Jump to content
POLITISTI.ro

Descrierea si modul de utilizare a sistemului de reputatie

Postare recomandată

• Administrator
Publicat

Sistemul de reputație este un mod de evaluare a calității postărilor.

Informațiile corecte, sfaturile de calitate, utile și la obiect vor putea fi apreciate pozitiv, în timp ce postările jignitoare, cele cu un conținut superficial și cele fără un conținut de calitate vor putea primi aprecieri negative.

Cum puteți acorda reputație pe forum.

În partea din dreapta jos a fiecarui post, veți vedea o pictogramă reprezentând reputația dată de ceilalți membri, împreună cu butoanele de acordare a reputației.

1zxwf8h.png

Pentru a acorda unei postări reputație pozitivă, faceți click pe butonul add.png ori pentru a acorda reputație negativă, click pe butonul delete.png

Reputația primită se salvează în profilul fiecarui membru.

2akk8ly.png

Nivelurile sistemului de reputație

Bad -20

Poor -10

Neutral 0

Good 10

Excellent 20

Utilizatorii forumului care au mai puțin de 15 postări, nu pot acorda puncte de reputație.

Important!

Nu abuzați de această funcție!

Cei care vor utiliza acest sistem în alt scop decât acela pentru care a fost creat, vor fi aspru sancționați.

• 8 luni mai târziu...
Publicat

Doresc sa stiu motivul pentru care am primit acel ( -1) la reputatie, nu vad sa fi gresit cu ceva, macar sa stiu pe viitor.

Publicat (modificat)

cromatic e simplu pentru tine :daca erai pe 0 erai incolor. Cu -1 esti pe rosu ;) Daca ai avea +1 ai fi pe verde :naughty:

Vorbind serios un coment de-al tau a deranjat un alt utilizator si te-a apreciat cu "-"

Modificat de nicuno1
Publicat

Pai asta e problema, vreau sa stiu ce comment a deranjat pentru a nu mai cade in abatere pe viitor. Daca e meritat(cu argumente) atunci, asta e, o infrunt cu barbatie dar prefer sa mi se spuna in fata, uite dom-le aici ai gresit pentru ca... Nu-mi sta in fire sa fac atacuri la persoana si cu atat mai putin sa afisez o atitudine jignitoare. Si eu port 8 ore pe zi si uneori chiar mai mult, o anumita uniforma cu grade de peste 20 de ani si imi dau foarte bine seama de lucrurile astea.

• Moderator
Publicat

Punctele de reputație se acordă de membri forumului, nu numai de către administrator sau moderatori. Are numai un rol informativ pentru ceilalți membri, pentru că nu există în regulament sancțiuni pentru cei ce acumulează reputație negativă, probabil tocmai pentru că fiecare are propriile criterii de evaluare, care pot fi de multe ori subiective.

Aceste puncte de reputație fiind acordate de membri, sincer îmi e greu să cred că administratorul va putea ști sau bănui ce la deranjat sau ce i s-a părut în neregulă la un post unui anumit membru ce a decis să acorde un punct negativ la reputație.

• 2 luni mai târziu...
Publicat

Se poate vedea undeva de la cine primesti si cine iti ia puncte de reputatie???

Adica ce membru iti da + si care - ???

Multumesc.

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Buna ziua,

Va rog frumos daca imi puteti spune cum as putea scapa de "reputatia negativa" acumulata:((

Multumesc!

• Apreciez 2
  • Displace 2
  • Membru
Publicat

Postati ceva sa placa, sa fie util, sa indrume catre ceva bun, etc si ve-ti primi multe +

• 5 luni mai târziu...
Publicat

Ai primit un minus la postul tau de mai sus.Poti vedea lucrul asta.

• Apreciez 1
  • Displace 1
  • Moderator
Publicat

Poţi vedea numai dacă ai răbdarea să-ţi cauţi fiecare post din urmă. Dar oricum, nu are nicio importanţă această reputaţie.

• Apreciez 2
Publicat

multumesc de raspunsuri baieti, ideea era ca automat imi apar ultimele posturi nu toate, iar manual mi-ar trebui mult timp sa caut in toate topicurile, de aceea intrebam daca se vad automat toate.

eu ieri am descoperit reputatia asta si oricum nu o iau in seama, eram doar curios sa-mi vad posturile.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

În timp se reglează și "minusurile". Nu trebuie să le acordăm prea mare importanță. :clip:

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.