Jump to content
POLITISTI.ro

Am nelamuriri si vreau sa ma ajutati ..

Dumix

Recommended Posts

Salutare .Anul viitor (2012) vreau sa dau si eu la politie...si inca am nelamuriri in legatura cu academia si campina...Deci eu in prima faza vruiam sa dau la campina..dar am auzit foarte multe si nustiu ce sa mai fac....s-au schimbat asa multe la campina...?Adica probabil locuri nu se mai asigura..platesti tot...cat timp stai acolo...poti sa avansezi dupaia doar daca urmezi academia...si probabil odata cu trecerea timpul..o sa aflu mult mai multe....Ce este cert eu imi doresc sa fiu politist..si vreau sa urmez cea mai buna cale ..pentru a avea un viitor frumos ..si am nevoie de ajutorul vostru..in legatura cu asta...Ce sa fac.?..Unde sa dau ? ...Este chiar asa de nasoala situatia la campina ? ..Vreau sa mai mentionez un singur lucru..as prefera campina deoarece nu prea am facut istorie la scoala..si nici nu prea stiu....dar daca este cazul ma voi adapta .....Sper sa ma ajutati cu informati utile ! Va multumesc !

• Member

Conform statutului actual poti avansa in randul ofiterilor(prin examen indirect sau Academia direct) .In legatura cu Sc. de Ag. de Pol. "VASILE LASCAR" CAMPINA in acest moment semnezi un angajament cu MAI pe o durata de 10 ani, problema banilor indreptandu-se catre stat.In metodologia de admitere a anul viitor vei mai avea mai multe informatii deasemeana daca va intra Noul Statut al Politistilor in vigoare se schimba problema.

Dupa doar 1 saptamana la Campina iti pot spune ca acolo chiar poti invata meserie, intrucat Slava Domnului, profesorii sunt exigenti si foarte bine pregatiti, iar unii dintre ei doar prin modul in care iti vorbesc trezesc un anumit respect in tine si motivatie de care acolo, chiar ai nevoie.

Parerea mea personala este ca ar trebui insa sa depui toate eforturile posibile si inca cateva imposibile pentru a intra la Academie.

Cat despre ce auzi tu ca vb X si Y, ei bine, unul din lucrurile pe care le-am retinut deja este ca unii indivizi te pot conduce pe piste false, fie ca politist in activitate fie ca civil. Sa nu te gandesti ca navaleste lapte si miere peste zidurile unitatii, ci asteapta-te sa muncesti foarte mult daca vrei sa devii un politist respectat atat de cetatenii pe care trebuie sa iii aperi cat si de unii infractori. Pune-te pe treaba, timpul este in defavoarea ta. :emo-yessir:

• Upvote 2
  • Downvote 1

@Dumix Locuri nu se asigura nici la academie, nici la Campina. Promotia 2011 trebuie sa fie incadrata in august 2011 si se pare ca "se incearca incadrarea pana in aprilie 2012". Istoria pe care o inveti la liceu este zero. Ca sa intri la academie trebuie sa inveti zilnic cateva ore numai la istorie. La fel si la celelalte materii. Daca pana in vara lui 2012 planuiesti sa petreci mai putin de 5 ore de invatat zilnic, mai bine renunti la ideea academiei. Majoritatea care intra au picat cel putin o data.

@Warren Imi pare rau ca dupa o saptamana acolo vorbesti prostii. Nu invata nimeni meserie in scoala. Nu mai induce lumea in eroare. Iti fac o sugestie: incearca sa afli cati dintre profesorii tai "trezitori" de respect au lucrat in operativ si cati dintre ei iti recita din carti.

• 2 months later...

am si eu o problema cam urata. fac parte din regretata promotie 2011 campina care se pare ca se va pensiona cu gradul de "elev principal" si vreau sa mai aud si eu ceva stiri cu privire la viitorul nostru.am vazut oug 54 modificata si am ceva nelamuriri.cand vom fi incadrati? stie cineva.

daca se poate va rog sa-mi raspundeti cu stiri nu zvonuri.va multumesc!

• 2 weeks later...