Moderator Marius Posted June 3, 2010 Moderator Share Posted June 3, 2010 Un politist din Craiova a facut uz de arma pentru a potoli trei tineri pusi pe scandal. Oamenii legii au fost chemati de locatarii unui bloc exasperati de galagia produsa de cei trei indivizi. Spiritele s-au incins, iar unul dintre politisti a tras un foc de avertisment pentru a-i potoli pe cei trei barbati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghici Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 (edited) BRAVO! toată STIMA!!! Edited June 3, 2010 by ghici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miadry Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Vai draga, l-a batut Politia si Jandarmeria. Raii de politisti, cum si-au permis sa agreseze asa un ingeras? Cat tupeu pe ei, in ce hal pot sa minta? Noroc ca a fost totul filmat, ca dupa aceea iar...Politia a batut, Politia a facut, si-asa mai departe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
moga Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 (edited) Pana la urma care e rostul acelui pistol? Asa le cumparam de plastic si cu apa incarcate daca tot trebuie purtate la brau degeaba, nu? Insa din pacate, din ce stiu, pentru orice cartus care sare din pistol trebuie sa dai cu raportu in 1000 de locuri pana se linistesc apele si din pacate asta e legislatia... De curiozitate, cati politisti au folosit vreodata pistolul din dotare (nu sa te loveasca cu el pe post de ciomag, ci sa apase pe tragaci) in viata lor inafara poligonului? Respect pentru cei care au curajul si mandria sa isi faca treaba in loc sa fie calcali in picioare de orice mucos... Edited June 3, 2010 by moga Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestkyky Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Felicitari fostilor mei colegi de la Sectia 3 pentru ca au stiut sa ii puna la punct pe ... (nu stiu cum sa ii numesc)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Toata stima si din partea mea!ASa da,pana la urma esti politist nu consilier sau stiu eu ce ,sa stai toata ziua de vorba cu ei sa le explici sa nu mai zic ca altii se si roaga de domnii infractori,contravenienti...etc. nu D-le i explici odata ,a inteles bine,nu a inteles ,sigur va intelege cand va vedea pistolul,ati vazut cum s-a culcat dupa focul de avertisment tras?ca un iepuras,daca nu se intampla asta(sa traga focul de avertisment,sunt sigur ca a-r fi stat mult si bine la "taclale" poate a-r fi luat-o si in freza d-nul politist/ Daca toti politistii a-r fi ca el,s-ar rezolva mult mai usor cazurile....(si am observat ca un coleg mai sus spunea ca ,in conditiile in care folosesti pistolul{pentru a trage},ai de facut o mie de rapoarte......intrebarea e :si ce daca???? daca folosesti pistolul in conditiile legii,pot sa fac sute de mii de rapoarte,daca stiu ca am procedat corect,nu ma va trage nimeni de urechi....ba dimpotriva.....nu a-s vrea sa cred ca multi dintre noi nu folosesc pistolul...."in conditiile legii bineinteles" tocmai din pricina acelor rapoarte Toata stima inca odata pt colegul nostru Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunelu Posted June 3, 2010 Share Posted June 3, 2010 Se pare ca la Craiova pistolul a ramas singurul argument credibil pentru a-i potoli pe smecheri !!! Felicitari pentru modul lor de actiune! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady1 Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 sa traiti dragi colegi!!! am fost pus de vreo doua ori in astfel de situatii,una chiar recent baietii rai trebuie sa vada ca nu glumim cu ei!!!aviz politistilor cu coloana vertebrala!!!! B) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandoKhan Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 (edited) Sa recunoastem un lucru. Politia din Romania duce o lipsa acuta de mijloace de mobilizare neletale. Si aici nu ma refer la pistolul cu aer comprimat. Bastonul cu electrosocuri, pistolul cu electrosocuri... etc. Pe aia din Craiova o descarcare a unui pistol cu electrosocuri i-ar fi linistit instantaneu. Sunt mijloace de imobilizare folosite si acceptate in lumea intreaga, inclusiv in tarile cu apa calda care se bat cu pumnul in piept ca respecta drepturile omului. Ar ramane ca arma de foc cu glont sa fie folosita doar daca viata politistului este pusa in pericol in mod direct sau daca acesta este atacat si/sau infractorul nu poate fi imobilizat altfel. In cazuri ca acela din Craiova, in care indivizii faceau scandal, dar nu aveau intentia vadita de a ataca politistii si nici nu erau inarmati, un astfel de mijloc de imobilizare ar fi avut eficienta maxima. Oare cine face achizitiile pe ""sus" nu s-au gandit la asa ceva? Edited June 4, 2010 by SandoKhan Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunelu Posted June 4, 2010 Share Posted June 4, 2010 Aceste mijloace de autoaparare trebuiesc achizitionate din strainatate.Sa fie vorba de lipsa banilor sau nu se pot incasa comisioane ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 (edited) Politistii din Craiova ii cunosc pe cei trei ca fiind scandalagii cu state vechi in cartierul Valea Rosie. Cheliosul nu ati observat ce fata de student la filosofie avea? :ner: Mai era putin si imi dadeau lacrimile. Bravo colegului meu de la sectia 3 si ii felicit pe jandarmii care au actionat cu ei. Edited June 5, 2010 by Elvis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Marius Posted June 5, 2010 Author Moderator Share Posted June 5, 2010 Care jandarmi??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Uita-te mai atent ca o sa ii observi. De data asta au pus si ei mana. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghici Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 (edited) pentru domnul Dunelu : E posibil ?!!! Se i-au cumva comisioane la achizițiile făcute de M.A.I.??? ”nu cred că acest lucru ar putea să fie adevărat” pentru domnul Sandokan: mare dreptate aveți ; cu un pistol sau baston cu electroșocuri se rezolva treba foarte repede și cel mai important Fără Stres pentru polițist (vezi raport pt. folosirea armei din dotare ,e.t.c.) Edited June 5, 2010 by ghici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Octavian Posted June 5, 2010 Membru Share Posted June 5, 2010 Pe aia din Craiova o descarcare a unui pistol cu electrosocuri i-ar fi linistit instantaneu. Sunt mijloace de imobilizare folosite si acceptate in lumea intreaga, inclusiv in tarile cu apa calda care se bat cu pumnul in piept ca respecta drepturile omului. Cred ca te inseli in privinta pistoalelor cu electrosocuri. Nu mai sunt acceptate peste tot, ba chiar numarul statelor unde sunt acceptate este considerabil mai mic decat a celor unde a fost interzis uzul acestora. Asta pentru ca daca infractorul are probleme cardiace, baypass, sau ceva de genul acesta, ii poate fi fatala o electrocutare cu teaser-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
scorillo Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Foarte bine procedat, colegi din Craiova. Se poate si mai bine, mai ales ca nu mai are cine sa "solomoneasca" pe acolo. No offence, bro, dar cineva v-a pus multe piedici pe acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandoKhan Posted June 5, 2010 Share Posted June 5, 2010 Daca are probleme cardiace sau implanturi cardiace, sa nu faca scandal si sa puna politistul in situatia de a le folosi. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Octavian Posted June 5, 2010 Membru Share Posted June 5, 2010 Bun, dar acelasi rationament il putem folosi si in cazul armelor de foc. Daca nu vrea sa fie impuscat sa nu ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jimny Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Exact. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted June 6, 2010 Moderator Share Posted June 6, 2010 Scandalagiul potolit cu focuri de armă a ajuns în arest. Liviu Ivan, unul dintre scandalagii din cartierul Valea Roşie, a primit mandat de arestare pentru 15 zile. Este acuzat de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi riscă până la cinci ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miadry Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Daca are probleme cardiace sau implanturi cardiace, sa nu faca scandal si sa puna politistul in situatia de a le folosi. Exact. Foarte bine spus. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SandoKhan Posted June 6, 2010 Share Posted June 6, 2010 Scandalagiul potolit cu focuri de armă a ajuns în arest. Liviu Ivan, unul dintre scandalagii din cartierul Valea Roşie, a primit mandat de arestare pentru 15 zile. Este acuzat de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi riscă până la cinci ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat . Ma mir ca judecatorii nu au ajuns, ca de obicei, la concluzia ca individul nu prezinta pericol social, si ca micutul de el nu suporta detentia, si sa il lase sa fie cercetat in stare de libertate. Raj Tunar, in SUA, pentru chestii mult mai minore a stat in parnaie de i s-a acrit. La noi indivizii de acest gen nu prezinta pericol social. Are dreptate Badea! Cine are, inj Romania, incredere in justitie e un tampit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lionn Posted June 7, 2010 Share Posted June 7, 2010 Se poate observa că doar intervenția fermă, somația puternică și focul de avertisment l-au adus pe individ la realitate. Mă gandesc câti dintre cei care au mai nascocit acele mii proceduri, de somatie, de legitimare, de interventie etc, au fost pusi in astfel de situatii? Au facut ei vreun studiu care să le permită să aprecieze ce mijloace sunt cele mai adecvate? Cunosc ei îndeajuns comportamentul unor astfel de indivizi și modul lor de reacție cât timp neuronul le pluteste prin alcool? Nu cred! Numai inspirația de moment, autocontrolul și sângele rece al celui care se trezește într-o astfel de situație îl poate scoate din impas. O analiza atenta a inregistrarii ne face să concluzionăm că i se fâlfâie bețivanului de autoritatea polițistului cât timp a avut tocmai el tupeul să puna mâna în piept omului legii. În alte condiții de spațiu și timp, ar fi încasat cel puți un glonț la o astfel de reacție. Felicitări colegului! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted June 7, 2010 Moderator Share Posted June 7, 2010 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightwolf Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 Pana la urma care e rostul acelui pistol? Asa le cumparam de plastic si cu apa incarcate daca tot trebuie purtate la brau degeaba, nu? Insa din pacate, din ce stiu, pentru orice cartus care sare din pistol trebuie sa dai cu raportu in 1000 de locuri pana se linistesc apele si din pacate asta e legislatia... De curiozitate, cati politisti au folosit vreodata pistolul din dotare (nu sa te loveasca cu el pe post de ciomag, ci sa apase pe tragaci) in viata lor inafara poligonului? Respect pentru cei care au curajul si mandria sa isi faca treaba in loc sa fie calcali in picioare de orice mucos... Nu e vb de curaj ci de facutul datoriei aici. Si sti prost ca se face raport in 1000 de locuri. Raport faci doar unul si depinde cum folosesti pistolul. Politistii care nu folosesc pistolul nu cunosc legea sa sti de la mine. Si aceeia exista dar sunt putini. Altora le e frica. Aia sunt fricosi. Altii nu vor. Aia sunt "mi se rupisti". Altii pur si simplu nu-si iau pistolul in teren cu ei. Aia sunt, parerea mea, lichele. Si asta o spun la 4 zile distanta de cand colegul fugea de manca pamantul cand a scos tiganul sabia si eu am ramas singur.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts