Jump to content
POLITISTI.ro

Cms.sef Viorel Caragea, seful IPJ Gorj, este acuzat de subalterni de purtare abuziva


Catalin

Recommended Posts

  • Moderator

Comisarul şef Viorel Salvador Caragea, inspectorul-şef al IPJ Gorj, este anchetat de Parchetul Curţii de Apel din Craiova în două dosare penale care vizează infracţiunea de purtare abuzivă.

Verificările au început ca urmare a două plângeri depuse de Cms. Ion Frăţilescu adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj și un ofiţer din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere. Până în prezent au fost audiaţi mai mulţi martori, iar verificările continuă.

Unul dintre cei care l-au reclamat susţine chiar că a fost înjurat, iar comportamentul comisarului-şef, în general, în relaţia cu subalternii, a lăsat de dorit, în mai multe rânduri.

Șeful Poliţiei Rutiere Gorj, Dumitru Tatomir, care a fost fotografiat de niște ziariști conducând fără a purta centura de siguranţă, a fost sancţionat de inspectorul șef cu două puncte penalizare, scăpând însă cu avertisment.

116641mare.jpg

sursa: gds.ro

Link to comment
  • Moderator

Caragea cu toate ca a strans ban pe ban, e un polițist sarac conform declaratiei de avere. Are doar trei case, doua imobile in Targu Jiu si o vila in Preajba Veche, patru terenuri si doua autoturisme Volkswagen.

Probabil din cazua reducerii salariului cu cei 25% si a stresului provocat de nesiguranta economica, o fi avut cateva scapari la adresa subordonatilor sai.

Link to comment

Acest domn? Caragea a muscat mana omului care l-a facut vedeta dintr-un vesnic anonim. Sper ca politia sa scape cat mai repede de el.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.