Jump to content
POLITISTI.ro

Schimbarea username-ului

Ben

Recommended Posts

• Member

Se poate schimba username-ul, dar sa ramana acelasi cont, cu aceleasi postari, prieteni, etc ? Deci sa fie schimbat doar numele.

• Administrator

Din punct de vedere tehnic se poate schimba/modifica username-ul şi vom face acest lucru doar în anumite condiţii.
În acest sens, se vor modifica username-urile numai în sensul umanizării acestora şi numai pentru membrii activi ai forumului.

După cum am scris şi alegerea username-ului la înregistrarea contului de membru trebuie să se facă cu responsabilitate şi să se aleagă unul cât mai uşor de reţinut şi reprezntativ.
Prin regulamentul forumului nu este permisă înregistrarea folosind ca nickname denumirea paginii WEB personale, a unor firme sau orice altă denumire cu conotaţii comerciale, jignitoare sau de orice altă natură nefirească.

Username (sau nickname) trebuie să reprezinte o persoană, întrucât considerăm că discuţiile pe acest forum sunt interpersonale şi nu vom accepta denumirile privind o entitate sau orice altceva ce nu reprezintă o persoană.
Nu vor fi permise caracterele neobişnuite, simbolurile şi semnele de punctuaţie, ori denumiri de genul: ★★Alin★★, M@rian, V@s!le, "Raluca" \Gig3l/ etc.

• Member

Stiu ca pare mai mult un moft, asa ca imi cer scuze daca este prea mare deranjul.

Doream sa-l schimb in Maximilian, numai ca acum observ ca este deja luat, desi user-ul respectiv nu nici macar un post si nu a mai intrat pe forum de 6 luni. Deci, il ocupa degeaba.

• Moderator

Dacă există deja în baza de date un cont de membru cu acel username, nu se poate, întrucât conturile de membru nu se şterg.

• Administrator

Încă ceva, pentru a evita unele confuzii ce pot apărea după modificarea username-ului, contul respectiv o să aibă deasupra avatarului timp de o lună vechiul nickname.

Mulţumesc pentru înţelegere.

• Member

multumesc celui care mi-a dat minus.

chiar nu-i inteleg motivul.

Pacat ca nu se pot pune diacritice.

• Upvote 1
  • Downvote 1

• Administrator

Kmcoio de azi este Cristi

eti79ety devine eti

Edited by Administrator

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

As dori si eu modificarea username-ului in "Marinescu" ...multumesc :emo-yessir:

Edited by Pathfinder
  • Upvote 1
  • Downvote 1

• 2 weeks later...

rog administratorul sa-mi sshimbe numele din marius olteanu in VLADO MARIUS. multumesc

• 2 weeks later...