Jump to content
POLITISTI.ro

Mutare in timpul concediului de maternitate


AlexandraI

Recommended Posts

Buna

Sunt in concediu de maternitate si am aflat intamplator ca functia mea nu mai exista la serviciul la care am lucrat anterior. Nu mi s-a adus la cunostinta acest lucru dar mi s-a promis ca pt o perioada (dupa ce voi reincepe serviciul ) voi lucra cu delegare la vechiul serviciu si cand se va ivi o functie libera ma voi muta de tot inapoi. Nu-mi plac situatiile ambigue si mai ales nu-mi place faptul ca in 5 luni nu am fost instiintata de acest lucru. Vreau sa va intreb ce pot sau ce trebuie sa fac in aceasta situatie.

Multumesc anticipat pt raspunsuri :)

Link to post
Share on other sites
  • Moderator

Personalul aflat in concediu de cresterea copilului nu participa la evaluare/concurs si nici nu poate fi dat afara pe durata concediului.

Link to post
Share on other sites

Alexandral, majoritatea poliţiştilor au fost puşi la dispoziţie pe o perioadă determinată în urma restructurărilor care au avut loc în minister. Că anumite funcţii au fost mutate/desfiinţate nu trebuie să te sperie pentru că aşa cum ţi-a explicat şi Marius mai sus nu ai fost obligată să participi la concurs şi nici nu poţi fi dată afară pe acest criteriu. Dacă aceste răspunsuri nu te-au convins poţi merge personal la SMRU să ceri lămuriri sau prin reprezentantul sindical cu privire la funcţia pe care vei încadrată la întoarcerea din concediul maternal. Succes!

Link to post
Share on other sites

Multumesc pt raspunsuri, dar eu peste o luna ma intorc la serviciu si nu vreau sa lucrez cu delegare. Stiu ca nu s-ar mai stresa nimeni sa se ocupe sa-mi mute iar functia si eu as ramene suspendata intre 2 servicii. Si ulterior, cand/daca vor mai fi restructurari, cei de la noul serviciu vor renunta la functia mea, sau, daca voi da examen nu voi putea concura cu experienta lor.

Va multumesc

Link to post
Share on other sites
  • 8 years later...

Buna seara, sunt in concediu de creșterea copilului și aș vrea sa ma mut in județul de domiciliu. Este posibil acest lucru cât timp sunt in concediu? Mulțumesc anticipat. 

Link to post
Share on other sites
  • Marius changed the title to Mutare in timpul concediului de maternitate
ildch16

Buna ziua, dacă sunt in concediul de creșterea copilului pot depune raport pentru a ma muta in alt județ? Mulțumesc anticipat 

Link to post
Share on other sites
  • Moderator
Marius

Teoretic da, se poate. 
 

PS: E suficient să postezi o singură dată. 

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.