la exhumarea fiicei sale. Totul numai şi numai pentru aflarea adevărului despre moartea ”Fetei cu părul de foc„, o moarte încă plină de... FOARTE MULTE SEMNE DE ÎNTREBARE!

„Mădălina a fost omorâtă! Nu ştiu cine este în spatele acestei crime”

Ion Manole susţine că ştie unde este buba în acest dosar, dar nu vrea deocamdată să dea nume: „Să nu creadă cineva că eu şi familia mea mergem la Parchet în genunchi şi tremurând. Situaţia este foarte clară şi au început să apară reacţii din Occident după ce am spus că dosarul va merge la CEDO. (...) Pentru mine este foarte clar că orice cercetare şi deznodământul depind de cei care au făcut investigaţiile autopsierii fiicei mele. (...) Îmi rezerv dreptul de a nu da deocamdată nume, dar la IML sunt nişte gafe mari. (...) Mădălina Manole nu s-a sinucis, Mădălina Manole a fost omorâtă! Nu ştiu cine este în spatele acestei crime, iar organele puse să facă dreptate se fofilează şi au dat repede rezultatul de sinucidere. (...) Ce scop au se va afla până la urmă! Pentru că, aşa cum am mai spus-o, nu-mi voi da sufletul până nu voi afla adevărul despre moarte fiicei mele, Mădălina Manole! Oricum, acest caz este de notorietate publică, nu numai în ţară, ci şi în străinătate, pe toate continentele, până în America şi până în toate ţările asiatice: în Mexic, în India şi în alte ţări. (...) Cazul Mădălina Manole a devenit un al doilea caz Elodia, dar nu din vina noastră, ci cu voia organelor de justiţie”.

Mai multe emoţii ar trebui să aibă procurorul Moldovan”

Ion Manole face o invitaţie întregii prese, căreia, după ieşirea de la audieri, îi rezervă... mari surprize: „Invit toată presa luni dimineaţa în faţa Procuraturii Bucureşti, pentru că eu nu am nimic de ascuns şi vreau să ştie toată lumea adevărul despre moartea Mădălinei Manole. Doar atât vreau să-i rog pe jurnalişti: să nu sară pe mine la intrarea în Parchet, ci să mă aştepte până ies! Mai ştii, s-ar putea să ies luni, de la procuratură, în faţa presei cu cătuşe la mâini! Poate îndrăzneşte procuratura să mă aresteze că am adus prejudicii justiţiei române, mai ştii!? Mie nu mi-e frică! Presa să aştepte, pentru că, la ieşire, voi spune tot. (...) Acum nu pot să spun decât că discuţiile vor fi foarte lungi! Nu vreau să le fac aprinse, dar nu ştiu cât mă vor ţine nervii. Oricum, cred că mai multe emoţii ar trebui să aibă domnul procuror Moldovan în faţa noastră decât noi în faţa domnului procuror Moldovan!”.

Vreau sa vad parerile unor oameni care cunosc sistemul foarte bine, dar totodata si parerile celorlalti membri ai forumului care nu sunt sau nu au fost politisti....

Va multumesc!

Publicat

E clar ca acesti oameni sunt traumatizati si e dureros ca mass-media profita de tragedia lor pentru audienta. Cei din mass-media sunt atat de parsivi in cat, in loc sa ii ajute, se mira cum sa ii mai invrasbeasca. Imi e mila de oamenii astia!:(

• Membru
Publicat

Eee... n-as pune chiar totul in carca mass-mediei. Hai sa nu le plangem de mila partilor, ca o cauta si ei, oricat de traumatizati ar fi. Oricum, penibil. Singurul caz mai penibil decat asta este cel cu Cioaca. Pana si azi il mai cauta pe la Tribunal (sau pe unde s-o judeca), se intereseaza, "investigheaza". Eu sincer m-am saturat sa se dea numai asta la TV. S-a ajuns sa fie un reality show in care se prezinta aspecte din viata lui Cioca. "Iata taierea motului lui Cioaca Jr., iata moartea tatalului lui Cioaca". In curand o sa avem "Cioaca Reloaded - Greu de pensionat."

• Moderator
Publicat

Mai avem parte în ultima vreme şi de mania mediatizării divorţurilor.

După telenovela pigmeului milionar cu aceea curvă parvenită, acum a apărut şi acest "scandal" al divorţului soţilor "Truică" (nu reţin exact numele, sper să nu-i fi botezat).

Pentru cei ce nu ştiţi despre ce e vorba, am să sintetizez puţin.

Este vorba despre doi îmbogăţiţi peste noapte, datorită unor contracte babane şi consistente cu statul român şi care după ce s-au umplut de bani ("domenii" prin ţară şi străinatate), evident că aşa cum le stă bine unor parveniţi veritabili, au luat-o pe arătură şi a apărut acest divorţ.

Totuşi, nu înţeleg unde este interesul public aici?! Ce este de interes public pentru români în această poveste?

Personal, nu auzisem de aceşti doi parveniţi, până ce nu au început să fie mediatizaţi excesiv prin jurnalele de ştiri.

• Membru
Publicat

Mie cel mai tare mi se parea un reporter de la A3, care era dezgustat de faptul ca acesti indivizi isi spala rufele in public, dar in el, in schimb, transmitea in direct ce-au mai facut ei :ner: Mie personal mi s-a parut o ipocrizie, cum e si scuza celor care fac genul asta de emisiuni cu "mondenitati" cum ca publicul o cere. O cere publicul, dar cu siguranta o dau si ei, ca sa ma exprim mai plastic.

Publicat

Sa nu "uitam" ca in weekend-ul asta sa casatorit sora Monicai Gabor a innebunit lumea cu detalii despre nunta respectivei...de parca ne-ar interesa :doh:

Publicat

Cine e Monica si sor-sa? :hmmmt: Iar despre Truica e fostul sef de cabinet al lui bombonel :naughty:

• Moderator
Publicat

Un capitalist autohton şi Truică ăsta!

S-a îmbogăţit datorită abilităţilor sale de capitalist sadea, prin singura reţetă de succes a privaţilor din România, ce astăzi sunt priviţi ca salvatorii acestei naţii, respectiv prin şmenuirea unor contracte babane cu statul, la care a avut acces mulţumită cunoştiinţelor, pilelor şi relaţiilor din sfera politică.

Publicat

Buna seara! Astazi am trecut pe la parchetul cu pricina(mi-am revazut un prieten din liceu) si m-am minuanat de numarul mare de ziaristi si reporteri din fata intrarii...De abia acum, citind topicul, (pe care binenteles eu l-am postat), mi-am adus aminte motivul prezentei acestor oameni din mass-media in fata Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti...

Iar fata de ce am scris in topic,va intreb de data asta, cum ati reactiona daca ati instrumenta un dosar de acest gen(victima cunoscuta, parinti "investigatori" si "procurori" in acelasi timp, media calare pe voi in fiecare moment), ati face greseli, voite sau ne-voite? Puneti-va un moment in pielea procurorului care instrumenteaza acest dosar, incercand sa fiti impartiali...

Va multumesc!!!

P.S. Eu m-am pus in aceasta situatie si va spun cu mana pe inima ca nu mi-a convenit ....

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.