Jump to content
POLITISTI.ro

Suspecţi de furt calificat, identificaţi de poliţişti


NewsBot

Recommended Posts

Doi tineri, suspectaţi că au sustras unelte în valoare de 12.500 de lei, chiar de la firma la care erau angajaţi, au fost reţinuţi de către poliţiştii gorjeni.

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment
  • 6 months later...

Cercetați de polițiștii bucureșteni pentru furt calificat şi conducere cu numere false de înmatriculare

La data de 11.05.2012, poliţişti din cadrul Secţiei 8, au depistat un autoturism marca Mercedes pe B-dul Pache Protopopescu din sectorul 2, autoturism ai cărui ocupanţi erau suspecţi de săvârşirea unor infracţiuni pe raza Secţiei 16 Poliţie.

Poliţiştii au procedat la oprirea autoturismului, iar cu ocazia legitimării ocupanţilor au fost identificaţi N. C. de 22 de ani, din judeţul Ilfov, persoană ce se afla la volan şi C. T. de 21 de ani, din Bucureşti.

Cu ocazia cercetărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 16, s-a stabilit faptul că, sub pretextul că doresc să cumpere anumite mărci de telefoane mobile, au sustras de la E. L. de 23 de ani, R. M. de 21 de ani, T. A. de 19 ani şi C. M. de 20 de ani, telefoanele mobile, după ce în prealabil le solicita acestora bunurile pentru a le verifica. În momentul în care aceştia nu erau atenţi fugeau de la faţa locului cu autoturismul marca Mercedes, care avea numărul de înmatriculare fals şi era condus de N. C.

Ulterior, în noaptea de 11.05.2012, poliţişti ai Secţiei 21 au identificat şi reţinut o a treia persoană, respectiv G. A. de 22 de ani, din Bucureşti, care, alături de ceilalţi doi, cu ajutorul unui laptop conectat la internet, identifica persoane care intenţionau să vândă telefoane mobile de mare valoare, stabileau întâlniri cu aceştia, după care îi deposedau de respectivul bun.

Astfel, în seara zilei de 08.05.2012, cei trei s-au deplasat pe o stradă din sectorul 6, în prealabil schimbând numerele de înmatriculare ale autoturismului cu unele înregistrate în Spania, unde l-au agresat şi deposedat de un telefon mobil pe M. F., după care au părăsit locul faptei cu autoturismul în cauză. Imediat după comitera faptei aceştia schimbau numerele de înmatriculare cu cele care aparţineau autoturismului.

Cercetările sunt continuate de poliţişti, cu cei în cauză în stare de reţinere, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi conducere a unui autovehicul pe drumurile publice cu numere de înmatriculare false, urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, cu propunere de luare a măsurii de arestare preventivă.

D.G.P.M.B. - Compartimentul Comunicare Publică

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.