Jump to content
POLITISTI.ro

Comunicat de presă privind incidentul produs în trafic, în municipiul Alba Iulia


NewsBot

Recommended Posts

Pentru acurateţea informaţiilor, Biroul Informarea Presei din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române face următoarele precizări, referitoare la incidentul produs în trafic în municipiul Alba Iulia:

Detalii: Flux de stiri MAI

Link to comment

Speta: Un idiot ca cel de mai sus scoate o replica airsoft si o indreapta ,,la misto" sau ca sa intimideze catre o persoana care intimplator are asupra sa legal o arma letala(pistol), primul nu apuca sa traga cu replica sa-ti poti da seama de la oarecare distanta ce tip de jucarie este si al doilea apuca sa-l trimita la loc cu multa liniste si verdeata tragindu-i un glont in capul ala gol, stiut fiind faptul ca singurul loc unde poti trage impotriva unui individ care te ameninta cu o arma despre care nu stii exact in ce categorie se incadreaza este in cap sau in coloana vertebrala sub cap sa nu mai poata reactiona si sa te impuste la rindul lui, normal te-ai incadra la autoaparare dar................

Edited by dcrist
Link to comment
  • Moderator

Dar, cel mai probabil că se va pune problema făcându-se referire la necesitatea efectuării unei somaţii. Dacă a existat, dacă nu de ce, etc

Link to comment

Apropo de U.S. in N.Y. a fost un caz cu un infractor inarmat, a fost impuscat de 2 ori in inima si tot a reusit pina a crapat, sa mai traga de 2 ori si sa raneasca ori sa omoare(nu mai tin minte exact) un politist, asa ca faza cu somatia si trasul pe cit posibil la picioare e buna pentru cei care poate te ameninta de la o distanta considerabila cu o arma alba.

Link to comment
  • Moderator

Asta este avantajul sau dezavantajul procurorilor/judecătorilor. Ei analizează într-un interval de timp berechet, o decizie a unui poliţist sau a unui cetăţean de rând, pe care cel din urmă a fost nevoit s-o ia într-o fracţiune de secundă.

Iar aşa, la rece, fără aportul adrenalinei şi a celorlalţi factori, vezi într-un mod total diferit lucrurile.

Link to comment

asta nu o poti elimina decit daca magistratul a fost in aceeasi situatie sau are experienta in acelasi domeniu ca cel cercetat iar asta nu o poti cere, cel putin in cazul judecatorului.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.