Jump to content
POLITISTI.ro

Angajare in politie pe o functie de ofiter specialist


bad27boy18

Recommended Posts

  • Moderator

O functie de ofiter specialist este ocupata numai de catre un politist. Este o functie pe statul de organizare ce are atribuit un alt coeficient de salaraizare. Acele functii sunt destinate exclusiv politistilor.

Nu confunda cu acele asa zise "posturi de specialisti" prin care toti pilosii, nepotei sau rude au invadat Politia Romana, datorita incadrarilor din sursa externa. Nu e acelasi lucru.

Link to comment

Badboy, daca tot suntem in tema.. nu ai dori sa stii si codecurile NASA?!

Nu ca ti le-as putea da. Nu numai e strict confidential, insa e strict confidential datorita unor asa zise "chestii" care trebuie sa stea acolo unde le e locul din diferite motive de confidentialitate.

  • Upvote 1
  • Downvote 3
Link to comment
  • Moderator

Ar fi absurd, in timp ce politisti de cariera, pregatiti si cu experienta sunt dati afara din sistem, sa se mai faca incadrari din sursa externa.

Link to comment
  • Moderator

In plus, mai exista si o promotie intreaga de absolventi ai Academiei de Politie, ce nu au fost inca incadrati.

Asa ca "specialisti de renume", noi speram sa se remarce in domeniile respective si sa renunte in a mai face "un pustiu de bine" acestei institutii.

Link to comment

Ati observat ca nimeni nu mai vrea sa munceasca?

Toti cei ce vor sa intre in politie se cred mai deosebiti si tintesc un loc caldut si la adapost.

Povestea asta cu specialistii din sursa externa e doar un pretext pentru cei ce nu isi gasesc un loc in domeniul respectiv si se orienteaza catre altceva. Pentru ca daca ar fi niste specialisti in adevaratul sens al cuvantului, nici nu i-ar interesa sa intre intr-o institutie cu salarii mizere. Ar fi bine platiti si cautati in domeniul respectiv.

Link to comment

bun am inteles,si care ar fi acele posturi ale pilosilor?care au invadat politia?

nu de alta dar as vrea sa ocup si eu un astfel de post ,la birou....

Prietene, îți ofer eu o funcție de specialist (a mea) cu tot cu birou și dosarele care sunt pe el, în el etc, vreo 70 și ceva de dosare, în total 15.376 virgulă cinci file, în schimbul a 50.000 euro...că tot vreu să-mi bag picioarele în ea de poliție, măcar să o fac cu folos? Te bagi? ... că văd că în seamă te bagi.

Edited by lionn
  • Upvote 3
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.