Jump to content
POLITISTI.ro

Pentru cei care au masini inmatriculate in Bulgaria


reverashu

Recommended Posts

Salutare tuturor !! Am si eu o micutza problema ... nu mai stiu cum sta treaba q masinile inmatriculate in Bulgaria , adica se mai poate circula q ele , ca tot s-a zvonit ca o sa se aprobe ,, cele 90 de zile '' in care poti sa circuli . S-a aprobat legea ??? Este normal faptul ca dac ai o masina din UE sa circuli q ea doar 90 de zile ??. Multumesc anticipat

Link to comment

practic mai am voie sa circul q ea sa nu ??? S-au aprobat modificarile astea ??? Eu am toate documentele valabile pana in februarie 2012 . Mai pot sa circul q ea sau o las in garaj ???

Link to comment
  • Moderator

Practic nici nu te-ai obosit să citeşti, pe lângă faptul că ai iniţiat un topic cu un subiect de discuţie ce se discută deja în alte două topicuri şi scrii cu înflorituri (k, sh, q, tz, y) deşi regulamentul forumului interzice acest lucru.

Dar în schimb doreşti să ţi se de-a mură-n gură.

Oare dacă proiectul de modificare a fost supus dezbaterii publice în urmă cu două săptămâni şi câteva zile, s-or fi adoptat deja aceste modificări?

  • Upvote 1
Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.