Jump to content
POLITISTI.ro

Politisti de la Rutiera surprinsi in flagrant cand primeau spaga

Postare recomandată

Publicat

LINK

Ciudat este ca de data asta spre fericirea lor n-au ajuns jos la DCP. Sincer ma bucur pt ei ca oameni. Ca politisti in schimb.... :emo-box:

• Moderator
Publicat

Am vazut si eu stirea asta, aseara la TV.

In ultima perioada sunt din ce in ce mai dese astfel de cazuri.

La Dolj in ultimele doua saptamani au fost retinuti 3 politisti de la OP, un judecator si doi avocati, pentru fapte de coruptie.

S-au pus pe treaba cei de la DGA.

Publicat

principala mea grija este ca aceste arestari sa fie fundamentate in dosarul de fond. Justitie TV am mai vazut si rezultatul a fost doar terfelirea imaginii unor oameni. Se aresteaza usor si nu intotdeauna pe cine merita ci persoanele care "trebuie". O sa vedem mai tirziu daca presa mai urmareste cazurile respective sau daca mai aflati voi cite ceva neoficial.

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

pacat ca iti pierzi demnitatea cind ai astfel de salarii de mizerie!!ii si inteleg dar in acelasi timp si dezaprob!! :unsure:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.