Skip to content

Angajare pentru trupele speciale ale politiei

Featured Replies

buna am 30 ani am absolvit facultatea EFS si am urmat stiinte juridice,12 ani gimnastica de performanta,1 an judo si 6 luni wushu, as dori sa primesc sfaturi pentru o posibila cariera in trupele speciale mai este posibil la varsta mea?

• Moderator

Nu e posibil.

• Moderator

Gasesti toate informatiile care te intereseaza, numai ca trebuie sa ai putina rabdare si sa citesti tot (subiectul a fost foarte mult discutat):

Era posibil daca la varsta asta erai deja politist.

• Author

stiu ca e greu din sursa externa,foarte greu dar eu mi am pierdut vremea cu altele pana acum 1 an jumate in loc sa mi gasesc ceva in domeniu,pana se mai putea misca ceva cu o derogare sau altceva,sunt o fire energica si nu ma simt deloc de 30 de ani, la un momentdat ma gandeam la legiunea franceza,mai stau un an si dc nu reusesc la noi nimic plec,in Romania nu sunt apreciate persoanele cu aptitudini,stiu cazuri in care au dat spaga sa intre iar dupa nu si faceau meseria cum trebuie,erau dezinteresati total de asta ne merge asa bine.

• Moderator

Si care este esenta topicului pe care tocmai l-ai deschis?

Edited by Kmcoio

• Membru

la un momentdat ma gandeam la legiunea franceza,mai stau un an si dc nu reusesc la noi nimic plec,in Romania nu sunt apreciate persoanele cu aptitudini,stiu cazuri in care au dat spaga sa intre iar dupa nu si faceau meseria cum trebuie,erau dezinteresati total de asta ne merge asa bine.

Asa.... Si ce vina are Romania ca tu ti-ai pierdut vremea cu alte treburi (dupa cum zici tu) si te-ai trezit la 30 de ani ca vrei in Politie sau unde oi vrea tu, cand deja e cam tarziu?!

Edited by ben

Pana la urma, ce vrei de fapt?

• Moderator

in Romania nu sunt apreciate persoanele cu aptitudini,

Te-a parasit modestia?

Vrei sa ne spui ca tu esti unul dintre cei competenti si pregatiti care nu e apreciat in Romania?

Daca iti doreai o cariera in Politie, trebuia sa mergi la o institutie de invatamant ce pregateste politisti, nu in alta parte.

Ar fi picat la ortografie , ca-i cam lipsesc cratimele si de aceea nu s-a dus la o scoala care pregateste politisti!

doberman ai primit raspuns cu privire la nelamurirea ta.

Celalalte aspecte privind competentele si aptitudinile tale nu intereseaza pe nimeni.

Topic inchis.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.