Jump to content
POLITISTI.ro

Am fost cercetata. Ce pot face sa pot participa la examenul de la Campina?

Postare recomandată

Publicat

mai am vreo sansa de participare la scoala de agenti daca am fost cercetata in trecut in urma caror cercetari am 2 amenzi administrative pe care le am platit ,precizez ca am cazierul curat un mail va rog pe ana_frum@yahoo.com sau ce pot face ?doar sa pot participa de restul am eu grija

ma ajuta cineva ?daca la autobiografie trec tot cu hotararea judecatoreaca,ce pot face

va rog putin ajutor

cui trebuie sa ma adresez,sa pot cere o aprobare de a participa?

• Moderator
Publicat

Pentru a participa la concursul de admitere una dintre conditii este:

- sa nu aiba antecedente penale sau sa nu fie in curs de urmarire penala ori de judecata pentru savarsirea de infractiuni, cu exceptia situatiei in care a intervenit reabilitarea.

Publicat

nu am cazier deci nu am antecedente penale si nu sunt in curs de urmarire penala ,am cazierul curat lacrima si amenzile au fost platite

Publicat

ia legatura cu cineva de la ipj'ul tau, resurse umane sau telefonic cu scoala de agenti si cere lamuriri exacte in privinta asta pentru ca se poate sa fie vreun imbecil care verifica prost dosarul tau de admitere si in cazul in care esti admisa, sa apara nereguli mai tarziu. cunosc personal un caz in promotia mea, tot fata. Sfatul meu e sa verifici foarte, foarte bine treaba asta inainte de admitere ca sa nu fie probleme si sa stai si tu linistita.

bafta!

Publicat

atata timp cat cazierul tau e alb, in principiu ar trebui sa fie ok, dar avand in vedere trierea pe toate planurile a cadrelor MA, s-ar putea ca asta sa fie un motiv de respingere. Nu e o certitudine, repet, asta e ce cred eu din ce am vazut...am terminat scoala aia si stiu ca orice poate fi un minus sau un motiv de a fi "luat la ochi". Nu iti cunosc cazul si nu o sa cer detalii despre el, dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu Resursele Umane si apoi sa verifici si ce spun cei de la scoala...sa ai macar 2 surse

Publicat

ok ms mult deja m trimis o solicitare directorului de la aceasta scoala si o sa mai incerc la ipj ms mult ,trebuie sa existe o solutie

• Membru
Publicat

da mai multe detalii ca sa te putem ajuta. Spune pentru ce infractiuni ai fost cercetata, si o parte din ce ti-a comunicat procurorul, partea in care explica de ce a hotarat sa nu inceapa urmarirea penala, respectiv sa te scoata de sub urmarire penala. Cazier nu ai, dar or sa te verifice in alte evidente, si daca nu declari la inceput ca ai fost cercetata penal te da afara din scoala, in caz ca intri.

Publicat (modificat)

da mai multe detalii ca sa te putem ajuta. Spune pentru ce infractiuni ai fost cercetata, si o parte din ce ti-a comunicat procurorul, partea in care explica de ce a hotarat sa nu inceapa urmarirea penala, respectiv sa te scoata de sub urmarire penala. Cazier nu ai, dar or sa te verifice in alte evidente, si daca nu declari la inceput ca ai fost cercetata penal te da afara din scoala, in caz ca intri.

DA asa e din pacate pt unii! a patit un prieten exact asa,a intrat si dupa 2 saptamni l-au gasit ca avea o amenda penala si l-au dat apoi afara.Acuma hai sa fim seriosi sa vina toti recidivistii si infractorii sa dea un examen pt a intra in pol

Modificat de frank
  • Membru
Publicat

Nu e greu sa te cerceteze penal.... De-aia intreb pentru ce si cum s-au finalizat cercetarile. Daca esti cercetat nu inseamna ca esti si vinovat.

• Moderator
Publicat

Doua amenzi administrative...hm...greseste omul odata...dar a doua oara? Apropo, amenzile administrative, chiar daca sunt achitate, tot antecedente penale se considera.

• Apreciez 2
  • Displace 1
Publicat

cat timp impotriva ta s-a dispus plata unei amenzi administrative inseamna ca fapta a existat. ca a fost mai putin grava e alta treaba, dar fapta s-a comis, a avut loc si mai grav ai avut intentie cand ai savarsit ceea ce ai savarsit, si cum zicea cristi...greseste omul odata, dar a doua oara??? doua fapte savarsite cu intentie inseamna ca ar fi bine sa te orientezi catre alta meserie

Publicat

una era infractiunea prevazuta de art 86 al2 din OUG 195/2002 republicata

in baza art 249 Cpp raportat la art 11 al 1 lit b Cpp 10 al 1 lit b Cpp art 18 Cp si art 91 lit c Cp mi s a aplicat amenda adm

Publicat

cum spuneam, cand ai condus neavand permisul corespunzator categoriei sau acesta fiind suspendat ai stiut ce faci. nu pot spune ca este o infractiune foarte grava, dar ai facut-o cu buna stiinta. cel mai bine este sa iei legatura cu cineva de la m.r.u din cadrul i.p.j.-ului si poti obtine informatii clare cu privire la nelamuririle tale. si a2a infractiune care a fost?

• Membru
Publicat

Daca era o infractiune savarsita din culpa aveai sanse, in cazul tau nu ai ce sa mai faci. Poti sa te interesezi, dar iti spun eu sa nu iti faci sperante.

• Apreciez 1
Publicat (modificat)

una era infractiunea prevazuta de art 86 al2 din OUG 195/2002 republicata

in baza art 249 Cpp raportat la art 11 al 1 lit b Cpp 10 al 1 lit b Cpp art 18 Cp si art 91 lit c Cp mi s a aplicat amenda adm

SI DECE MAI VREI SA FACI PARTE DIN STRUCTURILE MAI CAND FACI TREBURILE ASTEA? CAZIERUL TAU NICDECUM NU E CURAT,DACA INCERCI SA DAI DE PERMIS ACUMA AI SA VEZI CA N-AI SA POTI PT CATIVA ANI.

Modificat de Catalin
Te rog nu mai scrie exclusiv cu majuscule. Multumesc pt intelegere.
Publicat

Poate participa la concurs, după ce intervine reabilitarea de drept.

În cazul sanctiunilor administrative, termenul, din cate îmi amintesc, este de un an de zile și se calculează din momentul în care sanctiunea a fost executată.

Baftă, dar vorba colegilor, e posibil să fii respinsă la ”cunoaștere”.

Publicat

frank am permisul de 5 ani :)) 2 luni am stat fara,si aqm il am in portofel ..

a doua e amenda contraventionala ....

s a rezolvat .pot participa ...

multumesc celor care au vrut sa ma ajute ,nu si celor care m au criticat

• Displace 1
  • Membru
Publicat

ana, te sfatuiesc inca o data sa declari tot la inceput, pentru ca oricum vei fi verificata ulterior. Am avut un coleg care a fost dat afara in ultima saptamana de scoala, cu o problema asemanatoare cu a ta. Poate daca zicea la inceput nu mai avea probleme.

Publicat

frank am permisul de 5 ani :)) 2 luni am stat fara,si aqm il am in portofel ..

a doua e amenda contraventionala ....

s a rezolvat .pot participa ...

multumesc celor care au vrut sa ma ajute ,nu si celor care m au criticat

nu e de ras,e de plans! Vrei sa intri in structurile statului si esti si recidivista asta e chiar beton. Atunci incearca sa dai pt alta categorie sa vezi ca n-ai sa mai poti da 5 ani de zile.Si mai e o problema si cu justitia din romania,pt infractiunea ta sa-ti inlocuiasca cu o masura administrativa,e de-a dreptul specific romanesc(coruptie in floare).Repet, un prieten a fost oprit de un echipaj al politiei,circuland pe o motocicleta care necesita un permis de conducere corespunzator categoriei din care face parte(mai exact categ A),BIneinteles el nu avea,iar apoi dupa ce a intrat in scoala dupa catva timp a fost indepartat de la cursuri pt acea fapta.

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.