Jump to content
POLITISTI.ro

Indrumare/Carti de cercetare penala si criminalistica

Postare recomandată

• Membru
Publicat (modificat)

Recomandati-mi, va rog, niste carti de CP si de metodica criminalistica sau orice alta carte ce o considerati utila. Pana acum ce am luat sunt:

V. Berchesan - Cercetarea Penala - Indrumar complet de cercetare penale, Editia noua, Editura Icar

D. Cheaga, Gh. Sava, C. Cheaga - Modele de cereri si acte procesuale si procedurale, Editia a II-a, Ed. Universul Juridic

http://www.librarie.net/carti/52393/Cercetarea-penala-criminalistica-teorie-practica-Indrumar-complet-cercetare-penala-editia

http://www.ujmag.ro/Dumitru-Cheaga-Gheorghe-Sava-Claudia-Cheaga/Urmarirea-penala-modele-de-cereri-si-acte-procesuale-si-procedurale-ed.2/

Modificat de ben
  • Moderator
Publicat

Sunt destul de utile cele doua. Eu zic sa mai astepti putin ca sa intre in vigoare noul CPP. si apoi iti cauti altceva.

• Membru
Publicat

De metodica criminalistica nu prea am gasit, care sa acopere la un loc toate infractiunile cel mai des intalnite sau macar majoritatea dintre ele.

• Displace 1
  • Membru
Publicat

Au fost foarte bune cele doua pana acum.De acum sa asteptam altele in lumina noilor CP/CPP.

• 3 săptămâni mai târziu...
Publicat

mai intai sa intre in vigoare noile coduri- slabe sanse, spre zero chiar...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.