Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Avand in vedere Statutul si structura Pro Lex, membrii de sindicat din structurile de ordine publica si circulatie rutiere isi vor pastra calitatea de membrii de sindicat si in situatia mutarii catre Politia Locala.

Pai e logic faptul ca nu si-o pierd din moment ce Pro Lex reprezinta si comunitarii :doh: si doar n-or fi prosti sa piarda niste cotizatii consistente. Deci, tot in aceeasi ograda vor fi. Pt Pro Lex nu se schimba nimic.

Cum sa ai incredere si sa faci parte dintr-un sindicat care apara comunitarii?

PS Pun pariu ca schimbarea se va face pana in alegerile de la anul, deci undeva prin primavara se va finaliza tot.

Modificat de ben
Publicat

sa speram ca reactioneaza sindicatele pt ca altfel, stimati colegi din operativ, doar voi puteti schimba ceva! noi cei din scoli v-am urma daca nu am sta 6 luni degeaba cu statut de elev....Doar voi mai puteti forta tara sa ne ofere ceea ce e logic si moral !

• Apreciez 1
  • Displace 3
  • Membru
Publicat

Preluat de pe site-ul Prolex,celelalte sindicate(Snppc,Snap,Cnp) nici o reactie pana acum :slapb:

Nici Pro Lex-ul nu a avut nici o reactie pana acum la decizia CSAT-ului pt ca daca ma uit eu mai bine, raspunsul ministerului catre sindicat este la o adresa trimisa pe 05.08. 2011 .

Deci, e in legatura cu proiectul, n-are nicio legatura cu ce s-a intamplat ieri si ca deja s-a decis punerea lui in practica.

Ma si miram sa raspunda ministerul imediat a doua zi, intr-un timp atat de scurt.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Ben, Nu te supara pe mine dar ce am luat de pe site-ul lor este raspuns la comunicatul de presa ,poti sa te uiti si tu pe site-ul lor si o sa vezi prima data comunicatul de presa dat de Departamentul de Comunicare Publica si dupa ce au scris cei de la Prolex :beer:

Sindicatele stiau ce urmeaza sa se intample din luna august si au tacut ,asta am inteles eu din adresa MAI :emo-box:

Nu sunt membru al acelui sindicat ,sunt membru la alte sindicate care ne apara de nu mai pot :slapb:

Modificat de ora86
Publicat

Propun ca in perioada imediat urmatoare toti politistii sa se retraga de la tote sindicatele ca oricum platim cotizatia doar pentru a le fi lor bine ,rusine sindicatelor care nu au facut alt ceva de cat sa latre pe la unele televiziuni,macar sa fi avut curajul sa ne fi spus despre aces lucru ,rusineeeeeeeeeeeee.

• Membru
Publicat

sunt total de acord , eu oricum chiar ma gandeam de ceva timp sa fac acest lucru.

Publicat

S-a gândit cineva la o petiţie comună către Parlamentul European? Până la urmă este un abuz din partea primarilor (sau cine o fi în spate) şi o neimplicare din partea sindicatelor şi iluştrilor conducători de la minister şi igpr.

• Membru
Publicat

in germania, olanda, franta, etc, si-ar fi permis sa faca cu politia ce au facut primarii sau cine dracu a luat hotararea asta la noi????? auzi tu, sa distrugi in halul asta, o institutie cu o vechime si prestigiu si sa-i iei din oameni si atributii si sa i le dai unui mare NIMIC. RUSINE!!!

• Moderator
Publicat

Ca bine a zis cine a zis cand a zis ce a zis:

Somnul ratiunii (sau natiunii) naste monstri...

Publicat

Joi merg la inparatie cu un raport prin care voi cere retragerea mea de la sindicat si de la CNP,pentru cum sau purtat sindicatele ar trebui sa ne dea tot ce am cotizat pana acum la ei.

• Apreciez 3
  • Displace 1
Publicat

Nu am văzut nici măcar un singur punct de vedere oficial al vreunui sindicat sau organizaţie profesională. Nu sunt vreun critic de profesie dar faptul că nu am văzut nicio reacţie a reprezentanţilor sindicatelor mă face să cred că lupta este pierdută. Vă aduceţi aminte de cei de la finanţe când le-au tăiat sporurile salariale şi nu au mai plecat acasă până dimineaţă, ba chiar îl sechestraseră pe Blejnar în birou ? De ce nu putem să luăm atitudine şi noi ca cei de mai jos ? Ce or să facă vor da toţi poliţiştii afară ?

• Membru
Publicat

min 3:15 "Eu puteam sa plec la banca, dar sunt indragostita de aceasta meserie de vames." :ner: :slapb:

Hai mars, ca mi se face scarba. E indragostita de spaga si de stat cu fundul in scaun, iar la 16 rupe portile.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat (modificat)

Aici vorbim de atitudine. Nu toţi funcţionarii din imagini lucrează în vămi ben.

mea culpa ben. Ai dreptate referitor la doamna respectivă. Oricum îi felicit că au avut tupeu şi s-au zbătut pentru drepturile lor.

Modificat de copman
  • Membru
Publicat

Spune asta cucoanei din imagini care se bate cu pumnul in piept ca ea e indragostita de meseria de vames. Nu eu am zis-o.

Inteleg ca este vorba de atitudine, dar in acelasi timp e vorba si de ipocrizie, cel putin in cazul doamnei si nu puteam sa ma abtin.

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Măcar au avut curaj să facă ceva. Noi aşteptăm, că se rezolvă de la sine. aha

Publicat (modificat)

Domnilor, desi nici n-am terminat scoala de politie, am inima neagra de suparare doar cand ma gandesc ca o sa fiu coleg cu niste analfabeti si betivi notorii. Al doilea lucru care ma doare la fel de mult e faptul ca sunt constrans de o asa maniera incat nici nu imi pot da demisia imediat dupa ce as termina scoala.

Pana nu moare cineva spanzurat, nu se rezolva nimic.

"Acum ori niciodata, sa dam dovezi la lume, ca-n aste maini mai curge un sange de roman."

Parerea mea e ca pana in momentul de fata poporul roman in general a fost mult prea tolerant si prea pasiv fata de ce se intampla in jurul lor.

Modificat de VictorL
  • Moderator
Publicat

Colegii care au votat PDL sa se privesca in oglinda si apoi sa-si priveasca copii, ei vor avea cel mai mult de suferit!

Cei care priveau in zare cum treceau autobuzele electorale spre urne ar trebui sa se simta macar un pic vinovati.

Total de acord cu tine, Elvis.

Publicat (modificat)

Nu merge asa ceva.

Hai s-o dam dracului de treaba Elvis, tu ai vazut in 20 ani sa se rezolve ceva cu proteste si alte idei democratice?

Imi amintesc cand protestau profesorii in fata biroului lu' Boc si nici nu s-a obosit sa scoata capul pe geam sa vada ce se intampla.

Si toata caracatita asta incepe de la sindicate.

Poate nu-s in masura sa imi dau chiar la modul asta cu parerea, dar asta e ceea ce cred.

Modificat de VictorL
Publicat

Sigur că am văzut Victor. Nu ai văzut ce s-a întâmplat la finanţe în 2010 ? Diferenţa între noi şi ei este că ei nu au plecat acasă până nu au obţinut înapoi tăierile salariale. Noi de ce nu am putea ?

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.