Jump to content
POLITISTI.ro

Ministerul Administraţiei şi Internelor prezintă tehnică şi armanent de ultimă generaţie din dotarea structurilor operative

Postare recomandată

Publicat

Tehnică şi armanent de ultimă generaţie din dotarea dotarea Poliţiei, Jandarmeriei, Poliţiei de Frontieră şi Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă vor fi expuse începând de mâine, 22 septembrie 2011, ora 11.00, la sediul Romexpo, odată cu deschiderea oficială a Expoziţiei Internaţionale pentru Echipament Militar - „EXPOMIL 2011”.

Detalii: Flux de stiri MAI

Publicat

serghente.. sambata as veni si eu, cand scap de la intreprindere ... nu te mai bagi la o tura? :P erau buni micii si berea la dozator din romexpo.. :D

Publicat

asa cum am scris mai sus, vineri, impreuna cu personalul biroului (specialitate tehnica) vi fi acolo. ora prezentei, din pacate nu o stiu, nu o pot anticipa, dar vom fi.

ca o sa mergem sa ne facem singe rau cu ce vom vedea acolo, asta-i alta mancare de peste, insa prevad ca va fi exact/intocmai/asemenea cu cea fost anii trecuti :(

• Apreciez 1
Publicat

pina la urma sa insist pe exponate sau pe pritzizatoare? ce va intereseaza mai mult?

hai ca oftopicarim si ne luam .... de par, agrafe =))

Publicat

fost, vazut, placut,

multe modele statice, multe elemente de artilerie sectionate, apropo, intereseaza pe cineva un scaun ejectabil de avion(?) pliante, un tanc, un tab, autospecialele vizibile in pozele din linkul din postul anterior, vechii sefi, acum directori, dudu ionescu, profesori din academia tehnica militara, baietii de la siias, cei de la sibiu, cu cainii, jandarmi, frontiera, hovercraft, lotus, puma si alouette, glock, CZ, arrow, cugir, sadu, ... si povestea poate continua.

am facut si o poza care sa poata sa confirme ca am trecut pe acolo ;)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.